Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Massa szerint Alonso tudta

Massa a napokban érdekesen nyilatkozott Alonsoról, leendő csapattársáról. Szerinte a spanyolnak tudnia kellett a szingapúri összeesküvésről a csapatánál. Mint tudjuk Massa-nak ez a futama látványosnak látványos volt, de semmi esetre sem eredményes, hiszen a Safety Car miatti kiálláskor igyekezetében elhűzta a tankolócsövet és a box végéig cipelte – talán abban bízva, hogy elhagyhatja és mint ha mi sem történt volna folytatja a versenyt. Ám ez nem így történt, és ez súlyos veszteséget okozott számára a végelszámolásnál.Szerinte ha nem lett volna a káosz hangulat, a csapat nem hibázik.Nos az EFE spanyol hírügynökségnek tett nyilatkozatában a következő szerepel: [I]”Többször is elmondtam, hogy én hogyan vélekedek erről. Nincs bizonyíték erre, de szerintem tudott a dolgokról.”[/I] Ez a kijelentése azonban nem tetszett sokaknak, sőt magának az FIA-nek sem ezért a Ferrari honlapján probálják helyrehozni Massa nyilatkozatát. [I]”Az FIA közölte, hogy semmi jel nem utal arra, hogy Alonso tudott a dolgokról, és ezt tiszteletben én tartom. Amit mondtam, az csak feltételezés volt, és semmi bizonyítékom nincsen. Az azonban biztos, hogy az eset nem fogja befolyásolni a kapcsolatunkat, amikor Fernando csatlakozik a Ferrarihoz.”[/I] – szól a helyreigazítás.Massa még azt elmondta, hogy jól halad a felkészüléssel és már a hétvégi hazai versenyén indulna, de orvosai nem engedik. Mindazonáltal őt érte a megtiszteltetés, hogy a Brazil nagydíjat leintheti.Szerintetek ezek után milyen kapcsolat lesz a pilóták között?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem is tudta Alo, de ez teljesen irreleváns mivel ő azt mondta hogy nem. Kész, vége, ennyi. Massa-nak már hagynia kéne ezt a témát.

 2. remélem olyan szinte keresztbe körbe veri alonso hogy massa sírva vonul vissza:P

  • Alonso nagyon jó fejlesztő is, szóval semmi sincs kizárva…

   • háhá:d

   • Ezt beszélik. Kíváncsian várom. Azt nyilatkozta olyasmi eredményt vár a Ferraris szerződésétől, mint amit Schumacher ért el…

    • Jah, persze.:) Jopofa ez az Alonso. De legyen egyebkent, csak ez mar nem az a vilag ami akkor volt. Most 1 pont dont a vegen, sokkal tobbet kell kuzdeni, sokkal tobb csapat van kozel egy szinten, minden tizednek jelentosege van. Mar nem 2000 es 2004 kozott vagyunk hogy volt a Ferrari es a tobbiek.

     • Azért én remélek egy Ferrari fölényt jövőre, a Mekivel együtt. Hamar elkezdték fejleszteni a jövő évi autót. Ennek eredménye kell legyen.Ebből kiindulva viszont gyenge lesz a Brawn és a Red Bull szerintem. Főleg ha a Red Bull még motorszállítót is vált.

     • Szerintem nem. A Red Bull-nak es a Brawn-nak alapvetoen elkepesztoen jo autojuk van, es jovore nem lesznek drasztikus valtoztatasok, olyanok mint amilyenek idenre voltak. Akinek most jo autoja van, az jo lesz jovore is. A Ferrarinak azert kellett hamarabb elkezdeni a munkalatokat, hogy elerjenek egyaltalan a fenti ket csapat szintjere. Az eddigi elmelet (aki iden a cimert harcol az jovore hatranyban lesz) most nem fog allni. Most eloszor. Viszont az biztos hogy jobbak lesznek mint iden. A motorrol meg: a Brawn 5 hettel az elso futam elott epitette be a szamukra idegen eroforrast az autoba, es latod hol tartanak.:) Egy brutalisan jo autojuk van (a Red Bullnak meg meg jobb!!), ennyi a titok. Kepzeld el hogy ment volna a Brawn Honda-val, amire eredetileg terveztek. Newey viszont a motornak megfeleloen fogja a jovo evi autot (at)epiteni, nem lesz ott problema.

     • A probléma az lesz, hogy ha Cosworthra váltanak, mert az gyengébb…Szerintem meg számít a fejlesztés, hiszen a tankolás eltörlése miatt nagyobb tank, átépített kasztni emiatt, más futómű, akinek volt KERS és most kiveszi mert nem használhatják (bár ez egy f@szság szerintem) annak az a 40 kg eltűnik. Szóval van mit átépíteni. Ok, aki nem cserél motorszállítót annak a motor terén semmi változás.De jövőre kiderül. 🙂

     • Na, de a Red Bullnak es a Brawn-nak nem volt KERS-e sem.. A nagyobb tank lesz. De idenre az egesz autot at kellett durvan epiteni (hisz tudjuk), jottek a slick-kek, jot a KERS (itt sok energia es ido elment a Ferrarinak es a McLarennek), szoval ekkora valtozasok nem lesznek jovore. A Red Bullnak es a Brawnnak nem kellett 5-7 futamot elcsesznie a KERS miatt, annak hasznalata es az amiatti auto kiegyensulyozas miatt.De jovore elvalik melyikonk elmelete volt kozelebb a valosaghoz. Orulnek mindenesetre ha 4 csapat 8 pilotaja harcolna a cimert.

     • ez a tankolás eltörlése meg fogja kavarni a mezőnyt rendesen! 🙂

     • Annyira szerintem nem, mivel kerékcserére ki kell jönniük.:)

     • “ha egész versenyre meg kell tankolni a “”versenyszemélygépjárművet””, az bizony zabálni fogja a gumikat, szóval az átlag két kerékcsere kevés lesz, plusz a kasztnit is újra kell gondolniuk. jaaaajj Gyulááám! :)))”

     • Nem vagy egy icipicit elfogult?:)

     • Nem hiszem, engem a csapatok nem erdekelnek, en pilotaknak szurkolok egyedul. Es pont annak orulnek ha tobb csapat lenne hajszalra egy szinten.

     • Igen, ennek én is örülnék.:)

 3. Unalmas már ez a kesergés Massa részéröl is…Nem hinném,hogy tudott Alonso a svindliröl.Felipe pedig hiába siránkozik,az eredményem már úgy sem változtat az FIA.

 4. Jövőre a Ferka garázsban buli lesz. Csak ennek a bulinak ott nem fognak örülni…

 5. Kellett nekik ket latin egy csapatba…

 6. Alonsonak van már gyakorlata konfliktus kezelésben… 😀

 7. Jó kis csapattársak lesznek xD

 8. szerintem nem lesz gond. elég intelligens mindkét fél, megbeszélik házon kívül…

 9. Nagyon jó az utolsó kérdés.:) Szerintem szétszedik egymást.