Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mass Effect: Andromeda – nem lesz több egyjátékos patch

A BioWare a [i]Mass Effect[/i] weboldal egy rövid posztjában bejelentette, hogy a [b]Mass Effect: Andromeda[/b] egyjátékos és sztori tartalma véget ért a legfrissebb, 1.10-es frissítéssel.Az egész fejlesztőcsapat által aláírt üzenet arról beszél, hogy a [i]team[/i] keményen dolgott azért, hogy a közösség visszajelzései alapján jobbá tegye a játékot, építve arra, amit szerettek a rajongók. A fejlesztők hálásak mindenkinek akik játszottak alkotásukkal, és büszkék arra, amit létrehoztak.Sajnos az egyjátékos sztori több [i]patch[/i] által már nem bővül, de az APEX [i]multiplayer[/i] küldetések, valamint a jövőben megjelenő képregények és regények folytatják a történetet, beleértve azt is, hogy mi történt a Quarian Arkkal.A [i]multiplayer[/i] szakasz továbbra is frisül, új küldetésekkel, karaktercsomagokkal és valami kis extrával az N7 Nap alkalmából.[i]”Hálásak vagyunk a több millió ember számára, akik ellátogattak velünk az Andromeda galaxisba. Reméljük újra találkozunk a Mass Effect univerzumban.”[/i]A [i]Mass Effect: Andromeda[/i] már megjelent PlayStation 4-re. Tesztünket [a http://playstationcommunity.hu/note/16395]ITT[/a] olvashatod el, ha pedig kipróbálnád a kalandot, akkor [a https://store.playstation.com/#!/en-hu/games/mass-effect-andromeda/cid=EP0006-CUSA02491_00-MASSEFFECT400000]INNEN[/a] le is töltheted a demót.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Nehéz ezt a játékot értékelni , mert jó is meg nem is , minden benne van ami ahhoz kel hogy jó legyen , de még sincs benne semmi olyan amitől jó . De pár órát ellehet vele ellehetett vele lenni ,demoval elvoltam , de jelenleg pénzt nem adnék érte. Ez megint egy érvágás hogy nem a sztorival mennek tovább szerintem .

  2. Nem lehet egyszerűen szavakba önteni milyen csalódott vagyok :'(

  3. Szerintem oltári nagy hibát követett el az EA Games, hogy ebbe nem invesztál több pénzt mert 3-4 méretes sztori DLC-vel még sokkal többet ki lehetett volna hozni a single player kampányból.A The Citadel DLC a ME3-hoz pl. az egyik legjobb DLC volt amivel játsszottam.

    • Ezt a renomát menthették volna 2-3 igazán király dlc-vel. De így??? Nem értem.Kicsit olyan érzésem van mintha eleve meg akarták ölni ezt a projektet. Kiváncsi vagyok a képregények és a könyvek mikor szakadnak majd félbe… mert akkor és ott lesz vége a Mass Effect sorozatnak örökre…. talán Casey H. még ad neki egy esélyt mint a bioware új fejese… de simán lehet ,hogy az sem az andromeda vonal lesz.