Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Massa tesztelte az F2007-est

Ahogyan arról tudtunk, hétfőn, azaz tegnap a Hungaroringen csúnya balesetet szenvedett brazil Felipe Massa újra Ferrarit vezetett pályán, a Magyar Nagydíj szombatja után most először.A tesztre a csapat hivatalos tesztpályáján került sor Fiorano-ban, és a célja mindössze annyi volt, hogy megbizonyosodjanak róla, Felipe szeme 100%-osan rendben van, és nem szenvedett maradandó károsodást. Az [I]Auto Motor und Sport[/I] azt is tudni véli, hogy a csapat nem mért (kör)időt a brazil autójában, felesleges stressztől kímélve meg őt ezzel.A nap végén Massa nagyon boldog és pozitív volt, energiától majd kicsattanóan nyilatkozott:”Az autóban olyan volt, mintha semmi sem történt volna. Elmondhatom, hogy ugyanaz a versenyző vagyok, aki a baleset előtt voltam. Minden remekül ment. Fizikailag jól éreztem magam, és nem voltak problémák a látásommal sem. Ma akár két versenyt is teljesíteni tudnék egymás után.” A Ferrari persze nem akarja ennek ellenére sem elkapkodni Felipe visszatérését, így tartják magukat az eddigi hivatalos bejelentéshez, miszerint csak 2010-ben engedik a brazilt újra versenyezni.[A http://www.youtube.com/watch?v=BgjT_mOJuAM]Video a tesztről[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ebbe a csávóba még benne van egy-két vb cím az tuti… 🙂

 2. Szerencsétlen szerelőknek egy bohóc miatt kell variállni a programot.

 3. Azért az durva, hogy Massa miatt a csapat egy része Fiorinoba kényszerül lenni, miközben hétvégén már futam van Braziliában és ilyenkor már ott vannak, hogy akklimatizálódjanak…Ha már úgyis csak jövőre indul futamon, nem ráért volna novembertől tesztelni?

  • Nem bír már magával, nagyon vezetne, a csapat meg engedelmeskedik. Már vagy 100x nyilatkozta hogy már idén tudna, és szeretne vezetni… Kicsit unom, lecsillapodhatna!

   • Nem csodálom,hogy nem bír magával, mikor focistaként egy sérülés után felépültem,már alig vártam az erönléti edzések utáni elsö labdás edzést.A labdarúgásban ezt nevezik labdaéhségnek.Massa esetében is így állhat a dolog,bár a technikai sportágakban nem tudom,hogy nevezik az érzést.Mondjuk szerintem is ülhetne a fenekén.

  • “A szerelők között is vannak tartalékok, nem ők voltak a Masszával? Nem hiszem, hogy verseny előtt vigyázba áll a komplett gárda egy “”komolytalan”” körözés miatt.”

  • Szerintem nem. A Ferrari a magyar nagydíj óta már a 2010-es évre fejleszt, ami logikus meg érthető. Most ugyanezt csinálják csak a pilótával (főleg, hogy az egy szem pilótájukkal, akivel most tudnak bármit kezdeni. meg brazil futam előtt ezzel van tele a sajtó, ami nem egy hátrány). No jó, Fisichella lehet bukja a jetlagos szerelők miatt a tutkó 10. helyét. :D(de szerintem megoldják)

   • Ez így ebben a formában nem igaz. Olyan autóval tesztel(het) Massa, ami semmilyen olyan alkatrészt nem tartalmaz amit most vagy jövőre használna a csapat. Ezért 2007-es az autó és ezért GP2-es gumi van rajta.Tehát ez nem teszt. Ez csak Massanak egy kis kocsikázás (még a köridőt sem mérik, csak arra kíváncsiak, hogy Massa bírja-e, lát-e, visszatérhet-e.)Ha tesztelnének a jövő évre, már ki is zárták volna őket szabályszegésért…

    • Cj azt mondja, most Massa-val teszik azt, mint az autofejlesztessel, ergo 2010-re fejlesztik a kocsit (egyfelol), meg Massa-t is.:) Nem azt mondja hogy az autot tesztelik, felrerted.:)