Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mától kapható a Resident Evil 7™ biohazard!

[I]A Cenega, a Capcom partnere Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon, örömmel jelenti, hogy mától világszerte kapható az üzletekben a Resident Evil™ 7. A játék PlayStation 4 (PS VR támogatással), Xbox One és PC platformokra elérhető.Az alábbi pontszámokból is látható, hogy a játék a globális és hazai szaksajtó tetszését egyaránt elnyerte:Destructoid 100/100EGM 95/100GamesRadar + 90/100IGN Hungary 9/10A Resident Evil™ 7 egy Gyűjtői Kiadás részeként is kapható, ami az alábbiakat tartalmazza:• Resident Evil 7 játékszoftver a választott platformra.• A Bakers birtok részletes, 18 cm-es mása.• 20. évfordulós Resident Evil művészeti könyv.• Ujj kinézetű 16 GB-os pendrive.• Alternatív borító.• Számos hasznos tárgyat tartalmazó DLC túlélőcsomag.• Gyűjtői doboz.A Resident Evil 6 drámai eseményei után játszódó új epizód a modern Amerika vidékére, egy baljóslatú ültetvény kúriájába kalauzol, ahol a Resident Evil-széria történetében először a kaland teljes egészében belső nézetből élhető át. A sorozatra jellemző, a felfedezést és a feszült hangulatot egybegyúró, a túlélő horrorok műfaját megteremtő ikonikus játékmenet révén a Resident Evil™ 7 Biohazard egy felkavaróan életszerű élményt hoz, amely a horror műfajának egy új fejezetét nyitja meg.Jellemzők• A horror új érájának kezdete – A nagy népszerűségnek örvendő Resident Evil-széria drámai változáson megy keresztül az új, PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PlaStation VR-ra érkező hetedik fejezetnek hála.• Vissza a széria gyökereihez – A Resident Evil 7 biohazard a kultikus korai epizód játékmenetéből táplálkozik, amely a felfedezést, a feladványokat, és a feszült hangulatot helyezte előtérbe – az új fejezet ezt kombinálja a játékmenet frissítése révén, amely így új szintre emeli a túlélő horrorok által nyújtott élményt.• Immerzív, zsigeri horror – A belső nézetre való váltás rémisztő közelségbe hozza a horror élményt, amit a PlayStation VR-támogatás emel a négyzetre• Új technológiai alapok – A teljesen új, VR-kompatibilis játékmotor a legmodernebb technológiákkal együttműködve hozza létre a felkavaróan fotorealisztikus élményt, soha nem látott szintű beleélést biztosítva• Látogass el az ültetvényre már most a PlayStation Plus révén – A PlayStation Plus-előfizetők letölthetik az önállóan futó „Beginning Hour” ízelítőt, a PS VR tulajdonosok pedig elmerülhetnek az exkluzív „Kitchen” demóban. Ki tudsz jutni élve egy düledező, baljóslatú, pokoli élményeket tartogató házból?(sajtóközlemény)[/I][75693]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. meglep a magas pontszám, nekem a demó nagyon nem tetszett

  • Akkor inkább hagyd ki.

  • “3* végig kentem.Az 5-6 után engem full hidegen hagyott.Bejövős a “”hamar-hirtelen”” infók után.Gondolkodtam egy előrendelésen,de a sok eksön miatt elnapoltam.”

  • Azért a magas pontszám mert nagyon baba lett. A demóban szinte semmi nem volt a játékból és azt sejtette hogy teljesen más lesz az egész mint a RE játékok.És nem, nem más. Fps nézet igaz de az eredeti RE trilógia köszön vissza. Az eredeti trilógiára emlékeztető helyszínek, szörny, cselekmény, gameplay elemek. A mentésrendszer. Rengeteg utalás az umrella-ra. Még a bújkáló-menekülő részek is a RE trilógiát juttatja közben eszembe, mikor a RE3-ban például Nemesis átszakítva a falat üldöz. És mindez megspékelve minimális jumpscare-el (nem tolták túl, sőt hálistennek rohadtul nem erre alapoznak) és az fps horrorok jóságaival.Végre megint keményvonalas túlélőhorror a RE és nem egy zombihentelő buta akciójáték mint a 4 utáni részek.Ami nekem kicsit szájhúzós (eddig, remélem ez változik) hogy eddig nem volt olyan komoly rejtvény mint a demóban. Ezt leszámítva nagyon jó eddig (4 órám van benne). És Resident Evil fanként (nekem az eredeti trilógia volt a kedvenc főleg az első két rész) is határozottan kellemeset csalódtam. Ez a game afféle vissza a RE gyökerekhez fps nézetben zombik nélkül – ami nem is baj manapság unalomig vannak tolva már a zombik.

 2. köszönöm a tesztet! Most rakattam el egy darabot magamnak,holnap kezdem 🙂

 3. Csak megvettem annyira jókat írnak róla mindenhol:)

 4. muszály lessz nekik kiadni pspluxba

 5. nagyon jó játék, alig bírom lerakni, minden klasszikus RE elem benne van csak fps-ben ami nagyon passzol neki, nagyon kellemes meglepetés.

 6. Nem rendeltem elő, de nemsokára meglesz, attól tartok.

 7. “…. este indul a “”rettegés”” … jók a teszt pontszámok remélem nem csalódok, tele akarom rakni a pelust :)”

 8. bezsákolva

 9. rohadt jó játéknak tűnik, csak én nagyon nem szeretek félni meg riadozni, ettől meg valszeg a gatyám is lefosnám. emiatt kimarad.

 10. Csábító,csábító…A rohadék Flesss széleknek köszönhetően zsákoltam vagy 6 újat.Így ez addig vár…ameddig bírom. Szóval nem sokáig.