Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Medal of Honor – novemberben jön a DLC

Az Electronic Arts bejelentése szerint november legelején (másodikára mondják) ingyenes multiplayer DLC érkezik a Playstation 3-as (is) [B]Medal of Honor[/B]hoz. A csomag neve “Clean Sweep”.A DLC négy térképet hoz: ebből kettő már ismert, csak újratervezték őket, a két új pedig a Bagram Hangar és a Khyber Cave. Lesz benne egy kétcsapatos, respawn nélküli játékmód is… vagy mi.[YOUTUBE]UitBGwQ9CRc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nyugodtan feldughatják a DLC-jüket ahová való, ez a játék a Medal Of Honour cím meggyalázása…3-4órányi singleplayer HARD fokozaton kitolva….Rémbuta mesterséges intelligencia,bárgyú játékmenet emiatt..Multiplayer…Az elmúlt jópár év leggyengébb legbutább multiplayere…A fegyverek viselkedése nevetséges,a pálya legeslegtávolabbi pontján is bárkit el lehet lőni bármivel állandó tűz mellett,ugyanis a fegyvereknek sem szórása sem rángatása…SEMMI…Mindehhez hozzáadódik hogy egy mezei BFBC2 MOD az egész multi,csak sikerült annak a valamelyest színvonalas multiját valahova a MW2-nek nevezett Call Of Duty rész norecoil szemetének a szintje alá süllyeszteni…Ez 2010-ben a színvonal,és ezt veszik a népek…Gyakorlatilag ezért tart ott a játékipar ahol tart: Erős lejtmenet. Nem a minőség és a tartalom az elsődleges cél,hanem az hogy minden szarrá legyen butítva hogy pistike is frageljen multiban,és legyen soksoksok hentelésre lehetőség….A normális jobb játékosok akik hosszú évek óta noymják a Battlefieldeket, régi COD-okat, régi MOH-okat pedig le vannak rettenetesen íves röppáyláról sz@rva…Utoljára ilyen gagyin arcade szintű fegyverviselkedést (gondolok itt a szórásra a norecoilra,rángatásra) talán idestva 10 éves a Soldiers of fortune első részének a multijában láttam..Szomorú, és erősen szánalmas….

 2. Rendes tőlük,hogy ingyen adják,mostanában ez a gesztus ritka mint a fehér holló,még a nagy kiadóktól is:)

 3. te tényleg tekintve hogy így sikerült a játék, és még kódot is kell venned, mennyit érhet ez használtan? plafon 4k???

 4. ez is a 10 dolláros projekt része, hogy ne legyen érdemes megvenni használtan az EA games es játékokat, csak azt nem étem ha 10 dolláros projekt, akkor miért 15 dollárt kell befizetni, hogy kapj egy kódot…

 5. Azt hittem már hogy zombis .

 6. Minek…………

 7. Hurrá!!

 8. Egyszer végigjátszott (3,5 órát használt) Moh eladó, unlock kód nincs felhasználva. Csere nem érdekel. Bp. és környéke személyes, vagy te utalsz, aztán postázok. Ha érdekel vkit, írjon pü!Üdv,Zema

 9. Asszem először beszerzem.

 10. Ott a Socom, ott ranked-ben mindig no respawn van.

 11. Na ez a CS mód tetszetős. Remélem jó is lesz és nem csak 2 pálya lesz amin lehet tolni.

 12. várom!!! jófajta a multi…:)

 13. Ugyanazt csinálják mint a bc2-nél. Kb félév és minden hazsnálható lesz ami a lemezen van…

 14. Ezen már egy DLC se segít.Ami pocsék az pocsék.

  • Azért ez nem igaz. Nem olyan rossz ez csak neked nem tetszik. Szerintem is jobb a BFBC2, de én ezzel is elég jól elszórakozom. Vannak hibái, de sok köröm volt amikor nem találkoztam velük és úgy élvezhető. A no respawn az egyik legidegesítőbb dologra lesz orvosság, csak kár, hogy egy játékmódban.

 15. dícséretes, hogy ezek legalább nem húzzák le az embert 4 pályáért. jó lenne ha ezt az üzletpolitikát átvenné az activision.

  • “Az igaz, hogy nem húzzák le azt aki boltban vette és kapott online pass kódot, de van árnyoldala is:- aki használtan veszi annak ez csak pénzért elérhető- alapból kurva kevés pálya van – a DLC az nem is DLC, mert alapból a lemezen van csak megjelenéskor még nem elérhetőSzóval ha jól megnézzük akkor kiadnak egy csonka verziót ami idővel kinövi magát “”teljessé””, de csak azoknak akik nem használtan vették. Aki használtan veszi az szív, mert vagy fizet vagy marad a csonka (eredeti) állapot ami nagyon szegényes…”

   • az egyetlen hasznos dolog ebben, hogy nem kell elhasználni a kódot rögtön, ha esetleg nem jön beÍgy használtan is tovább lehet adni.

 16. Egy rising sunnak jobban örülnék dlc helyett, amiota megvan a medal, azóta csak a frontlinet tolom. A video alapján elég gagyinak tünik a fegyverek mozgása, nem olyan mint a codban.

 17. Valahogyan így kellene működnie a multis pályacsomagoknak, nem pedig 4000ért vesztegetni. Kár, hogy a CoD-nak nem tett oda a játék, talán hatott volna valamit az Activisionra is.

 18. Ha ingyé van akko kö.

 19. “””Lesz benne egy kétcsapatos, respawn nélküli játékmód is””CS?”