Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mass Effect Andromeda – új előzetesek, új infók, új cuccok

A BioWare rengeteg újdonságot mutatott be készülő szerepjátékáról. Az első, látványos előzetes a történetbe és a karakterekbe enged betekintést, új idegen fajokkal és Archon főgonosszal – és egy kis románc se marad ki.A második videó az [i]Andromeda Initiative[/i] részeként tárja elénk Alec Ryder Pathfindert és csapatának egy részét: Scott és Sara Rydert (akik a főhősök), Liam Costát, Cora Harpert és SAM-et (Simulated Adaptive Matrix), a mesterséges intelligenciát.A bemutatókon kívül információk is kikerültek a játékról, ugyanis a közösségi oldalakon a fejlesztőcsapat csepegtette az újdonságokat. Kiderült, hogy nem lesz [i]cross-platform multiplayer[/i] a játékban. A románc lehetőségeiről is beszéltek, bár az opciók széles választékát még nem leplezték le teljes mértékben: egy biztos, a videóban bemutatott új Angara fajjal elcsattanhat egy csók. Plusz, Sara Ryder főhősnő is válogathat majd a potenciális hódolók között, olyanok közül is, akiket még nem jelentettek be.A karakteralkotás során a játékosok kiválaszthatják, hogy a Ryder testvérek milyen kiképzést kaptak a Tejútrendszerben, meghatározva háttérsztorijukat. A nevük szabadon választható, de néven csak akkor szólítják őket, ha Sara vagy Scott maradnak – egyébként a Ryderre hallgatnak majd. (Tehát nem lesznek rögzített alternatív nevek, mint a [i]Fallout 4[/i]-ben, és az sem működik, ha a fiú testvér Sara lesz, a lány pedig Scott.) Azon Rydernek a neve nem módosítható, akit nem a játékos irányít, annak érdekében, hogy ne legyen egyszerre két „Ryder”. Hősünk öltözéke egyébként módosítható. Hamarosan pedig a potenciális csapattagok száma is kiderül.Arra is magyarázatot kapunk majd, hogy miért képesek hőseink kommunikálni az Andromeda galaxis őshonos fajaival, valamint számos minijáték is visszatér, mint a [i]hack[/i]elés – ezekről is „hamarosan” jön a több infó.Ha pedig ez mind nem lenne elég, a Funko nyolc új [i]Mass Effect Pop! Vinyl[/i] figurát is bejelentett, amelyek az új epizód karakterei alapján készültek. A gyűjtők az alábbiakat szerezhetik be, amelyekről képek is vannak a galériában: Sara Ryder (maszkkal), Sara Ryder (maszk nélkül), Sara Ryder (N7 ruhában), Archon főgonosz, Peebee (fegyverrel), Peebee (fegyver nélkül), Liam Kosta, és Jaal.A [b]Mass Effect Andromeda[/b] március 23-án jelenik meg PS4-re.[youtube]NNG_szaXNNU[/youtube][youtube]lqZvYgn35K4[/youtube][i]Források: BioWare General Manager [a https://twitter.com/AarynFlynn/]Aaryn Flynn Twitter fiókja[/a], Lead Designer [a https://twitter.com/tibermoon/]Ian Frazier Twitter fiókja[/a], valamint [a https://twitter.com/DiscoBabaloo]Fernando Melo[/a] és [a https://twitter.com/GambleMike]Michael Gamble[/a] producerek Twitter fiókjai. [/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. P2P lesz a multi az most nem túl jó ugye ? Sok lesz a fagyás és a félúton kieső játékosokból.Úgy tudom az Uncharted 4 multija is P2P.

  2. SZerintetek, ha nem játszottam egyik résszel sem, érdemes ebbe belekezdeni? Érteni fogok valamit a sztoriból, világról?

    • Én úgy tudom, hogy ez most új story, szóval szerintem nem kell az előző részek ismerete. Megjegyzem, hogy én is így fogok belekezdeni, mert én sem játszottam csak talán a 3-al, és azzal is csak 1 órát.Nekem viszont az a kérdésem, hogy Sarah mellett Scott is irányítható karakter lesz ugye? Én inkább a férfi karakterrel játszanék személy szerint.

  3. Nioh, Horizon aztán majd ez!

  4. Amennyire szeretem a Trilógiát, annyira hidegen hagy ez a rész. Eddig még semmi olyat nem olvastam, láttam, vagy halottam, ami premieres vásárlásra buzdítana.

  5. Hát nem tudom. Értem én, hogy Bioware módi romnáncok de itt totál feleslegesnek és nevetségesnek érzem.

    • A történet szempontjából nem kötelező a románc, mint lehetőség pedig bőven elfér benne csak színesítheti a játékélményt ha van kedved az ilyesmihez.