Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Massa neheztel a Renault-ra

Massa a Renault-t hibáztatja – és az FIA-t – hogy tavaly nem lett bajnok. Azt nyilatkozta, hogy ellopták a bajnoki címet tőle, mert nem változtatták meg a végeredményét a botrány bebizonyítása után.[I]”Amit a Renault tett, az lopás. Az FIA nem tett semmit, és nem változtatta meg a verseny végeredményét. A baleset miatt veszítettem el a bajnoki címet. A biztonsági autó pályára lépése miatt több versenyzőnek is be kellett hajtania a boxba. Egyszerre tízen is voltunk bent, és emiatt sikerült balul az én kiállásom. Egy szerelő rossz gombot nyomott meg a káoszban, ami egy normál kiállás során nem történt volna meg.”[/I] – mondta a Globo TV-nek adott interjújában.Szerinte helytelen, hogy a végeredményt nem módosították ennek tükrében. Példának hozta fel az olasz foci botrányt, ahol a Juventust visszasorolták alsóbb szériába. Itt meg csak elküldték Briatoret. Nelsonról csak annyit mondott, hogy ha ő csapatvezető lenne nem szerződtetné a honfitársát ezek után.* FRISSÍTVE*Hamilton számára meglepő volt Massa kijelentése a vb címével kapcsolatban. [I]”A tavalyi év kemény volt, és sok minden történt. Több “mi lett volna ha” helyzet is volt. Meglepő, hogy Felipe ilyen kijelentést tett.”[/I] – mondta a brit.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Massa egy f@sz.Remélem soha többé nem látjuk viszont az F1be

 2. Massa egy f*sz !Soha nem lesz vb gyöztes!

 3. Szerintem nem meglepő, hanem szánalmas massa kijelentése. Focit ide keverni, pfff:P

 4. Mint embert megértem a csalódottságát,túl sok a ha szócska Massa nyilatkozatában.Hamilton meg jobban tenné,ha nem nagyon nyitná ki a száját.Mostanában abból okos dolog nem hangzott el:P

 5. Igaza van…

 6. Döntsék el a VB-címet egy sztárbox-ban, inkább. Piquet-álarc viselése előny!

 7. játszák le újra 🙂

 8. massa egy.. gyík.

 9. Hülyeség.

 10. De mondjuk Hamilton-tól is érdekes egy a fenkölt hangnem. Ha jól emlékszem, neki is volt nem 1 nem 2 érdekes kijelentése…

  • Há’ jah. Már csak azért is mert ez nem olyan, mint pl. hogy mi lett volna ha Massa motorja nem robban fel 3 körrel a vége előtt, az ilyesmi nincs benne a pakliban, ez nem jár együtt a technikai sporttal (Hamilton kicsit keveri a szezont a fazonnal).Inkább csak felesleges volt ez a nyilatkozat Massatól.

 11. Hát részben igaza van…..

 12. Azért ezen kívül még volt egy pár baki tavaly.. Silverstone, Hungaroring, etc.

 13. Szerintem felesleges lenne már ilyenkor eredményt változtatniés azon az éven akkor is hibáztak a boxba amikor nem volt káosz úgyhogy nem ezen kellene lovagolnia.Ha jól emlékszem akkor valahol az utolsó helyek egyikén ért be:)(miatta ment pl: Sutil a falnak )Mivel a fele verseny el se telt akkor mikor volt a baleset akkor pontot se kellene kapniuk. Inkább gondolkozzon a jövőn, mert Alonso se gyenge csapattárs és lehet jól el lesz verve pár alkalommal.