Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mass Effect Andromeda – újdonságok a multiról, bétáról és season passről

A BioWare számos jelentős információt árult el a Mass Effect sorozat legújabb tagjáról. Aaryn Flynn General Manager pár napja megerősítette, hogy a [b]Mass Effect Andromeda[/b] mellé nem lesz [i]season pass[/i]. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy DLC sem lesz, de a részletekbe egyelőre még nem bonyolódott bele.Ezen felül Mike Gamble producer arról beszélt egy a Kotakunak adott interjúban, hogy míg a [i]multiplayer[/i] sokkal szorosabban kapcsolódik majd a történethez mint a [i]Mass Effect 3[/i] esetében, nélküle is tökéletesen kiélvezhető a sztori. A [i]Strike Team[/i] rendszerrel a játékosok könnyedén válthatnak az egyjátékos és a többjátékos módok között. Ian S. Frazer fő tervező pedig a [i]multiplayer[/i] közelgő, még be nem jelentett bétájára tett utalást a Twitteren.Külön érdekesség, hogy James Gunn, [i]A galaxis őrzői[/i] filmek rendezője a Twitteren említette meg, hogy – többek között – a [i]Mass Effect[/i] sorozat szolgált inspirációként a sikeres filmnél. Sőt, Gunn igyekszik szabaddá tenni magát az új játék megjelenésének idejére.Aaryn Flynn reagált is a [i]tweet[/i]re: „Irónikus, mert én pont azért akarom befejezni a [i]Mass Effect Andromedá[/i]t, hogy elmehessek megnézni az új Galaxis őrzőit.”A rendező lelkesedéséért cserébe Flynn egy képet is megosztott, amit alább láthattok.A [i]Mass Effect Andromeda[/i] március 23-án érkezik PlayStaion 4-re.[75425]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. “Vmiért nem jön át annyira ez a sorozat . Nem rossz , a 3-at végigtoltam , a 2 a PS3-on figyel , az első meg itt van dobozosan PC-re – az más kérdés , hogy PC az nincs hozzá … – , de vmi nem az igazi . Egyszer azért jó lenne “”letudni”” az utóbbi 2-t . :)”

  2. A Season Pass hiánya nem túl jó hír, a ME3-hoz is külön-külön teljes áron vettem a DLC-ket és összesen 4 db. sztori DLC volt + kb. 6db. FREE multiplayer DLC.A ME3-ban is lehetett szingliben játsszani a multis pályákon de nagyon gyenge volt szingliben mindegyik multis pálya. Sokkal jobb multiplayerben játsszani azokat a pályákat amik nagyon jól sikerültek, a White és a Dagger nekem nagy kedvenceim lettek.