Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Medal of Honor – készül az új rész

Greg Goodrich producer megerősítette, hogy a Danger Close stúdiónál már dolgoznak az új [B]Medal of Honor[/B] epizódon. A kiadó Electronic Arts boldogan asszisztál a fejlesztéshez, hisz a 2010-es MoH újragondolásból összesen több mint 5 millió példány kelt el.A következő epizód – bár hivatalos bejelentés még nem volt vele kapcsolatban – már idén, 2011-ben érkezhet, és ha 2010-es felvonás legutolsó képsoraira emlékezünk, akkor az új rész is modern környezetben játszódik majd… valahol [I]Keleten[/I]…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sztem felesleges fáradniuk.Akkor már inkább a Brütal Legend 2-t pénzelné az EA. Abban legalább volt fantázia.Az egyetlen dolog ami tetszett a MoH-ban az az irányítás. Az jobb volt minden FPS-nél.

 2. Én várom a folytatást.

 3. Soha többet

 4. De ha megint átvernek, akkor….

 5. Várjuk!!!

 6. Majd elválik …!!

 7. Egyszer majd, ha olcsó lesz, mert hiába a legendás elődök, ez nem jött be!

 8. Szerintem nem volt rossz az előző. Én várom a folytatást.

 9. Màr csak ez hiànyzott.

 10. E mellé már nem csapnak oda HD PS2 részt, meg BF3 bétát szóval felejtős. :PSingle jó volt csak rövid, a multi része meg a világ legrosszabbja.Ettől nehéz lesz rosszabbat csinálni, viszont akkor se kell soha többet, ahogy a CoD sem.Battlefield Forever!

 11. Ennek örülök, sztem a MoH egy nagyon jó kis széria 🙂

 12. Nehéz feldolgoznom, hogy egy zseniális enslavedből nem megy el fél milla, pedig jó volt a sztori, grafika, játékmenet, stb.Ebből a nyilvánvalóan fos gameből meg elmegy 5 millió.A mirrors edge-ről ne is beszèljünk.A FOS dominál, egyre rosszabb a helyzet.A végén már csak háborus fpst fogunk kapni.Most màs se hiányzik a játékiparnak, mint egy újabb évenként kiadott háborus fps.

  • Kb :(En speciel elveztem, de azert hogy Hardon fel10kor kezdtem jatszani es hajnal 2kor mar vegevolt az igencsak vicc.

  • ìgy van ez kell a népnek az biztos hogy hìg fos lett az ùj medal 3 nap után eladtam és jött a black ops az 2hétig birta eladtamamit most megvételre tervezek az az Enslaved 🙂

   • Én medalt kölcsönkaptam, két délután alatt végigtoltam, a black fost megvettem, az kb 2hó után adtam el. Megfogadtam, hogy háborus fpst pár évig nem veszek.

 13. Várom

 14. Remélem most is lesz egy ps2es HD rész rajta, mert csak akkor veszem meg, mert engem csak az érdekelne. A frontlinet kiplatináztam, de az uj részt végig se toltam, mert egy fossssssss!!!!!!!!

 15. Egyáltalán nem volt rossz.Rövid,de a hangulata pazar.Nem marad el a COD mögött.Negatívumként csak 1 dolog:a multiban nem lehet lehasalni.Ettől eltekintve jó irányba mennek.Szerintem.

 16. Szerintem nem olyan rossz,mint amennyire lehordták.Voltak benne jó küldetések és igencsak látványos részek,csak az nem tetszett,hogy túl rövid.1 délután simán lejátszható az egész.Én várom a folytatást!

 17. Semmi baj nem volt ezzel a játékkal csak nagyon nagyon rövid !!! A multi meg csak akkor jó ha mar tudod a térképet:) de meg én sem ismerem annyira:)

 18. A tavalyi rész szvsz nem lett valami túl jó… régiek jók voltak, majd meglátjuk h a következő rész is lefele fog ívelni.

 19. az előző rész nem volt rossz, de nekem hiányoztak belőle az igazi OMG jelenetek. a multi meg bc2 járművek nélkül, így az számomra felejtős volt.majd olcsóbb kategóriában azért érdekelni fog 🙂

 20. Ha 5 millió példányt adtak el akkor csak nem olyan rossz játék, én nem próbáltam még ki. Viszont sok helyről hallottam meg olvastam negatív kritikákat (a PSC-s teszt is kiemel egy párat)

 21. ha nem is idén de jövőre biztos jön 1 új rész

 22. A legutóbbi rész után rendesen megijedtem a cím hallatán…