Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Marvel’s Spider-Man: Remastered – az első játékmenet bemutató, részletek és képek

Peter Parker új arcot kap.

A Sony Interactive Entertainment és az Insomniac Games megosztotta a Marvel’s Spider-Man: Remastered első játékmenet bemutatóját, valamint képeket és részleteket osztott meg a feljavított exkluzívról. A kaland ebben a formában a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition részeként szerezhető be.

A grafikai változások legszembetűnőbb példája Peter Parker új arca, akit most már nem John Bubniakról, hanem Ben Jordanről mintáztak. Emellett a város élettelibb lesz a raytracing által létrejövő tükörképeknek és az új árnyékoknak köszönhetően, amelyek az időjárás és az ég frissítései mellett még szebb látványt nyújtanak majd. A karakterek bőre, szeme és foga is javul, és minden hajszál külön-külön lesz renderelve. A “teljesítmény módnak” köszönhetően dübörög majd a 60fps is, az új konzol sajátosságainak köszönhetően pedig szinte megszűnik a töltési idő – bár bekapcsolhatóak a gyorsutazási animációk, ha hiányolja őket az ember. A kompatibilis fejhallgatók a 3D-s hangot is kihasználják majd, míg a DualSense kontroller haptikus visszajelzése és adaptív ravaszai is tartogatnak meglepetéseket. A fotómód is frissül, és képbeállítás közben is lehet ruhát cserélni, illetve fényforrásokat elhelyezni az ideális megvilágításhoz. A gardrób három pókszerkőval bővül, amelyek közül az egyik A csodálatos Pókemberből ismerhető.

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, amely Ultimate Editionjének része a Marvel’s Spider-Man: Remastered november 19-én lesz kapható PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Akik rendelkeznek PlayStation 4-en az eredeti kalanddal, azok sajnos nem kapják meg ingyen az új változatot.

25 hozzászólás

Hozzászólás

 1. ezt a szart 😀

 2. “Dejó tested van Gabikám!”

  https://imageamplified.com/image-amplified-exclusive-ben-jordan-joseph-lally/#.X3XkvIS8phE 😛 Ez kell, ez a világ van. A fiataloknak, pláne a kicsinek gondolom túl idősnek találta MÁR a Sony Bubniak-ot. Na meg erre még az kíváncs lesz, akinek megvan az eredeti. Csak reménykedem viszont, hogy MJ-ből nem lesz Zendaya.

  1
 3. Magyar felirat az lesz?

  • Végülis ugye van már hozzá és fura lenne, ha erre a PS5-ös Remasterre nem kerülne rá. Meg a Miles Morales is érdekes lenne, ha az főjáték után, az már nem kapna.

 4. Ezek után viszont alap,hogy minden ps4 spiderman tulajdonos kapja meg a remasteredet, mert ezt a karaktert meg kell szokniuk a 2. részig.

 5. Nem éppen pozitív a visszajelzés az arc csere miatt.

  Mikor kitolsz egy játékot egy karakterrel … és nyomnád a folytatást és az a karakter már nem az a karakter… lOl

  Mint ha Aloy helyére Lara arcát tennék. 🤪

  Ok, hogy a filmes karakterre így obban hasonlít. Nem lennevvele senkinek semmi baja, ha a PS4en is ezzel jelent volna meg.
  Nem 2 évvel a megjelenés után, cserélem le, mikor már a fél ps közösség kitolta.
  Ez így kb. reboot b*szki. 🤮🤮🤮

  • Engem sokkal inkább zavar, hogy fekete lesz az új részben. Gyerekkorom óta képregényekben, mesékben a Pókember, az Peter Parker, és nem valami Morales…
   Mint ahogy Batman se lehet Kalányos Pista, mert annak Bruce Wayne-nek kell lennie.
   Ezzel a lépéssel, hiába lesz bitang jó story, grafika az új részben, biztos, hogy nem veszem meg.

   • Azért Miles Morales eléggé népszerű karakter lett (az egyik a kevés közül, aki viszonylag friss figura, és nem egy erőltetett valaki, mint a legtöbb ilyen karakter a ’90-es évek óta), plusz ez azért nem teljesen teljes értékű rész, hanem egyfajta “kiegészítő” kaland, a második részben biztosan megint Peter Parker lesz a főszereplő (vagy felváltva lehet nyomni mindkettővel). Úgy meg simán belefér.

   • Ha még a személyisége zavarna, de ez… Nem Peter Parker helyébe lép, ez egy másik karakter, aki mellesleg 10 éve létezik. Pókverzum kimaradt? Elárulom, Gwen Stacy is Pókember, és ő ráadásul még nő is!

    2
  • Nagy eséllyel az emberek egy hangos kis részét zavarja, a többiek pedig megveszik majd így is a játékot – de persze kiderül.

 6. … az új fizimiska szembeköpi az eredeti szereplőt, aki szimpatikusabb volt.

 7. Nem nyűgözött le, hiába a 60 képkocka, Morales gameplay jobban festett.

 8. A felnőtt, érettebb Parkernek megint tini külsőt kölcsönöztek… tiszta MCU.
  Az eredeti arc sokkal jobban passzolt, még az is látható volt rajta, hogy havonta kábé egyszer alszik. Nem értem miért csinálták, de gondolom mostmár a rendes Spider-Man 2-ben ezzel a fizimiskával fog szerepelni.

  • Ez az egyik kigyógyíthatatlan betegsége a képregényeknek is, hogy görcsösen egy lúzer tiniként ábrázolják Peter Parkert, aki állandóan késésben van a lakbérrel, fillérekért melózik, béna a csajoknál és a magánélete egy nagy nulla. Holott a füzetekben már a 30-as éveit verdesi, és gyakorlatilag emberfeletti az intelligenciája, bőven nem ezen a szinten kellene tartani. Ott elintézik annyival, hogy ez a “Parker-szerencse”, de ez csupán merő balfaszság.

 9. “már nem John Bubniakról, hanem Ben Jordanről mintáztak”

  Erre vajon miért volt szükség? Az eredeti sokkal jobban bejött.

  1
  • A hivatalos verzió az, hogy a szinkron és facial motion capture színész, Yuri Lowenthal stílusához és alakításához jobban passzol az új arc.
   Persze lehet, hogy az MCU filmek miatt, és az is lehet, hogy a Bosszúállók játék miatt.

   • Sejtettem, hogy valami ilyesmi állhat a háttérben, de ez az új fizimiska nagyon nem jön be. Mindenki azt mondja, hogy tiszta Tom Holland, de én nem látok bennük sok hasonlóságot. Az eredeti, fiatal Jim Carrey-re hasonló kinézet mérföldekkel jobb volt szerintem 😀