Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Megjelent a Firmware 3.0

Ha esetleg ma még nem voltál online Playstation 3 gépeddel, itt az idő fellépni: megjelent és tölthető a legújabb Firmware, a látható változtatásokat hozó 3.0 verziószámú. Hogy mi van benne? Kenchi már [A http://playstationcommunity.hu/note/1891]hírezett róla korábban[/A].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Értem köszi csak a japánon pont nem vagyok fenn most ezért nem fogok feljelentkezni rá. De azért köszi a segítséget!!

 2. Valaki nem tudja megmondani hogy azt az afrika theme-t hol találom?

 3. szerencsére nekem semmi gondom nem akadt vele

 4. Én most szereztem meg az uncharted platinát, az új firmware óta 3 órát toltam és semmi baja nem volt. Az utolsó 4-5 chapternek legalábbis.

 5. BRAVIA Sync az meg nincs? Nemár hogy azt csak a slim tudja ! Kapják be! Amugy jó minden csak a vácnyú nem kéne nekem…

 6. “Nincs *.srt felirat kezelés, nincs játék közbeni zenehallgatás, mikrofonos csetelés és igen, Uncharted meghal tőle én is olvastam. Ez nem a “”brand new system”” amiről kvarattyoltak.”

 7. “+ animált hátterek+ jobb felső sarok kibővítése- játék indítása után a “”PLAYSTATION 3″” felirat- plusz egy felesleges ikon HUN accounttal- Uncharted elbaxása”

 8. “A dinamikus háttér jó, a friend list-ben kérjük a visszaállíthatóság lehetőségét, a “”what’s new”” nem hat meg (ezután is mindig belépek a store-ba és majd én megnézem mi a “”vacnyú””). Az xmb hasznos, mert legalább nem kell belépkedni az üzenetekhez, hogy jött-e új levél, míg pl pár percig nem voltam gép előtt. Amit viszont igazán beletehetnének végre, az annak a lehetősége, hogy játék közben ne kelljen kilépni a voice chat-eléshez. Meg remélem a dinamikus témák nem fizetősek lesznek, ja és hogy lehessen házilag barkácsolni ilyet. Ja és a játékindítás előtti hang nekem is hiányzik.”

 9. Én alig vettem észre az újításokat. Ami egyből kibökte a szemem, az a barátlista…tovább nem folytatom, mert mindenki ezt szidja. Beállok én is a sorba.

 10. Semmi gond a 3.0-val ,csak a barátlista

 11. Szerintem sokkal áttekinthetőbb és színesebb lett ez az új xmb mint a régi. Nekem nagyon bejön. Az animált témák meg óriási ötlet. Afrika theme már tölthető is teljesen ingyenesen. Telitalálat.

 12. “Érdekes dolgokon problémáztok. Mondjuk az tény és való, hogy a barátlista kicsit unalmas, de ezzel nekem nincs bajom. Összességében tetszenek a változások. Ami kicsit zavar, de egy két alkalom és megszokom, az a bekapcsolási zene enyhe fokú megváltoztatása. Szerettem azt a muzsikát. Mindegy, ez sem nagy gáz, csak az előző jobb volt. Én is észrevettem, hogy a menü nagyobb lett. Na ez viszont rossz. Azonban (nem tudom ki, milyen TV-t használ) az én Sharp LCD TV-men van egy olyan funkció (mint minden 16:9-es készüléknél), hogy állítható a képméret. Amikor a televízió műsorait nézem, kiválaszthatom, hogy többek között 16:9-ben, vagy 14:9-ben, vagy 4:3-ban nézzem. Amikor azonban a PS-t használom, akkor ennek a gombnak a megnyomására az jön elő, hogy idézem: “”Teljes”” vagy “”Pontról pontra””.Ha a “”teljes””-t választom, akkor nekem is nagyobb az XMB. Ha viszont a “”pontról pontra”” állítom, akkor kisebb lesz. Körülbelül akkora, mint korábban volt, vagy egy kicsit talán kisebb. De nekem így jobban tetszik, mintha azokat a nagy ökör betűket kellene néznem.”

 13. Na végre visszavettek az oprendszer ( XMB ) felbontásából és játék közben is most már nagyon gyorsan betöltődik a menü. Pedig csak multitaszk dologról volt szó, de ahhoz képest elég lassan lehetett váltani játék és Xmb között.Egy érdekes észrevétel letöltéskor és installkor :Downloading : 1% …. hosszú várakozás …. 2 % …. hosszú várakozás …. 3 % ……60 % – 61 % – 62 % és hirtelen 100% lett :-)))Installing :1%…. hosszú várakozás ….2%…. hosszú várakozás ….3%…. hosszú várakozás ….25% -26%-27% majd ezután hirtelen 100% lett. :-)))Ez furcsa nekem egy kicsit.

 14. Én meg még lesem tudom szedni, mert a netem pont ma kezd el sz@rakodni…

 15. Szerintem nagyon jó lett az új FW 🙂 Nektek semmi se jó 🙂 Ha nem történne semmi az lenne a nagy probléma 😀 Én szerintem a böngésző is stabilabb lett, de majd még tesztelgetem eddig nem fagyott 🙂 Kinézettel meg pár nap múlva senkinek se lesz baja 🙂 Olyan ez mint a PS3 Slim esete… 🙂

 16. Gyakorlatilag semmi hasznos dolog, csak ráncfelvarrás. Az animált hátterek tetszenek.P.S: hihetetlen, hogy egyesek azért nyivákolnak, mert a játék indításakor nincs ott a PS logó, meg az a kurva hang. 😀

  • Játék indításkor a hang?:S az hiányzik 😀

  • Kikérem magamnak Rambokám!! Engem zavar! Minden ami eddig jó volt kivették, és felrakták a lehető legszarabb újításokat. Az egész nekem lerombolta a Sony igényességéről alkotott véleményemet. A szürke barátlista egyszerűen otromba. És ott komoly designer csapat dolgozik??? És ez a nagyított XMB is nagyon csúnya, olyan mintha 320X140-es felbontása lenne az egésznek. Össze viszsa elhelyezett menüpontokról ne is beszéljünk. A csillogos háttér és a mozgó háttér jó újítás, de ez az új megjelenés a PS+ logóval teljesen komolytalan. Mintha a piacon vennék Polystation 3at.

   • “en nem tudom,hogy te milyen tv-n jatszol,de en egy szep 50″”-os LCD-n.Azon a remek XMB feliratokat egyszeruen nem lehet elolvasni,mert ugye nem egy meterrol nezem a tv-t.Most viszont konyebben olvashato joval.Miert baj ez?A baratlista nem lett szebb,viszont designosabb.Az pedig kimondottan jobb lett,hogy a sajat profilom tartalma latszik a folyamatosan magat ismetlo informacios mezo helyett.Osszessegeben elorelepes a frissites.Meg nem probaltam,hogy noveltek e a baratlista limitjet?”

   • nem tudsz normálisan kommentelni?ha hisztis vagy írj a Sony-nak, neked majd külön csinálnak egy update-t, a Te igényeid szerint.

   • Most ezek tényleg annyira komoly hibák, hogy megrendüljön a Sony igényességébe vetett hited? Az új logó meg szvsz sokkal jobb, mint a régi.

  • meg indításkor az az ótvar ronda SLIM style felirat.FÚÚJ

 17. es ezt a proxy dolgot pontosan, hogy kell ?

  • “Már több helyen olvastam, hogy proxyval megy a VidZone, de eddig nem találtam megfelelőt. Tegnap rászántam még pár órát :(, és végre találtam egy németet, amivel lassan, de valóban megy. A legtöbbel vagy nincs net sem, vagy a VidZone hasal el.A lényeg, hogy keresőben “”free proxy server list””, kapsz sok site-ot amik ilyeneket listáznak. Keresel olyan országból valót, ahol hivatalosan van VidZone és high-anonym a típusa.A PS3 network connection settingsben a ‘Custom’ opciót választod, és ahol a proxy servert kérdezi, ott ‘Use Proxy’, és oda beírod a talált IP címet és portot. A többi network connection beállítás mind az legyen, ami eddig volt. Sok címet ki kell próbálni, mire egy működik, sőt ami egyszer működött, lehet másnap már nem megy. Nekem azok tűntek működőbbnek, ahol 80-as portra kell csatlakozni, de ez csak sejtés. A legjobb az lenne, ha olyat tudnánk használni, ami nem publikus mégis elérhető kintről, ezeket persze a fent említett site-ok nem listázzák, de ilyet sajna én nem ismerek.A US Movie Store hasonlóan működhet, de értelemszerűen US proxy kell hozzá. Ehhez még nem volt szerencsém.”

 18. Nekem tetszik,nem értem mit nyafogtok.Volt már olyan ami nektek megfelelt.

 19. nekem van egy us accountom, de a filmeket nem tudom megnezni a store-on belul, azt irja ki ,hogy nem jo az accountom, valaki tudja ,hogy miert ?

 20. nem egyszerűen annyira ronda,hogy nem tudom élvezni a böngészést a friends listben :S

 21. Néhány nap alatt megszokjátok, pár hét múlva meg már nem is emlékeztek a régire.

 22. most települt fel, hát ez valami katasztrófális.a friendlist maga egy gigantikus kérdőjel, a jobb felső sarokban lévő box kilóg a képernyőről és idegesítően fut benne a reklám, az ikonok akkorák, mintha az öregek otthonába szánták volna. egyszerűen nem értem ezt a koncepciót.lehet, hogy ami a felszín alatt van az tök jó és hasznos, de a user interface egy katasztrófa számomra. borzasztó.

  • Szerintem az a burkolt cél, hogy a Friend Listj-ét mindenki kiürítse, és akkor már az in-game voice chat-re se lesz igény :-)Splendid isolation…

 23. a barát lista nagyon ronda :S

 24. Ma letöltöttem. A trófeás újításokat elfelejtettem megnézni, de azon kívül semmi olyasmi, ami nélkül ne tudtam volna kényelmesen használni a gépet. De nem mondom, hogy rossz. 😛

 25. “2 igazán hasznos dolgot tapasztaltam csupán, minden mást kozmetikának (van benne csúfítás is: lásd vízszintesen “”bedeszkázott”” friendlist) tartok.A hasznos részek:1) Több hangforrást is kiszolgál végre a PS3, azaz pl. szólhat egyszerre a HDMI-n keresztül a TV hangszórója és a házimozi erősítő optikai kábele is megkapja a jelet. De szép is lenne, ha ezek között egy prioritást is meg lehetne adni, ha utóbbi bekapcsolva, HDMI mute, de talán majd a legközelebbi frissítésben.2) Video/film DVD lejátszás közben ha a DS gamekontrollert használjuk, akkor azon a jobb karral lassíthatunk, visszatekerhetünk (ügyesek akár kockánként is). A szó szoros értelmében körbe kell tekergetni a jobb joy-kart. Próbáljátok ki.(Régi VHS-recorder-emről nem ismeretlen a megoldás.)Oszt ennyi!”

 26. ez a frimware tényleg ekkora fos? muszáj ezt letölteni egyből, vagy csak ha akarom?

  • Megszokod.Egy idő után a játékok fognak tiltakozni, hogy a régi firmware-rel nem klappol az új trófea-kezelés. Pár hét múlva ennek már realitása is lesz sejthetően.

 27. Japán store-ról lekapható egy ingyen dinamikus téma, Afrika a címe, a legfölső sor, nem lehet eltéveszteni.Érdekes, amikor zebrák farkukat csóválják, fülükkel legyeket hajtanak el, besétálnak a képbe stb…De máris veszem le, mert a fehér (álló) felhők miatt pont olvashatatlan a szintén fehér betűszínű szöveg az XMB-ben…Valaki tesztelhette volna a japcsiknál…

 28. Majd letöltöm később.

 29. a filmeket mièrt nem engedi letölteni a store? azt irja hogy ezel az accuntal nem lehet.

 30. Barátlista, egy szar lett. Store-t nem értem én se minek kellett a játékhoz berakni. Új logo+hang szar. Amikor játékot indítasz a nagy feketeség fogadja az embert. Köszi Sony ami eddig jó volt most elkúrtad. :S

 31. Minek kellett Storet rakni a game rèszhez???Rontja az összkèpet!

 32. most így kiírja, internet connection testnél, hogy mennyi a DL/UL sebességed. vagy ez már létezett korábban is?

  • Nem,ez még nem volt benne.

   • akkor ez így high. az lenne még menő, hogy így az eltűnt PLAYSTATION (türürű) logo helyett ami játékindításkor kacsingatott ránk lenne ilyen új PS3 logo és ilyen menően bemondaná, h pléjsztéjsön mint az újabb onlyps játékok trélereinek végén.

 33. ULTRA FOS! Visszafelê fejlodik a Sony!!

 34. Nekem tetszik.

 35. Nem tudtok adni 1 linket ahonnan letölthetném? Mert a ps3-on 0%-nál megadta magát..

 36. francba ma vittem a gépemet szervizbe. jonak tünik a frissités

 37. ez nagyon jó mindjárt befosok…… Hu hu éljen – Látom az órát yeah …. és ezek a nem tudom mik ezek, na ezek is nagyon szépek…

 38. “ez egy szar.Az a béna “”új”” logó…hát…sony:Spff…”

 39. Nekem annyira nem tetszik ez az új firmware. Plusz nem teszi ki játékindításnál a megszokott ps logót sem. Kis hiányosság ugyan de engem zavar egy picit.Olvasási gondok szerencsére nem jelentkeztek nálam 🙂

 40. Nálam olvassa a DVD+/-R lemezeket…

 41. Nagyon pöpec lett 🙂

 42. Feltelepítettem, azóta a gép nem olvas be semmilyen lemezt, se BR, se DVD, semmi. Fasza kis update, nemmondom.

 43. Az a frissítés megint egy olyan dolog mint amit a Sony szokott mindig is csinálni. Rengeteg a potenciál benne, de mindig ott van a de.

 44. K@rva jó mit ne mondjak, pont Burn zombie, burn!-öztem…. 😀 Secret lab 12 millió valamennyi lett, még nem developer de első 3-ba benne lettem volna, erre az arcomba tolja a gép, hogy á-á, előbb frissítsed! xD Így rekord nem került fel…

 45. Egesz jo lett foleg ez a csillogos thema nagyon jo lett de a barat lista :/ De egy voice chat es a PS2 komp. johetne mert ez a frissites se tartalmazot semmi ujat csak paraszt vakitas de ahoz nagyon jo lett xD

  • store-on nem találkoztál ps2 system software-rel?azt kéne letöltened és mennének a ps2 -es gamék…

  • A ps2 kompatibilitásra még várhatsz jó ideig.:)Amúgy tényleg jó lett ez a mozgó háttér, de h az LBP-s theme 3$-ba kerüljön…

  • Aham, majd ha leállítják a PS2 gyártását, már másnap kiaadnak egy kompatibilitási frissítést, addig nem, erre mérget vehetsz. 🙂

 46. Csúnya a barátlista… 🙁

 47. A Bravia Sync jött az új firmware-el vagy az csak a Slimnek marad?

 48. UK store-on hol vannak a dinamikus témák? Nem találom őket.

 49. Van egy Afrikás dinamikus téma, az elérhető ingyé? 😀 Az is jó.

 50. NA MEGVETTEM AZ ÚJ LBP-s DINAMIKUS THEME-t 😀 NAGYON ZSÍÍÍÍR 😀 Sajna elég drága :/ 2.99$ … de nagyon pöpec 😀

 51. Nekem nagyon is tetszik! Csak keresek egy oldalt, ahol fennvan az LBP Theme, majd belinkelem! :)amugy ha neteztek ps3on: 3szög > file > save screenshotképként menti az oldalt!

 52. Nem sok változás. De azért jó.

 53. Látom pár ember megint elégedetlen…TÚL sokat vártok mindentöl…

  • “èn pölö csupàn többet vàrtam annyira beharangoztàk meg ilyeneket cikkeztek h,””completely new system 3.00″”…kicsit többet vàrtampölö h,lehessen kèpeknek egyszerübben mappàt csinàlni….”

   • eddig is lehet!3szög > information > album és a nevekész is! :)ugyanígy a zenéknél és a videóknál is!

    • Tudom de örültem volna egy create folder opciónak,kicsit nehéz a kisfiamròl kèszült több szàz kèpet egyesèvel kategorizàlni……:-)Tudom telhetetlen vok ,de sztem hasznos kis opcio lenne simàn lemondanèk az avatarokròl cserèbe

 54. jól néz ki 🙂

 55. nektek is emelkedtek a trophy collection-be a %-ok?

 56. Töltöm is le!!!!

 57. Most tènyleg ettöl kène dobnom egy hàtast?Kaptunk nagy ikonokat,mindenhonnan indìthatò store-t,meg fizetös semmihaszna avatarokat egy megcsùnyult XMB-n?Hol az a nagy hatalmas nagy innovàciò?Nektek tetszik ez?

 58. “Kenchi ezt írta:””Az avatarok mennyisége folyamatosan bővülni fog, és itt is szénre lép majd a prémium, azaz a fizetős szolgáltatás.””Ez nekem újdonság, mivel hónapok óta nem voltam online PS3-mal. A Sony is lenyúlta az avataros dolgot a Nintendo-tól? És mi lesz ez a fizetős téma?”

 59. most töltöm

 60. faszányos 😀

 61. Nálunk most pár napig szerelik a villanyt osztán hol van áram, hol nincs. Azt hiszem most nem kockáztatok meg egy firmware frissítést.

 62. jo, lett

 63. tőltöm 🙂

 64. ezért volt hülyeség azzal jönni, hogy dashboard meg Live mennyivel kényelmesebb xbox esetében: bármikor lehet rajta fejleszteni, javítaniköszi S

 65. Még egy csapás, ha nem is nagy a magyar felhasználókra. Eddig legalább a jobb felső sarokban lévő infó panel kiírta az aktuális híreket, most ha rá akarok kattintani azt írja ki, hogy a szolgáltatás az ön országában nem elérhető. Már meg sem lepődöm.

 66. várom, de csak este tudom megnézni

 67. Na megyek és töltöm is

 68. jelentem már csíllámpor van a háttérben

 69. Nagyon tetszetős

 70. én reggel 7:01-kor szedtem le még indulás előtt 😀

 71. jee töltöm is! lbp témát rögtön megveszem! XD

 72. Frankó ez a csillogás 😀

 73. kár hogy az LBP témát 3dolcsiért lehet csak letölteni

 74. “Elég csúnya lett a barátlista, nem is értem minek köré az a “”keret””. Remélem későbbi új feature miatt lett beépítve így. Többi rendben van, vannak okosságok.”

 75. “Nah megnéztem, ezt a trophy-s dolgot nem értem, legalábbis nálam nem volt semmi változás ilyen téren.Ami nagyon nem tetszik, hogy az XMB ikonjai sokkal nagyobbak lettek (és hiába állítottam össze-vissza a felbontást, nem tudtam visszahozni a régi állapotot). A barátlista sem jó, ez a “”nevek mögé hátteret rakunk”” nagyon nem szép.Az új, dinamikus témák meg… Vicc, hogy a LBP-es cucc PÉNZÉRT van store-on, azt hittem legalább ingyenes lesz. Szóval eddig egy free témánk van, az afrikás (JAP store), ami szép, de a fehér betűtípusnak köszönhetően áttekinthetetlen. Remélem homemade dinamikus témákat lehet majd netről leszedni.A What’s New aranyos, de elég összevissza.Számomra nem hozott valami nagy változásokat az új fw, inkább csak néhány kis negatívat.”

 76. A premium avatarok mikortól lesznek?

  • Passz. Azt írják a frissítés a lehetőséget adja meg hozzá, de hogy mikortól lesznek ilyen avatarok, azt nem tudni.

 77. Ellenben jó a 3 legutóbb játszott game felhozása a Whats New-ba, aki nem ömlesztve, hanem folderezve tartja a game ikonjait, annak ez könnyebbség.

 78. Ja, és lehet, hogy kicsit alul voltak értékelve a trophy-k. Gondolok itt arra, hogy pl. a TRU-ban 360-on kaptál 100GS-t a Mexikói pályáért (az elég sok, ha azt vesszük, hogy sok gém a komplet befejezésre nem ad annyit), addig PS3-on kaptál 1 ezüst trophy-t érte. Persze ez csak tipp.

 79. Mozgásban a 3.0. Barátlista kicsit fura, a többi rendben van.http://www.youtube.com/watch?v=MOohNaqAAGM

  • Szar, mert cédulaszerű háttere van és ok nélkül letakarja oszlopszerűen az XMB alaphátteret a Friend List (feltéve hogy 10-12-nél több barát van a listádon).

 80. Igazából mindegy….. :

 81. A UK acc.-omnál nem futnak a hírek az óra alatt. A Japáni és USA-nál müxik. Ez vajon miért van? Pedig a system settings-ben be van kapcsolva.

 82. baba… én is mek, beállitom gyorsan 🙂

 83. Majd csak az ezután kijövő játékok (régiek patch után) fogják tagolni a trófeákat, ez a lényege a lenti Sony közleménynek. Igazából ez felhívás a fejlesztőkne! (Ha ők nem élnek a lehetőséggel, akkor nem lesz. Vagyis nem globális változtatás.)Trophies – Showcasing your hard earned trophies just got better. Update 3.00 gives game developers the ability to modify how they display trophies for add-on content. Base and add-on game trophies will continue to be combined into a single list so you can see where you stand in a game as a whole. Within that list, trophies will be broken out into subcategories—base trophies and add-on trophies—that way, you can easily view the percentage of your base game trophy collection, and separately track your trophy progress in add-on packs. Look for this enhancement to be included in upcoming games.

 84. Szaladok gyors toltom is

 85. Bionichoz nem jott tartalom, megis nagyobb lett trophy-szazalekom. Resi meg platina ellenere kevesebb, ki erti ezt… az gizda, ha almenube lepsz mondjuk settingsnel, a hattered elmosodik/halvanyodik.

 86. na akkor ma le szippantjuk 🙂

 87. Nekem is változtak a százalékok. Amúgy igen pofás lett az egész, bár a Lara háttérkép miatt sokat nem látok belöle… :Dp

 88. Rohadt jó, megjöttem melóból, megláttam a hírt, egyből elkezdtem lekapni. 😛

 89. Azért az vicces, hogy az animált témák fizetősek. Gondolom (remélem) lesz lehetőség magán embereknek is animáltakat készíteni.Van egy-két igazán jó, nem store-os téma.

 90. majd este, addig meló…

 91. Nekem csak az fura,hogy nagyobb az XMB a betűkkel együtt. Amúgy tetszik.

  • Akkor nem csak én vettem úgy észre, hogy nagyobb lett :)Amúgy szerintem okés, szép az animált default theme is.

 92. “Csomó helyen láttam a “”BBC iPlayer”” menüpontot.Az hogy lehet? :Ohttp://www.youtube.com/watch?v=j3LXyb7K1p4″

  • angliában bbc csatorna van, máshol más, nálunk semmi :)a gc-s prezentációban benne volt, hogy hol mi (német, spanyol ha jól emlékszem biztosan van).

 93. Nekem a trófeák semmit nem változtak.

 94. Ööö … most a trófealistámon minden játékomnál nagyobb százalék szerepel, mint eddig. WTF ?

 95. 15:00ig dolgozom utána egyből töltöm:)

 96. Szép lassan csordogál lefele. (49 % a ps-en) Amúgy a ps valami miatt mindig lassabban tölt, mintha pc-n szedném le ugyan azt.

 97. Lassan kéne újra egy gép. Mondjuk egy csinos kis Slim, ami fiatalabb, karcsúbb és megteszi amit a másik nem. 🙂