Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mass Effect 2 – megtuningolt PS3 verzió

Az Electronic Arts a Playstation 3-as [B]Mass Effect 2[/B] bejelentésekor árulta el, hogy a game nem csak tartalmi, de technikai tuningot is kap majd a korábbi X360-as változathoz képest. Az IGN.com stábja egy összehasonlító videóban ismerteti a fellelhető különbségeket. Emellett egy kis részlet villan a PS3-as ME2-höz készített, interaktív előzmény-képregényből is, mely a Sony gépére nem elérhető első ME epizóddal képez egyfajta történetmagyarázó kapcsolatot.Az IGN szerint a Playstation 3-as verzió feltűnően szebb és élesebb képet mutat az átvezető jelenetek során. Némi minőségi javulás tapasztalható játék közben is a látványt tekintve, de ez az IGN mérése értelmében messze nem annyira szembetűnő, mint az átvezetőkben.A Mass Effect 2 című sci-fi RPG Európában január 21-én kerül a boltokba.[YOUTUBE]1g9F0rgVzuw[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tök menö! Ez ilyen Star Wars izé ugye????(Nyugi, csak DAHANDE-t szivatom)Tuti lesz benne move-os fénykardozás. Remélem a Yoda lányát nem kö majd megsexelni!

 2. Szomorúan olvasom, hogy visszalépés ME2 az 1-hez képest. Pedig én úgy tudom, hogy jobb játék. Most tényleg nem értem. Akkor minek vegyem meg ha visszalépés ?

 3. Azért remélem nem csak egy sima tps lövölde a 2. rész.

 4. Ez nagyon szaggat. Látszik, hogy nem bírja el a PS3. Amúgy szerintem egyáltalán nem lett szebb sem, nem tudom, hogy mit erőlködik itt a Bioware, legalább az XBOX360 verzió szintjét hozta volna magas képfrissítéssel. Sajnos még a közepes kétmagos pc-men is sokkal jobban néz ki és soha nem szaggat.

 5. Nagyon baba.Jövöre sok pénzt kell megspórolni, annyi jó játék jön ki.Nem tudja valaki h kap e magyar feliratot(mondjuk a pc verziójét)?

 6. Tuti vétel!!!!

 7. Jónézki…

 8. Sokkal szebb a PS3-as verzió, mint a 360-as verzió!

 9. Szebb a PS3 verza mert már a Mass Effect 3 motorját használja, de a video alapján szaggat is mint állat.

 10. Szembetűnő a különbsèg,tudtam èn hogy a Bioware-es arcokban nem fogunk csalòdni :)Csak lenne màr januàr 21!!!

 11. Állítólag túlszárnyalja az első részt, és én már azt is nagyon csíptem.Tuti vétel lesz.

  • Többszörösen tùlszàrnyalta.

   • “Szerintem meg visszalépés erősen az első részhez képest.Egy marha jó kis sci-fi akció-rpg -ből csináltak egy kissé bővített lehetőségekkel rendelkező tps-t.Jó kis cucc így is, de a full lineáris fejlődési rendszer, az eltérő képességű fegyverek és páncélok hiánya miatt nem éri el az első rész szintjét, és a marketing duma “” döntés a te kezedben van”” elv is elég sok kívánni valót hagy maga után, pl: mikor a két asari csaj közt kell választani, teljesen mindegy a döntés, csak a paragon/renegade pontokban lesz változás, és a karakterválasztónál a megjelenő név lesz más. A végén is próbáltam full idióta döntéseket hozni, de így sem bírtam az egész csapatomat kiirtani. :)Nem köpködni akarom a cuccot (úgyis beszerzem, már a Shadow Brokert direkt meg sem vettem boxra), az egekig magasztalnám, ha nem játszottam volna szénné az első részt, és így kicsit értetlenül néztem a folytatásra, hogy egy nagyon jól működő rendszert miért kellett így lecsupaszítani.Hangulatból kitűnő, és ez a lényeg.:)”

    • Èrtem az àllàspontod,nekem tetszett ez hogy kicsit jobban elmentek a TPS irànyàba,de azèrt mèg bőven maradtak benne RPG elemek is.Ràadàsul ìgy legalàbb nem mondhatjàk rà hogy KOTOR klòn.Fegyverekböl pont elèg van,mindenki megtalàlhatja a kedvère valòt,a pàncèlod darabjait meg ùgy tudod cserèlgetni hogy a te igènyeidnek megfeleljen.A fejlődèsi rendszer szinte ugyanaz mint az 1ben csak egy kicsit leegyszerűsitettèk,nèhàny kèpessèget egybegyùrtak.Akadnak ott azèrt komoly különbsègek,nem akarok spojlerkedni azok előtt akik mèg nem toltàk,ezèrt inkàbb azt mondom hogy nèzz utàna ha gondolod.Neked az 1,nekem a 2 jött be jobban,nincs is ezzel semmi gond mivel mind a 2 game zseniàlis alkotàs,szerintem maradjunk is ennyiben 🙂

    • Teljesen egyetértek veled, a 2. részt nagyon leegyszerűsítették.Lehet, hogy szebb a PS+-as verza – az ilyenek sosem érdekeltek -, de én a 3. részt is boxra veszem: egyrészt, hogy ne álljon kihasználatlanul :), másrészt mert a 2. mentését gondolom itt is át lehet vinni majd a 3.-ba.

 12. Jatek kozben ketlem, h eszre lehetne venni a kulonbseget, de igy videon latszik egy kicsit. Egy-ket resznel az fps mintha nem lett volna tul sok, remelem nem olyan lesz mint az elso resz boxon…

 13. Pöpec a cucc… Most már itt lenne az ideje megtudni, milyen kiadásokkal lehet számolni, 1 hónap és itt a megjelenés, de még semilyen CE-ről nem érkezett hír.

 14. Én pc-n játszottam az első két résszel, de a videó alapján azt kell, hogy mondjam a ps3-as verzió csak az élsimításban marad el a pc-s verzióhoz képest. Tuti befogom szerezni már csak a plusz dlc-k miatt is:)

 15. Sokkal szebb a PS3 verza mint a BOX. De nem értem, mért nem tudták rárakni az első részt is a BD-re…

 16. Most az jutott eszembe, hogy vannak-e még olyanok, akik azt hangoztatják, hogy a PS3 mennyivel szarabb a boxnál. ??? Vannak még ilyenek? Csak mert az ilyen húzásokkal a fejlesztők megmutatják, hogy mi, PS3 tulajok simán megkaphatjuk a jobbat.

 17. Ez nagyon öröm teli hìr!!Mert portolàs szempontjábòl mindig jòcskàn el volt maradva a game minösège a màsiktòl,(orange box)hogy csak egy pèldàt emlìtsek. Nagyon remèlem hogy a biovares bàcsikban nem fogunk csalòdni!!!

 18. sokkal élettel telibb.