Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mass Effect – az EA jegeli a sorozatot

A Kotaku négy BioWare közeli forrásra alapozva közölte le a hírt, miszerint az EA jegeli a [b]Mass Effect[/b] sorozatot. Pánikra egyelőre nincs ok: folytatják majd, csak nem láttak azonnal neki a folytatásnak a [i]Mass Effect Andromeda[/i] megjelenését követően.A legújabb epizódot fejlesztő BioWare Montreal azonban nem járt túl jól. Támogató stúdió lett belőle, a stáb egy részét pedig áthelyezték az EA Motive-hoz, hogy besegítsenek a [i]Star Wars Battlefront II[/i] készítésébe. A montreali csapat innentől kezdve extra támaszt nyújt majd saját projektek helyett, így az [i]Andromeda[/i] javítgatása mellett az új, 2019-re kitolt IP-ben is részt vesz.Andrew Wilson, az EA igazgatója a befektetőknek egyébként a hét elején kifejtette, hogy teljesen elégedett a kiadó a BioWare teljesítményével és azzal, ahogy kezelik a népszerű [i]sci-fi[/i] sorozatot.A [i]Mass Effect: Andromeda[/i] nemrég jelent meg PlayStation 4-re.[i]Forrás: [a http://kotaku.com/sources-bioware-montreal-downsized-mass-effect-put-on-1795100285]Kotaku[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Westwood, Criterion… és most (lassan) a Bioware. Az EA-nak a pénzünkön kívül semmi sem szent.

  2. PIhentetik pár évig, aztán úgyis megy tovább az egész.

  3. “Remélem tényleg “”csak”” jegelésről van szó és nem arról, hogy vége a sorozatnak! Oké ez a rész nem lett túl a célos, de mind a játék szériában mind a fejlesztő csapatban van még potenciál bőven.”

  4. Akkor most mi is a problèma?Lehet hogy velem van a baj,de nem egèszen èrtem….Jegelik,de folytatjàk,elègedettek,de àthelyezik a fèl stàbot….???Most akkor mi van?

  5. “”” Andrew Wilson, az EA igazgatója a befektetőknek egyébként a hét elején kifejtette, hogy teljesen elégedett a kiadó a BioWare teljesítményével és azzal, ahogy kezelik a népszerű sci-fi sorozatot. “”Ő lehet, hogy elégedett de mi nem.”

  6. 1milla sem fogyott el a játékból. Ekkora címnél ez azt jelenti, hogy BUKTA! Ha a kiadó elégedett ezzel a teljesítménnyel, akkor további hasonló sikereket kívánok nekik. XD