Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mátrix – visszatérhet a népszerű film sorozat

A [a http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/matrix-reboot-works-at-warner-bros-986292]Hollywood Reporter[/a] értesülései szerint a Warner Bros. szeretné visszahozni az 1999-es sci-fi – merem állítani – klasszikust.A forgatókönyvet Zak Penn írná, aki [i]X-Men[/i] filmeken és a [i]Bosszúállók[/i]on dolgozott korábban, valamint az [i]Alfák[/i] sorozat egyik alkotója. A projekt ugyan nagyon korai fázisban van, de érdeklődés övezi Michale B. Jordant a főhős szerepére, akit a [i]Drót[/i]ból és a [i]Creed – Apolló fiá[/i]ból ismerhetnek az érdeklődők.Az eredeti trilógiát megálmodó Wachowski testvérek részvétele – vagy annak mértéke – még nem ismert, de annak biztos mindenki örülne, ha legalább áldásukat adnák a projektre.Sokak számára a Warnernél a film „szent-és-sérthetetlen” kategória (mint például a [i]Casablanca[/i]), mások azonban a nosztalgia potenciális erejét és a régi IP-k feltámasztását látják benne – ami mostanában egyébként is divat.Pár hónappal ezelőtt egy sorozat megvalósítását stornózták, azonban a [i]Star Wars[/i] modell érdekli a Warnert: például bemutathatnák egy ifjú Morpheus történetét.És ezzel a következő nagy kérdéskörig is eljutottunk: lesz belőle játék? Ha igen, milyen? Egyáltalán jó ötlet, van benne potenciál?A szériából egyébként három videojáték született: a 2003-as [i]Enter the Matrix[/i] és a 2005-ös [i]The Matrix: Path of Neo[/i] PS2-re, valamint PC-re a [i]Matrix Online[/i], amely 2005 és 2009 között működött.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Maga a Mátrix univerzum sok lehetőséget rejt. Amennyiben valóban nem reboot lesz hanem egy önálló, külön létezni képes film lesz úgy érdeklődve várom.

 2. Jöjjön! Várom.Előre temetni vagy megváltást várni felesleges és illogikus lenne. Elvárni lehet, aztán majd meglátjuk. A Morpheus téma szerintem inkább lenne életképes, mint Neo továbbgondolása vagy ne adj Isten remake-je.

 3. Enter the matrix anno megvolt ps2-re, de nem dobtam hanyatt magam tőle. Az akció részek jó voltak, de a játék felénél túl unalmas lett az egész. Ettől függetlenül van benne potenciál egy jó játékra! A filmet viszont remélem mellőzik. Nem kell jobb a 99-esnél. Neo-nak csak Keanu Reevest tudom elképzelni.

  • A Path of Neo viszont egészen jó volt. A trilógia ikonikus akciójeleneteit élhettük át interaktív formában, Neo-val a főszerepben. Igaz nem volt tökéletes, de az Enter the Matrix-hoz képest szinte már mestermű.

 4. Csak játékot neeeeeeeeeeeee!

 5. Pont a múltkor gondolkodtam azon, hogy a Mátrixból még nem akarnak valami folytatást, vagy reboot-ot, erre…Mondjuk, ha faszán megcsinálják, akkor jöhet. De ahhoz valami tényleg jó forgatókönyvíróra, és rendezőre kéne bízni. A Wachowski nővérek mondjuk egyre rosszabb filmeket csinálnak, szóval őket talán ki lehetne hagyni. A második rész még bejött, de a három szerintem már gyenge volt. A legelső epizód az igazi, kultusz darab mindmáig.

  • Elméletileg nem reboot lesz. Szerintem a Zsivány Egyes vonal a legjárhatóbb és legjobb.

   • Egy reboot szerintem teljesen felesleges lenne. De egy más irányvonallal kibékülnek, persze ha jól lenne megcsinálva.

    • Mivel az egész univerzum kvázi rebootolja önmagát, ahogy Neo beteljesíti feladatát, így bármire rá lehetne fogni, hogy reboot, ami nem ugyanazokat a szereplőket venné elő, és nem is lenne vele semmi baj csak ennyi infó alapján. A film persze valószínű szar lesz – ha elkészül, de nem azért, mert Matrix, meg reboot, meg random kifogás.

 6. Nekem nincs ám türelmem a hozzád hasonló emberkékhez. Gondoltam szólok.

 7. Végül is… ezt még nem tolták el… itt az ideje.

 8. Ezazzz basszátok el ezt is. Semmi nem maradhat úgy ahogy jó.

  • Miért rontanának az új (talán elkészülő) filmek a régieken? Ez valami nagyon idióta logika, amit gyakran alkalmaznak a vérpisti fanboyok, játékoknál is. Felülírná a korábbi rész(eke)t? Kitörölné az emlékezetedből?

 9. Ha jól tudom nem lesznek benne a Wachowski testvérek semmilyen formában az új Mátrix filmben.Amúgy szerintem szánalmas amit Hollywood művel már egy jó ideje

  • Reeves azt mondta, nem fogja elvállalni a főszerepet, ha nem a testvérpár lesz az író, rendező.

   • Nem is lenne baj. Rengeteg lehetőséget rejt a Mátrix. Elég csak az Animátrixra gondolni, aminek minden epizódja zseniális! És úgy néz ki nem reboot lesz (az író, Zak Penn célzott rá). Szóval én nagyon várom! Ha valami, a Mátrix pont megérdemli, hogy bővüljön. Attól még a trilógia érdeme nem fog csorbulni szerintem. Különben is, sokan alapból nem szeretik 2-3-at.

  • Mondjuk ez nem biztos, h rossz, eleve a 2,3-at is sokan szarnak tartják az 1 után és igazából azóta egyre szarabb filmeket csinálnak, közel se biztos, h jobb lenne velük.