Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Max Payne 3 – 2012-ben megjelenés

A Rockstar bejelentése szerint 2012 márciusában érkezik Playstation 3-ra is a külső nézetes lövöldeként definiálható [B]Max Payne 3[/B]. Sam Houser, a Rockstar Games alapítója nagyon izgatott a projekttel kapcsolatban, hisz tudja: nagyok a rajongói elvárások a kultikus előző részek után, de biztos benne, hogy Max modern eljövetele beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.A sztori főhőse továbbra is Max Payne, a korábban New York City-nem ügyködő zsaru, aki mostanság Brazíliában, Sao Paulo városában [I]magánvállalkozik[/I]. Egy családot véd meg a fenyegetésektől, miközben saját démonjaival küzd. Max régen tökös, jóképű pali volt – most kopaszodó, túlsúlyos, de még mindig tökös.A game a Grand Theft Auto IV “NaturalMotion” fizikai rendszerét használja, mely segítségével “folyamatos, filmszerű akció-élmény” prezentálható. A szoftver szíve a Rockstar saját “Advanced Game Engine”-je, mely “modernizált játékmenetet, realisztikus fegyvereket, intelligens fedezékrendszert és szofisztikált (gyk.: kifinomult) Bullet-Time mechanizmust” (ez az időlassítás) tesz lehetővé.Az MP3 gazdag szinglis kampányt és addiktív multiplayer módozatokat kínál. Utóbbiban lesz fejlődés, klánkezelés, többféle felszerelés-csomag.[B]*UPDATE*[/B]Előkerült még két screenshot a játékból: ezeken egy “félúton levő” és az aktuális “meglett” Max látható. Egy múltkori hírünkben volt kép a “régi” Maxről is, szóval most már nem titok: a játékban több flashback időutazás is lesz, hősünk életét végigkövetve.[32931]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szeretem,ha ilyen cicák fogják majd az AK-t egy kicsit…….Nem a félmeztelenre gondoltam…

 2. Hogy milyen a motor neve nem sokat számít.Állítólag a Red Dead Redemption is a GTA4 motorját használta még is klasszisokkal szarabb lett mint a mozgás, mint a reakciók. (pl. robbanáskor, vagy ha neki mész valakinek, stb.)De a játék érdekel, remélem jó lesz 🙂

 3. Szegény Payne elég fosul néz már ki a borítón ,akárcsak John Mc Clane a Die Hard-ban a film vége felé… 😀 Nagyon durva lesz a képek és ígéretek alapján… Kötelező vétel!

 4. Nagyon faszának tűnik 🙂

 5. ocsmény

 6. A Rockstar nagyon még nem nyúlt mellé.

 7. én kezdetektől várom, sose fikáztam a képeketde tény,hogy szebben néz már kiés végre van már 2 újabb kép is (mert azért rohadt kevés infó/kép jött ki eddig róla)

 8. mesések ezek a képek, jó kezekbe került a játék 🙂

 9. 🙂

 10. Szerettem PC-n úgy gondolom,hogy beszerzem PS3-ra is, nagyon bejön számomra a történet,Dél-Amerika,Kartelelek,AK-47………….

 11. Ki az a csaj a borítón?Abella Anderson?

 12. Érdeklődve várom! 🙂

 13. “Ezt annyira imádom a gamer társadalomban – mikor megjelentek az első infók a játékról, mindenki verte a seggét a földhöz. “”Ez nem is Max Payne!””, “”Kicsinálták a sorozatot!””- hangzottak a különféle értelmes hozzászólások három szar minőségű scannelt kép kapcsán. Aztán most, hogy többet tudunk a játékról, hirtelen mindenki elkezdi játszani az okosat, jönnek az “”Én megmondtam, hogy a R* az R*!”” típusú kommentek, ez egyszerűen nevetséges!Mikor tanuljuk már meg, hogy ne ítéljünk meg mindent előre? Az ember hajlamos azt hinni, hogy mindennél és mindenkinél okosabb. Csak hogy ez később nevetség tárgyává teheti, ahogy ez jelen esetben is történik. Én elhiszem, hogy volt, aki bizakodott, csak az előzetes információim alapján ezek voltak kevesebben. Most meg össznépileg megy a fitymacsattogtatás, mindenki marha okos lett…Kinek nem inge, ne vegye magára!”

 14. JUHÚÚÚ!

 15. mondtam hogy a rockstar csináljon valami mást hát csinálnak.zsir lesz

 16. Az egyik legjobban várt játék lesz.

 17. Nagyon jó lesz :)(Remélem :D)

 18. Én most kicsit megijedtem a GTA4 motor hallatán,hisz ez a játék többet érdemel több éves grafnál!De a képek alapján még reménykedek,hisz a 2.részt is kipörgettem néhány hónapja pcn.Mai napig megállja a hejét a grafja szerintem.De maga a játékélményt nem tudom ,hogy tudják e majd portolni!Minden csak ha-ha-ha…Lássuk már végre mozgás közben,mi ez a nagy titkolózás?

  • “””A game a Grand Theft Auto IV “”NaturalMotion”” fizikai rendszerét használja”” nem pedig a grafikai motorját a GTA 4 nek…”

  • A First Look nevü rendezvényre, október elsején a Rockstar a Max Payne-t viszi. Ott lesznek képek is, és trailerek is.

 19. ááá, remélem olyan lesz amilyennek elképzelem (uncharted dinamika, kane&lynch realisztikusság)éa pont márciusban mikor jön a ghost recon is

 20. Az alcímhez kapcsolódva: természetesen beszerzem majd. És várom az 1-t és 2-t psn-re vagy hd collectionben.