Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Max Payne 3 – sokkoló(?) scanek

Azt mindenki sejtette, hogy a [B]Max Payne[/B] sorozat átalakulóban van, azonban ilyen mértékű változásra azt hiszem, senki nem számított. A [B]Rockstar Vancouver[/B]-i részlege a jelek szerint oly mértékben kifordította a kultikus karakter megjelenését, illetve magát a helyszín milyenségét is, amire még nem volt példa. A korábbi részek szuperhangulatos [I]noir[/I] stílusát totálisan elhagyó játék az információk szerint Brazíliában folytatódik, a második rész történései után 12 évvel. [I](Nem tudom nem hozzátenni személyes megjegyzésemet, mert mind a R*-t, mind a MP sorozatot nagyon kedvelem, de ez kissé sok(k) volt ma reggelre. Nem vitatom, hogy remek játék lesz (erre garancia a R*), de ez a design még csak nyomokban sem tartalmazza azt, amit a [B]Remedy[/B] évekkel ezelőtt felépített, és bizony ezt nem igazán tartom jó ötletnek. Mi lesz ebből?)[/I][8493]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Akik a sunshine-happinesst feltételezik a játékról és braziliáról, azoknak ajánlok egy kicsit mélyebb szociólógiai kutakodást a brazil nagyvárosok és vidék etnográfiájából. Találni fogtok ott elég depresszióra és borongásra okot adó dolgot ne féljetek. Annyit elárulhatok, hogy akinek a drogosok és csövesek hiányoznak azok tobzódni fognak a gyönyörben:D Remélem néhánytoknak mond azért az a szó valamit, hogy favella.

 2. szerintem zsír, kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

 3. Hááát, én azért nem vagyok olyan szomorú, mert úgy látom Max csak zorallabb és kiégettebb lett. 12 év alatt bárki iszonyú sokat változik, de úgy látom hála az égnek Max nem éppen egy túlmotivált yuppie személyiségét öltötte magára, tehát biztos komoly és sötét lesz ez a játék is. Lehet, hogy úgy érezték a fejlesztő skacok, hogy 3x ugyanazt a borongós NY noir stílust már nem tudnák olyan élvezhetően tálalni és így több új ötletet és fantáziát illetve késztetést éreztek a projectben. Én bízom benne és várom nagyon ezt is.

 4. Háátt… nem tudom.. elég kiábránditoak ezek a képek. Ettöl függetlenlenül lehet még jó a játék, de hangulat már nem lesz a régi, az biztos… :S

 5. Na ez sem nekem készül az biztos.

 6. Gondolomén:azé borotválta le a fejét mer Braziliában meleg van.

 7. Jó lesz ez,brutál grafika,Max Payne,világos pályák na meg a Bullet Time!

 8. mindenki öregszik ,sneak,fisher …. max-se kerülheti el a sorsát ..megöregedett bakker…….Ez se lesz olyan mint régen ,de ki tudja ……..:)

 9. Nagyon John Mclane kinézet… ami nem baj, majd meglátjuk…

 10. fuck.

 11. Max nagyon komolyul néz ki, de remélem azért a napfényes helyszínek mellet megtartják a játék, sötét hangulatát. Milyen komoly lenne már, ha ilyen helyszíneken történnének olyan brutál dolgok, hogy mindenkinek leesne az álla? Rockstarba bízok, sz*r játékot még nem láttam tőlük.

  • pálmafák, napsütés, hawaii ing mellett túl nagy darkos hangulatra nem számítok. szvsz sokkal inkább lesz a játék brutális és kemény, mintsem elborult és sötét.azért emlékezzünk csak vissza a második részre pl, ahol a lerobbant tömbházakban végigküzdöttük magunkat, a drogosok meg a hajléktalanok között… szerintem a régi depressziós hangulatnak nyugodtan búcsút mondhatunk.nagyon kíváncsi vagyok már 1 gameplay videóra, h tényleg tudni lehessen milyen atmoszférája lesz a játéknak…

 12. hát a noir hangulatot sajnálom de ettől függetlenül semmi rosszat nem látok ezeken a képeken, én elfogult MP rajongó vagyok a kezdetektől de ezek a változások inkább pozitív irányba lendítik a játékot.. csak egy kis fantázia kell hozzá 😛 vagy mindig az lesz a jó amit 13x is lenyomnak a torkunkon ? végre egy cég ami mer változtatni valamin gyökeresen.

 13. Jézusom ez hogy néz ki??? ez eléggé gay így.

 14. Ez sem lesz már a régi!

 15. kicsit lecsúszott Max barátunk ,de azért remélem hogy élvezhető játékot hoznak össze

 16. így képek alapján nekem sokkal inkább tűnik a játék egy uncharted klónnak (nemtom írta már-e valaki). kíváncsi vagyok h mennyire lesz majd darkos és képregényes az egész. (ismét csak, képek alapján nem sok jóra számítok)igaz ez már totál nem lesz max payne, de abban biztos vagyok, h jó játék lesz ez is. szvsz ennek a játéknak egy másik cím kéne…

 17. Max nem naon hasonlít régi önmagára, naon elhagyta magát 🙂

 18. Most őszintén mért kell ezt csinálni? Honnan tudjátok például hogy ez a map amia képeken van ez nem csak egy része a játéknak, és hogy az egész ilyen lesz? Frásznak kell spekulálni?

  • Már egy ilyen pályát berakni a Max Paynbe gyalázás :PAz meg a másik fele, hogy akkor minden bizonnyal nem csak ilyen képek kerültek volna ki…

 19. Most olvasom, hogy fedezék rendszert is kap Max…

 20. gyóóó mi ez??? eről nem volt szó!

 21. Ez nem Max Payne :(Uncharted helyszíneken egy Sam Fisherre hajazó öregedő ember …

 22. “Brazíliával nekem nem lenne semmi gondom, rendben van, hogy Max egy “”harmadik világbeli”” országba menekül a múltja (és az őt üldöző hatóságok???) elől, ez még tetszik is, csak hát nehogy már ilyen hawaii-dizsi-napszemüveg-malibukóla stílusban adják már ezt elő. Lepukkant riói külvárosi nyomornegyedekben nyomuljunk és ÉJSZAKA, ha már ez a koncepció!”

 23. Na neeeeee. 🙁 Miért lett divat ez az új koncepció dolog? Ez így nagyon nem jó. Lehet hogy más játékosoknak be fog jönni de a Max Payne fanoknak annyira már nem.

 24. Kiváncsi vagyok milyen lesz.Rockstarék nem arról híresek,hogy elbasznának valamit.Amúgy vicces,hogy pár kép alapján beindult a nyávogás effekt.

  • “A gond csak az, hogy ezt nem a GTA szériát jegyző Rockstar North fejleszti(akik mellesleg a GTA-kon kívül, nem igazán tudtak lerakni más nagykaliberű nevet az asztalra), hanem a “”noname”” Rockstar Vencouver. Nem egy a kettő és ez meg is látszik sajna. Ez NEM Max Payne. Se ködös New York, se Noir hangualt, se bőrkabát….stb Ordít a képekről, hogy az égvilágon semmi köze a Max Payne névhez. Napsütötte brazil falucskák??? És ki ez a sörhasú pszichopata a képen??? Ez lenne Max Payane?? Ne vicceljünk már.A játék lehet éppen jó, de ne Max Payne néven akarják eladni, mert egyetlen stílusjegyét sem lehet felfedezni benne.”

 25. Ez érdekes, nem csak a Resident, de már ez a game is átköltözik Afrikába?…Vagy talán az Uncharted-ből származik?…(képek alapján)Ez vicc

 26. Max Payne halott…….

 27. Bakker ez a csávó pont úgy néz ki mint én egy átdolgozott hét után:)Márpedig ilyen formában nem vagyok kívánatos:) Meglátjuk ő az lesz-e:)

 28. biztos jó játék lesz,csak nem max payne – kb mint a film –

 29. Tényleg kabaré amit itt egyesek művelnek. Mint a fürdőskurvák…

 30. R.I.P Mr. Payne 🙁

 31. “A karakterrel semmi bajom,nekem bejövős,viszont a helyszín választást nem értem. Ezt a formát miért nem lehetett belepakolni egy igaz “”dárk”” Max Paynes környezetbe? Tipikus “”elcseszték a jó kis Mortal Kombatom”” játék, mert vártam mint a messiást,most mégis csak annyit tudok kérdezni…….MIÉRT????!!!!!!!”

 32. Kicsit sok ez kopaszság.A legnagyobb kedvencem az első két rész. Oda-vissza kijátszottam. Hiányozni fog nekem is az előző két rész hangulata, de nem hisszem, hogy túl rossz játék lesz. De majd több info után ítélkezzen mindenki a gameről.

 33. “Ez? Max Payne játék? Jó nem muszály noir, node Afrika? Még ha aztmondom Chicago vagy valami. Mondjuk nekem az 1, 2 sem tetszett annyira mint mindenkinek szóval eddig sem voltam rá felizgulva. Max Payne meg akár nézhetne is így ki csak ez nem olyan “”Max Paynes””. Habár végül is a 2-ben is teljesen máshogy nézett ki mint az 1-ben.Kis emlékeztető: http://www.playfuls.com/images/news/max_payne3_rumor.jpghttp://www.endless.hu/wp-content/uploads/2008/01/max.jpg

 34. Ne már…. =/

 35. Engem nem érdekel a sztori, csak a grafikája legyen jó, a többit leszarom. Ja meg egy zsák trofit még bele, anélkül tényleg szart sem ér…

 36. most tök öszintén ismerve a max payne 1-et .,van akinek ez a borotváltatlan tahonya fél ork szimpatikus?

 37. Ennyiből hogy a frászba tudtok levonni bármilyen következtetést is? Fogadni merek hogy akik most itt fikázzák, azoknak fog tetszeni a legjobban.

 38. Hű, remélem, hogy ez csak egy pályája a játéknak, mert ez így k*rvára nem Max Payne.

 39. Ez nem Max Payne.

 40. ilyen sörhasat bazzeg…:))

 41. Nekem sem tetszik ez alapján. Nem tudom miért kellett egy ennyire jó karaktert így elszúrni…

 42. hát ez eddig elképesztően unszimpatikus. nem hittem volna.

 43. Ez mekkora szar!!

 44. 😀

 45. A félelmeim beigazolódtak: kaptunk egy Sam Fishert nagy pukkantókkal, noir hangulat nélkül!

 46. Azért érdekes egy két ember ebből a pár képből leszűri,hogy egy szar lövölde tucat game.Én nagyon várom és szerintem is jó hogy öregednek a Játék hősök.

 47. Eddig nem tetszik. Túl semmitmondó ez a karakter.

 48. Szerintem jó game lesz.. innentől meg több nem érdekel.

 49. Lehet,hogy Max faterjaXO

 50. bocsi a rajongóktól, de ezen most jót röhögtem 😀

 51. Mellesleg Snake is megőszült. Szerintem tök jó dolog, hogy öregednek a Játék hősök is.

 52. hát közelébe sincs mint amire számítottam, de egy pár ilyen kép alapján nem ítélkezem, szeretném majd mozgásban is látni. bár számomra már biztos hogy az a hangulat amiért szerettem az 1-2. részt, az nem lesz benne. nagyon hiányozni fog NY, eső/hó és sötétség. számomra ez jelentette Max Payne-t. 🙁

 53. Ahogy elnézem a játék idősíkját nem nagyon lesz Max Payne 4XD

 54. Bruce willis után szabadon. Ez de gáz. Szerintem azért tartották meg a nevet, hogy egy kis plusz eladást profukáljanak.Simán kiadhatták volna egy új címmel mert ennek nem sok Max Payne-es feelinge van.Újabb lövöldözős tucat cucc.

 55. ha annyi mindenen átment mint a játékban, ráadásul sok-sok év eltelt, miért ne nézhetne így ki? belefáradt, belerokkant…

 56. tényleg nagyon sokat változott Max, és szerintem is túlzás ez…meg a scanek alapján már nem tűnik olyan sötétnek….máa hangulata lett az biztos…fura nem ezt vártam de még lehet belőle jó cucc

 57. Márcsak a sörhas hiányzik.

 58. Valaki úgyis mindig nyafog. Vagy azon, hogy keveset újítottak, vagy azon, hogy túl sokat. Nem tökmindegy?

 59. Érdekes.Majd meglássuk mi lesz belőle.

 60. Ez lehetne Die Hard 5 plakát is.

 61. Érdeklődéssel várom, hogy milyen lesz mozgásban. Egyébként nem vagyok ellene soha a változtatásoknak, úgyhogy jöhet. A bullett time-ot azért ne hagyják el… 🙂

 62. Erős Die hard utànèrzès. Sokan fognak nyàvogni, màr előre làtom.

 63. Miért megy mostanában mindenki Brazíliába?HAWXModern Warfare 2(Továbbá az Uncharted 2, és az Army of two folytatásnál is hasonló a környezet)Most ez a menő? Az Uchartednek még jól áll, de a többieknél nagyon nem bejövős. (mármint nekem)Utálom ezt a fülledt, koszos, túl színezett, retek tanyát.

 64. Megfogott. Várom az újabb infókat.

 65. Az idő vasfoga…

 66. Bazeg…ez így nagyon nem tetszik.:SPedig a Max Payne sorozat volt a kedvencem.:(

 67. aztabetyárjordán!!!!!! Max barátunk egy kissé belerokkant az elmúlt évekbe, de nagyon jól áll neki!tisztára mint Réz András fiatalon! xDD

 68. “Na igen. Ha nem lenne ott, hogy “”MAX PAYNE”” senki sem tudná mi ez…”

 69. Nekem tetszik,a környezet láttán az uncharted jutott az eszembe.

 70. Ne írjuk le így még az elején, lehet még belőle nagyon kellemes meglepetés… bár gondolom a többség annak örült volna, h folytatják a játék hangulatát, stb kicsit felturbózott kiadásban..

 71. Erre a játékra nagyon kíváncsi leszek.Jónak tűnik a képek alapján.És szerintem jó ötlet a változtatás.

 72. Max apánk kicsit átment John McKay-be. :)Jól néz ki és ahogy nézem többet fog változni a játékmenet, mint a második résznél.

 73. brutál, bár így képek alapján tényleg nem az a Max Payne 🙁

 74. Egyetértek veled, ez már a képekből is lejön….de azért én is várom.