Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mass Effect 2 – januárban PS3-ra

Az Electronic Arts mai bejelentéséből tudhattuk meg, hogy Európában 2011. január 21-én debütál a BioWare fejlesztette sci-fi témájú akció-RPG, a [B]Mass Effect 2[/B] Playstation 3 verziója. A tuningolt PS3 kiadás interaktív “előzménybemutató” képregényt kap, plusz felkerülnek a Blu-ray lemezre a DLC-k is.Megérte várni rá, ismét jól jár a Playstation 3-as tábor!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Na lőttek a DS2-nek januárban.(részemről) Tuti beszerzem!

 2. Várom …. , nAgyOn !!!

 3. Király! Az közel van a névnapomhoz 😀

 4. Szuper! De nagyon nem bánnám, ha lenne hozzá magyar felirat. Mivel igencsak sok benne a párbeszéd, elég jól venné ki magát ha gondolnának kis hazánkra. De sajna gondolom ez csak álom marad….

 5. Zseer =)

 6. Miért pont a hó végén amikor már nem sok marad a fizumból? :S

 7. ILyet mással is lehetne csinálni! 🙂

 8. Na akkor most már tényleg elkezdem az első részt. Ott figyel a polcon, gyönyörűen, becsomagolva, X360-ra és PC-re egyaránt.

 9. Már nagyon várom. Most játszottam ki épp PC-n az első részt. Jó sokáig eltököltem vele, nem egy rövid játék 🙂

 10. Igeeeeeeen!!!!!!21-e bekarikàzva,bekeretezve,alàhùzva!

 11. A fordítást még meg kell néznem PC-n mert ME1 magyarosítása enyhén szólva hagy némi kívánni valót. Én személy szerint megelégednék az angollal is. Ami a többit illeti, remélem az ingyen DLC-k és az előzetes képregényes beszámoló nem csak mézesmadzag egy nagyon ramatyul sikerült átirathoz ( a Dragon Age-ből kiindulva ).

 12. Ez mekkora game volt! PC-n rohadt jó volt. A hangulata meg valami über!Kedvenc helyem az Omega volt, azon belül az a bár vagy mi, ahol Aria volt. Ott nagyon eltalálták a hangulatot.

 13. Tuti vétel. Pc-n már belekzdtem az első részbe, csak annyira nem szeretek már PC-n játszani, hogy abbahagytam. Pedig tetszett.

 14. eddig nem próbáltam a Mass Effect-et, de mivel a Fallout 3 eléggé bejövős volt, így lehet, hogy teszek vele egy próbát 🙂

 15. Én megvenném… a kérdés itt: LESZ MAGYAR FELIRAT?Mert ha nem akkor felejtős.A PC-n azért addig ki kellene tolni az 1et.

  • Kizárt! Én legalábbis nem hinném, hogy tesznek rá magyar feliratot bármennyire is simán ráférne a blu-ray-re, meg hiába van már kész a felirat pc-re.

   • PC rulez!

    • Azért az túlzás :). Játékra elég költséges dolog a PC, hiszen egy értelmes videókártya ára 40ezerertől kezdődik és az még csak egy db komponense a gépnek.

     • Az én vidkarim kb. 20k volt és teljesen elégedett vagyok vele. ME2-t is úgy kimaxoltam, hogy ehaj!

     • “Ebbe ne menjünk bele. Volt nekem is ismerősöm, aki váltig állította, hogy a kis amdjével meg az ati hd4550 kártyájával (ami olyan 15ezres vga) ő mindent fullban meg akadás mentesen meg bla bla bla játszik a legújabb játékokkal is, aztán meg nem győztem fogni a fejem mikor lecsekkoltam ezt a “”csodát””, hogy mis mit jelent a számára. Szerintem egy normális videó kártya a GTX460-tól kezdődik potom 45 ezer Ft-tól, vagy egy ati hd5830-tól (ami szintén 45 körül van bruttóban). Na ezeken már lehet a mai játékokat értelmes beállítások mellett játszani folyamatos képfrissítés mellet. De a maximum beállításokhoz még ezek is kevesek, nem is kicsit. És ez még csak mondom videó kártya. De nem megyek bele, mert nem érdemes… ahány ember annyi vélemény és ez így van rendben.”

     • Én csak a ME esetében mondtam, hogy fullon ment. Hacsak a TV-m pixelei nem csaptak be. XD Azt elismerem, nem megy minden fullon, de szerintem a nextgen konzolos grafikát simán hozza.Nah vége off, esetleg a PC topicban folytathatjuk. XD

     • Van ezen az oldalon pc topic??? o.OMeglesem.

     • Ok. Az a neve, hogy: A nagy PC topic

     • Nekem 4870-van és 1080p-ben +8xAF fallout new vegas (ultra), deathspank, codok 60+ frammel szaladgálnak (kőstabilan, csak azért nem több, mert frame lock van). A mass effect 2 átlag 45 frame, 30 alá az sem megy.A 4850 sem marad le sokkal.Ami kifog rajta, azok a fosul optimalizált játékok, pl nfs az esős pályán lemegy 25 frame-re. Szerintem egyszerűen pénzkidobás drágább vga-ba fektetni, mert tényleg csak a nagyon rosszul megírt játékokhoz szükségesek, amik egyre ritkábbak.Egy uncharted 2 látványát még így sem hozzák 🙁

 16. Na ez tuti meglesz.Mindig irigykedtem rá, de most nekünk is lesz.:D

 17. Január 21. Feljegyezve! 🙂

 18. Igen, a vizsgaidőszak vége. Ráadásul a műtétem után lesz is időm játszani vele rendesen, de előbb talán mégis csak DS2!

 19. Vizsgaidőszak vége fele, éppen ideális lesz hogy elüssük valamivel az időt!!! :)Én még nem ismerem a játékot, de azok alapján amit hallottam róla, nagyon örülök neki hogy a PS3 ezzel is gazdagabb lesz. Ezért a legjobb konzol a Sony gépe… 😛