Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Marvel’s Spider-Man – The Heist kiegészítő csomag

Az elmúlt időszakban igazán jó volt látni a PSC-n, hogy milyen sokan lelték kedvüket a legutóbbi PS4-es Pókember kalandban. Remek fogadtatásban részesült (nem csak idehaza) a játék, olyannyira, hogy hamar megérkeztek az első „kiplatináztam” feliratok a fórumszekciókban.Szóval sokan várták már, hogy újabb feladatok kerüljenek fel New York térképére, és újabb történetfoszlányok hálózzák tovább az insomniac-os Póki történetét. A [i]The City That Never Sleeps[/i] címre keresztelt DLC-csomag első felvonásaként érkezett meg a [b]The Heist[/b] alcímű történet, amelyben Spider-Man excsaja, a Fekete Macska teszi tiszteletét és bolygatja fel hálószövőnk, illetve Parker életét.
[YOUTUBE]P-7BBrWyNpU[/YOUTUBE]
Az első DLC-pakk körülbelül 4-5 órányi játékidőt biztosít, melyben kapunk egy vadiúj sztori küldetést, egy hosszabb gyűjtögetős mellékküldetést, friss-ropogós Screwball-challenge-eket, melyekért tovább gyűjthetjük a kihívás tokeneket, valamint új ellenfelek is jönnek, és három vadonatúj kosztüm szintén begyűjthető.A történet kimondottan élvezetesre sikeredett, Fekete Macska karaktere pedig egyszerűen zseniális. A designereknek jár a pacsi, igazán „dög” lett a menyecske. A sztori fordulatokkal megspékelt, remek kémia van Macs és Póki között, és a történet vége felé még az ellenfelek likvidálásában szintén segítségünkre lesz a cicalány. Természetesen a történet nincs lezárva, úgyhogy már csak emiatt is várjuk a folytatást.Jómagam elég sokat vacakoltam az alapjáték drónos challenge-eivel, mert hát kell az összes megnyitható pókruha, azokhoz meg kellenek a kihívás-tokenek. Lassacskán a dühtől már úgy rohangáltam, mint pók a falon, de erre is segítséget nyújt az első DLC. A Screwball kihívásokkal, simán kiküszöbölhető ez a probléma, úgyhogy bye-bye Taskmaster, tartsd meg a hülye drónjaidat és hajkurássza őket az, akinek hat anyja van. Ezek az új kihívások is kellően szórakoztatóra sikeredtek, emellett ha a megfelelő helyeken pózolunk a kamerának, az így szerzett pluszpontokkal pikk-pakk meglesznek az aranyérmek. Ami leginkább negatívuma a The Heist-nak, az nem más, mint a hosszúsága. Körülbelül 4 és fél óra alatt vittem végig a DLC-t, és ebben már benne voltak a mellékküldetések, valamint a Screwball kihívások is (asszem’ vagy hármat nem sikerült arany szintűre teljesítenem). Jócskán fért volna még tartalom ebbe a kiegészítőbe, főként valami jó kis főellenség nagyon elkélt volna. És ahogy vége lett a sztori küldetésnek, természetes, hogy rögtön akarnánk a folytatást, úgyhogy kifejezetten várjuk a novemberi Turf Wars epizódot, valamint a decemberi Silver Lining részt.Szóval, ha kellene némi Pók-kaland, amivel remekül el lehet szórakozni, akkor ne cicázz vele, és zsákold be mielőbb! [i](A kiegészítőt a PlayStation biztosította tesztelésre. Köszönjük! A The Heist megvásárolható a PS Store-ból külön [url=https://store.playstation.com/en-hu/product/EP9000-CUSA11993_00-000000000000DLC1?smcid=ps]2490 Ft-ért[/url], vagy a The City that Never Sleeps részeként [url=https://store.playstation.com/en-hu/product/EP9000-CUSA11993_00-000000000MSMCTNS?smcid=ps]5990 Ft-ért[/url], amibe beletartozik még a később megjelenő Turf Wars és a Silver Lining.)[/i]

16 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Behúztam ma a DLC pakkot,f.szom hiányzik a Pókmen 😀

 2. Jó lenne tudni, hogy a játék vége egy esetleges Spider-man 2 lesz.- Nyitva hagyták az ablakot egy esetleges siker után lehessen hol folytatni?- Vagy a mostani 3 dlc (okt.-nov.-dec.) után egy újabb DLC csomag lesz erre építve?

 3. A DLC-t jó árban adták, így azonnal bezsebeltem a full pakkot. Minőségi játék, megérdemel minden pénzt. A cicalány meg annyiraaaa el lett találva és ahogy írjátok is annyira működik köztük a kémia.

 4. Korrekt dlc de semmi több. Nekem keves ujitas volt.

 5. Egy olyan világban élünk, ahol a dlc tartalmát előbb reklámozták, mint kijött volna a játék maga….A sok barom meg megveszi, ők probléma forrása.Majd megvárom, míg kijön egy össze dlc s verzió és azt megveszem. Nem fogom támogatni ezt a szabad rablást ami mostanság a játékpiacon megy dlc k égisze alatt.

  • Szerintem kulonbseget kene tenni DLC es DLC kozott. Egy jo tartalomert orommel fizetek es tamogatom a fejlesztoket.

   • Sztem elég szépen leírtam, hogy mivel van bajom. A Witcher dlc-i rendben voltak. A Dark Souls 3-é is.Azzal van bajom, ahogy írtam, hogy ki se jön a játék de már megy a dlc teaser. Verekedősjátékoknál dettó. Nem tartom korrektnek.

    • Jedi egy podcastben nagyon szepen elmeselte ennek a mukodeset, nyilvan nem day1 fogjak kitalalni, hogy nullarol keszul a DLC.Witcher az tul durva pelda volt. 😀

  • “Sok barom meg megveszi” – “Megvárom, … majd megveszem”Akkor most te is barom vagy? 🙂 A kiadó telibesz@rja, hogy most vagy később veszed meg a dlc-jüket. Lényeg, hogy előbb-utóbb fizetsz.

   • Ezt én sem értem.

   • Ha valaki egyenként veszi meg a dlc ket, ráfizet ált. akiadónak nem éppen mindegy. éves cash flow ban lehet az, de azért akorai értékesítési statisztikákat igen csak bújják…Az idő pénz és kvázi a türeélmetlenségért fizet az felárat, aki egyenként veszi meg hozzá a dlc ket.

    • Ez így van minden játéknál, nem csak a dlcknél. Lehet megvenni premierkor 18k-ért, vagy várni éveket egy store-os leárazásra, vagy hogy bekerüljön pluszba ingyen. Én azt mondom, van ami megéri. Ez a pókember pl nincs még meg (várok egy leárazásra), de tartalmasnak tűnik és a dlc-k is jófélék.

     • Verekedős játékoknál nem éri meg várni(kivéve a Mortal, meg a Crapcom játékok) mert karakterenként van a dlc, ergó ott lehe tválogatni, melyik jön be és melyik nem. Nem fighterek viszont egyben van a dlc, ott sztem jobban megéri várni velük.

 6. Én szerintem megvárom míg mindhárom dlc megjelenik és csak utána vetem magam újra bele!

 7. 4 és fél óra teljesen korrekt ennyiért. A csaj jól néz ki! 🙂