Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Marvel’s Spider-Man – Turf Wars kiegészítő csomag

Túlvagyunk az októberi [i]The Heist[/i] DLC-n, amely a Pókember kontra Fekete Macska szálat kellőképp izgalmasan fejezte be, és azóta is csak vakargatjuk a fejünket, hogy akkor most mi történt Feliciával. De akkor nézzük meg, hogyan kulminálódik tovább a háromrészes [i]The City That Never Sleeps[/i] történetszál a soron következő epizóddal, a [b]Turf Wars[/b] DLC-vel, amelyben ezúttal Kalapácsfej teszi tiszteletét!Rögtön szöget ütött (pun intended) a fejembe az a kérdés, hogy az insomniacos kreatívak vajon miért pont Kalapácsfejet választották aktuális gonosznak? Olyan sok érdekes, illetve b*szó ellenfelei vannak Pókinak, keresve sem lehetett volna sótlanabb példányt találni, mint Kalapácsfej. De gyorsan elhessegettem eme negatív gondolatokat és reménykedtem, hogy majd ez a DLC megváltoztatja a szögletes búrájúról alkotott nézeteimet. De sajnálatosan a rettegett maffiafőnök szerepkörből ezúttal sem tudott kievickélni a karakter.A történet leginkább a Hammerhead (Kalapácsfej) által menedzselt maffia ármánykodásairól szól, ami meglehetősen érzékenyen érinti segítőnket, Yuri Watanabe rendőrnőt. Egy tragikus végkimenetelű Pókember-NYPD koprodukciós rajtaütés során picit elgurul a gyógyszer a felügyelőhölgynél, és a sztori érzelmi szálát leginkább ez a vonal vezeti, ami természetesen jócskán kihat Póki bűnmegelőzési tevékenységére is. Kalapácsfejék idővel szert tesznek némi Sable-tech kütyüre, úgyhogy már a maffia is high-tech fegyverekkel ostromolja kedvenc hálószövőnket ebben az epizódban. Külön élvezeti faktort fognak jelenteni az új jet-pack-es energia páncélos gazfickók, akik időnként Rhino módjára szeretnek mindent letarolni…
[YOUTUBE]C7AxJzxbx2E[/YOUTUBE]
Ez a második DLC szintén körülbelül 4-5 órányi játékidőt biztosít, számos hasonló elemmel, amit már a The Heist-ben láthattunk. Ismét előkerül az az idegesítő Screwball leányzó, aki a nagyobb nézettség és like-vadászat miatt megint számos kihívással tör borsot az orrunk alá. Lesznek új maffia bázisok, amelyek kitakarítására vállalkozhatunk, és egyes kerületekben is elverhetjük rajtuk a port, ha éppen valamilyen bűnt követnek el a galádok.Akik a Mary Jane-es lopakodós küldetéseket nem igazán kedvelték, azok most fellélegezhetnek, mivel ezen DLC-n nem kapott helyet a vöröske, viszont Pók-robotunk ismét hasznunkra lesz néhány küldetésnél, ahol a maffia rejtekhelyének mélységeit fedezhetjük fel (némi kalamajkával fűszerezve). És természetesen megint 3 vadiúj kosztümöt oldhatunk fel, amelyből a rajzfilmes hatású Spider-ClanSuit igazi telitalálat.A Turf Wars epizód kicsit visszább vett az eddigi megszokott a tempóból. Történetileg kevésbé bevállalós, mint az elődje, semmi szokatlannal nem fogunk találkozni. Egy korrekt Pókember vs. Maffia sztorit kapunk, aminek az érzelmi szála viszont kevésbé érdekes, mivel az elsődlegesen nem Pókit érinti. Az előző DLC-ben látott csipkelődős, Fekete Macskás szál sokkal jobban működött. Viszont ezúttal boss-fight található a kiegészítőben, ami külön pozitívum. Azonban pont ennél a résznél ütközik ki a már említett „sótlan” probléma, mivel Kalapácsfej képességek terén is roppant unalmas (úgyhogy egy technikailag pimp-elt verzióval kell szembeszállnunk). De kalapácsvásárlásnál sem a méretet kell nézni, hanem azt hogy hogyan veri be a szeget, és jelen esetben csak kicsit görbült el a szög feje…(A befejezést illetően pedig immáron lövésem sincs miről fog szólni a decemberi epizód, úgyhogy [i]Silver Lining[/i] – gyere rám!)[i](A kiegészítőt a PlayStation biztosította tesztelésre. Köszönjük! A Turf Wars megvásárolható a PS Store-ból külön [url=https://store.playstation.com/en-hu/product/EP9000-CUSA11993_00-000000000000DLC2]2490 Ft-ért[/url], vagy a The City that Never Sleeps részeként [url=https://store.playstation.com/en-hu/product/EP9000-CUSA11993_00-000000000MSMCTNS?smcid=ps]5990 Ft-ért[/url], amibe beletartozik az előző, szintén [url=https://store.playstation.com/en-hu/product/EP9000-CUSA11993_00-000000000000DLC1]2490 Ft-os[/url] The Heist és a később megjelenő Silver Lining.)[/i]

13 hozzászólás

Hozzászólás

 1. “Szerintetek a 3. Dlcnek lesz valamilyen köze a “”into to spider verse”” mozihoz?? DE király lenne….”

 2. Van olyan dobozos változat, ami szezonbérletes? Mint digiben a Deluxe?

 3. 10.máj

 4. Nekem Yuri története tetszett, az első DLC jobb volt az tény.

 5. Én inkább megvárom a GOTY kiadást minden DLC-vel és majd azt sem veszem meg jól.

 6. Vésőfej vagy Csavarhúzófej sokkal jobb főellenség lett volna! 🙁

 7. Kalapácsfej volt itt a legkisebb probléma.

 8. Látszik, hogy ez már csak muszájból készült, amúgy nekem nem meglepő kalapácsfej megjelenése, számomra emlékezetes fejezet volt a megjelenése a brand new day képregényfolyamban, ami ugye nagyon nagy hatással volt magára a játékra is.

 9. Már az előző DLC sem volt valami nagy szám, ez viszont még azt is alulmúlta. Alapjáraton nem zavar, hogy pont Kalapácsfej a főgonosz, jó kis bandaháborús, noiros sztorit lehetett volna csinálni ebből (a képregényekben is számtalan ilyen hangulatos történetet hoztak össze), de itt valahogy mintha az Insomniac-os srácok az utolsó utáni cseppet próbálták volna még vért izzadva kipréselni valahogy a kreativitásukból.

 10. Nekem ez a rész nem tetszett. Egyetértek, sokkal jobb ellenfelek is vannak Pókember univerzumában, nem Kalapácsfejet kellett volna választani. (Pl. Homokember – baromi látványosan lehetett volna megvalósítani a figurát. Vagy ahogy a fórumban írtam, egy flashbackes DLC is jó lenne.:))

  • Így van,HomokemberKraven,a vadászGyíkZöld manó/VészmanóMorbiusSkorpiószerintem mindegyik ütősebb mint Kalapácsfej. 🙂