Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Max Payne 3 – kettő új kép

Bár a Rockstar már rég bejelentette, hogy Playstation 3-ra is készül a [B]Max Payne 3[/B] című külső nézetes, zsarus lövölde, azóta pár képen kívül SEMMI sem jött a játékból. Most előkerült 2 screenshot, melyek bizonyítják: a game él és talán nemsokára virul is.Az MP3 sztorija szerint Max, a bús, családját elvesztő zsaru Dél-Amerikába költözik, ahol gazdag, de nem tiszta családoknak dolgozik. Hősünk leszakad, mint a farzseb, elhízik, megkopaszodik – de továbbra is kemény, mint a kő. Aztán jön a baj.Az új képeken még a fiatal, snájdig Max pózol. Ezek szerint lesz flashback is a történetben…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Story-ra nagyon rá kell nyúlniuk, hogy befusson. Minimum egy uncharted féle story-t alá kell vágniuk, mert azért azt ne felejtsük el, hogy 2011-et írunk és egy sima lövöldözős játékot “”bullettime”” miatt nem fognak megvenni. Csak az időlassítós effektes cucc meg a név kevés lesz hogy befusson. Ellenben bíztató, hogy a fejlesztők storyban azért figyeltek a játékaikra. Lásd: Alan Wake.”

 2. Tuti lesz olyan fasza game mint az első kettő 😀

 3. Lehet benne lesz Mona is? 😀

 4. Várjuk már Mr. Payne-t! (Jövő tavaszra mondjuk…) 🙂

 5. =)

 6. Ez aztán jól néz ki! I Like!

 7. jó látni Payne-t a hd-érában

 8. Úristen, baloldalon régi Max!!! Bíztam a Rockkerekben, hogy nem dobják be azonnal a kopasz Payne-t, adnak egy kis felvezetőt. Vajon ez fashback lesz vagy a játék eleje?

 9. Mindkét előző részt imdátam.

 10. hangulatos képek, igazi MP érzés, imádtam az első két részt, imádkozom hogy ne csak egy elcseszett Stranglehold legyen 😛 habár Rockstar az Rockstar, a szarból is gyémántot varázsolnak..

 11. A baloldali kép csúnyán odabsz!

 12. SNÁJDIG! xD Eszembe jutottak a matek órák.

 13. Apropó, és mi a helyzet az úgy szintén titkolt Agent játékkal?Az 576 szerint a Megjelenése 2011.09.24. -ra esik, de kétlem, hogy igaz lenne.Általában már megjelenés előtt egy éve elkezdik nagyban reklámozni…

  • Most valamelyik nagy gamer rendezvény alatt volt az alpha verziójából pár kép, de azok ugye 2009-esek voltak. Ezen kívül sajnos semmit nem tudni róla.

 14. Johetne egy HD remake is az elso ket reszbol 🙂

 15. Nagyon örömteli, hogy James McCaffrey, Max eredeti hangja visszatér.Egyébként meg most már jöhetne valami mozgókép is!

 16. Nagyon várom, imádtam mindkét részét, remélem valami hasonlót hoznak össze.

 17. Ha nem cseszik el beszerzős lesz!

 18. Az első két rész tetszett, remélem ez is jó lesz. Bár egy kopasz Max Payne kicsit fura lesz…megszoktam már a ballonkabátot meg a haját a fején….

  • Ballonkabátja sosem volt, maradjunk a bőrdzsekinél :)Ez a két kép szerintem jól visszaadja az elődök hangulatát, képi világát, a kopasz Payne-nel nekem pedig személy szerint nincs bajom, érthető, hogy kicsit megzuhant a történtek után. No meg azért tíz év csak eltelt közben.A történetvezetés és a játékmenet maradjon hű az elődhöz, James McCaffrey adja Payne hangját, a többit meg bízzuk a R*-ra!

 19. Remélem nem cseszik el 🙂

 20. Nekem ez a sorozat (ugye sorozat?) teljesen kimaradt. Mindössze néhány percnyi találkozásról van emlékem vele kapcsolatban még szakközepes számtechről. Sajnos.