Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Medal of Honor – debüt trailer

Az Electronic Arts már pár napja bejelentette, hogy vetélytársat indít az Activision Modern Warfare sorozatával szemben az FPS piacon: ez lesz az új [B]Medal of Honor[/B], többek között Playstation 3-ra. Az első trailer körülbelül vázolja, mire számíthatsz: atombrutál gyilokra![GT]59826[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. érdemes gyűjtögetni

 2. Tuti vétel:)

 3. Meghozta a kedvem! 🙂

 4. Kell a konkurencia az infinityward-nak, ez legalább felfrissiti az fps-ek táborát.

 5. Ez így első látásra veri, az agyon hype-olt csuda cod-ot 🙂

 6. korrekt,ilyen lessz,meglesz…

 7. Ez így egyelőre nem tűnik rossznak, az Infinity Ward már nagyon elkényelmesedett úgyhogy kell nekik a konkurencia.

 8. ha ez tényleg ilyen jó lesz mint amilyennek néz ki, akkor tuti vétel 🙂

 9. Ez egy nagyon korrekt trailer volt. Úgy látszik most már mindenki pihenteti kicsit a 2 vh-s FPS-eket. COD (most már a Treyarch is), Battlefield BC, Medal. Lehet egy kicsit nem is árt, de azért remélem kapunk még belőle. Mindenesetre ezt is várom.

 10. A sztorira nagyon kíváncsi leszek és ez lehetne egy rendes sinlge game (COD 2 pl) hosszúságú is… akár… 😀

 11. Én csak attól félek, hogy egyre jobban sikeredő és egymásnak leckét feladó, FPS hegyek, ezt a kis magyar konzolos társadalmat is szétszakítják. Esetleg mindenki erősen elkezd gyűjtögetni és minden komoly multi FPS-t beszerez, aztán a bőség zavarában és az idő hiányában, késébe dől.Egy komoly FPS multi elég egy évben de ne legyenek benne hibák, és legalább mi magyarok tartsunk össze és játszunk komolyan egymással, kevesen vagyunk, bár remélem többen leszünk!

 12. Amúgy nem gyanús nektek ez az egész egy picit? Az MW2 (SPOILER) ugye afganisztánban végződött, de azzal közel sem lett feltéve a pont az ügy végére – Makarov még szabadlábon, és Shepherd végett talán az egész amerikai hadsereg is a nyomotokban.Price és Soap csatlakoztak ezekhez az elhanyagolt küllemű bőrdzsekis szabadságharcos aktivistákhoz, akikkel húde undergroundba nyomulnak majd tovább. Tiszta sor: az IW berágott az Activisionra és egy nagyobb kiadónál próbálnak szerencsét, a maguk módján tovább víve egy mára gyakorlatilag kihalófélben lévő sorozatot.(joke)Amúgy nem feltétlenül nyúlás. Ahogy a Dante’s Inferno sem (xDDD) – mindettől függetlenül jó lehet ez is, az is. A sikerrecept adott.

 13. Nagyon jo hogy nem hanyadek, mert ha feladjak a lecket az IW-nek, meg jobb lesz az MW3. Ugyhogy hajra! :)Nem fest rosszul egyelore, de tronfosztasrol meg nem habognek.

 14. Uhhhhh szeretem és akarom azonnal megveszem!!!!!!!!!!!

 15. Ejj, de baró ez a hír, a régieket is rongyáforgatta a kis szürke, ez sem maradhat ki!Remélem, lesz a multiban megint kétlábonjáró kutya harcos és Quazimodó! xD

 16. Végre!!! Csak lenne már a gépemben, mert az MW2 finoman szólva, csalódás!!!

 17. Mindig is kedveltem MoH-t, már Ps1-en is nagy kedvencem volt! A videó tetszik, de majd ha többet látok belőle!

 18. Egyik szemem sír, a másik nevet. Mivel a stílusban (fps) a kedvencem a II. Vh, viszont egy elég minőségi játék várható, na majd meglátjuk. 🙂

 19. Ennek most ketszeresen is orulok.-Jon egy uj MoH,ami mindig is a szivem csucske volt,es szerintem messze a legjobb FPS sorozat-Vegre egy nagy es tokeeros kiado veszi fel a harcot az enyhen szolva is tulertekelt CoD ujkori valtozataival,ami talan erezheto is lesz a kovetkezo reszekben.Meg az is elofordulhat,hogy nem luxusautokra,yachtokra es villakra koltik a bevetelt,hanem rendes iparosmunkara forditjak majd.

 20. Nagyon zsír!

 21. Ütősgyanús!!!!

 22. Bemelegitönek szerintem király

 23. Kell egy ujabb háboru, mert kifogynak a tarsolybol, amit majd az unokáink tolnak majd ps7en.

 24. Nagyon állat. A helikopteres rész meg pláne… azt nem tudom hogy ez mitől lesz Medal of Honor ?! Simán lehetne COD MW 3 is a címe.

 25. Van ebben a cod-tól kezdve a bf-ig minden xD

 26. Kiváncsi vagyok rá

 27. Végre új Moha 😀

 28. Ez kegyetlen jó.

 29. alakul 🙂

 30. Ez nagyon jól néz ki.

 31. Ez alapján egész jól néz ki.

 32. nem igazán jőtbe inkáb a MW2

 33. nem rossz 🙂

 34. Azta! mintha nem is medal of honor lenne! De tök jó h végre nem a második világháború a téma!

 35. Azt a leborult…! Nagyon hangulatos trailer, fegyverek hangjai atom jók!

 36. Meglepően ötletes videó, egy lassan másik lerágott csontnak számító konfliktus korszakról.Teccik. A MoH a CoD-hoz képest mindig több szabadságot, ötletességet tudott adni. Remélem ezt továbbra is tartják.Emlékszem még PS1-en amikor debütált mekkorát ütött! Az első játék volt, ahol az ellenfél, elugrott, visszadobta/rúgta a gránátot (a geci!!!:))) Ráadásul meglepően ötletesen dolgozott csapatban (bekerítés miegymás).Az első rész vége felé, amikor be kellett lopakodni a a titkos bázisra volt egy alagút, amiből kidugom a fejem, és szemben egy géppuskafészek, amiből már is tüzeltek mint állat. Áááá, létráról szinte leesek, úgy menekülök, hálát adok az Úrnak, hogy ezt megúsztam. Erre a kút alján koppannak körülettem a gránátok. Az a dúrva anyád! – és elhalálozok.:D

 37. Meg vegyem majd?Ne vegyem?Inkább a COD vietnámos feldolgozását?Bár attól tartok egy kicsit….Dilemma!=)Amugy nem tűnik rossznak!

 38. Ha nem lenne ott az EA logó és a Medal of Honor cím,akár Modern Warfare , vidi is lehetne…Remélem ez a teasernél szebb lesz a game ,mert egy részt CGI-nak néz ki,másrész picit steril a kép…

  • Az EA egy nagy vicc!Főleg a szerverei.A Fifa10 már lassan 2 hónapja piacon van de a szerverek még mindíg itt ott gyengélkednek!Mi lesz ha a MOH szervereire kétszer annyi ember fog felmenni mint a Fifa szercereire?

 39. Elég gyorsan váltakoznak a képek, nem sok mindent lehet látni. Elsőre szépnek tűnik, várom a részletesebb ingame jeleneteket. Multira is rá kellene nekik gyúrni, mert szó szó abban mocskosul gyengék a MoH játékok.

 40. Nem tudom, fps-kért nem vagyok nagyon oda. Ha jó lesz talán használtan beszerzem

 41. Nem tom mi a jo abban,hogy mindig a másikat majmolja minden gamefejlesztö,Szerintem ha valaki azt mondja,hogy MEDAL OF HONOR akkor egy 2vilàghàborus jàtêk jut az eszünkbe.Mi a fasznak kell minden jo játêkot elbasznì.

 42. A videó vége nagyon vagány! :))Ideje volt váltani!

 43. Ez volt az a FPS amit régen imádtam.Remélem tényleg ilyen jó lesz mint ahogy kinéz.Bár engem elsősorban a sztori érdekel és nem az online lövölde,szóval remélem nem olyan lesz mint az MW2

 44. Vegyesek az érzelmeim, az Fps nézetben jármüvekben király a grafik…De a trailer végén a karakterek szerintem elég gyengén mozognak, nincs motion capture….

 45. az első medal lesz amit sztem beszeerzek 🙂

 46. biztos hozza a CoD szintjét… várom!!!

 47. Reméljük így, hogy megjelenik a konkurencia, még jobb COD-okat és mostantól még jobb MOH-okat is kapunk a későbbiekben. Ez nekünk, játékosoknak nagyon jó lenne.

 48. jónak néz ki de számomra egy picit MW2 utánzatnak tűnik .

 49. Ez igen komolynak tűnik. Lehet megeszi a MW2-t.

 50. Na, ez nekem bejön, hangulatos. Egy próbát megér majd, így látatlanban is.

 51. Mw2 is így indult. Ha hosszabb lesz és végre én harcolhatok a frontvonalon már le is gyalázza a cod-ot.

 52. Örülök, hogy visszatér a MOH, és nem is néz ki rosszul!

 53. Ez volt a legjobb video, nem is történt annyi durva bejelentés. Mondjuk a batman meglepett.

 54. Már most jobban tetszik mint az MW2.