Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – már idén nyomhatod PS5-ön

Új hős, új lehetőségek.

A PlayStation 5-ös játékok leleplezésekor az első exkluzív kaland a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales volt, amely már idén játszható lesz a következő generációs konzolon.

A leírás szerint a kaland egy vadonatúj történettel bővíti a Pókember-univerzumot, a játékosok pedig szemtanúi lehetnek a PS4-es Marvel’s Spider-Manből ismerhető Miles Morales felemelkedésének, aki új képességeit megtanulva saját Pókembere lehet. A móka kihasználja a PS5 ultragyors SSD-jét, így szinte várakozás nélkül lehet gyorsutazni New York Cityben, a haptikus DualSense kontrollerrel pedig a lengéseket, az ütéseket, a lövéseket és egyéb apróságokat tapasztalhata meg mindenki kezein.

Egy a The Telepraphnak adott interjúban Simon Rutter, a Sony Interactive Entertainment európai vállalkozásának egyik fejese úgy fogalmazott, hogy “akár kiegészítőnek és az eredeti játék bővítésének” is lehetne nevezni. Megfogalmazásából egyelőre nem derült ki, hogy ez egy különálló, az eredetire építő bővítmény, mint az Uncharted: The Lost Legacy, de nagy eséllyel erre számíthatunk. Az unchartedos példát támasztja alá Jason Schreier bennfentes újságíró is egyébként, aki a ResetErán kommentelt erről.

Az Insomniac Games megerősítette, hogy különálló játékról van szó, ami már az év végén érkezik PlayStation 5-re.

9 hozzászólás

Hozzászólás

  1. @molonlave
    Igen azóta már láttam twitteren is, hogy tisztázta a dolgokat az Insomniac Games.

  2. gondolom ennyi idő alatt véletlenül sem egy copy-paste folytatás lesz 😀

  3. Nekem az előző epizód sem keltette fel az érdeklődésem a trailerek alapján, de mégis nagyon jól szórakoztam a játékkal. Szerintem ez is ugrik majd a kosárba ebből kiindulva.

  4. A Horizon II mellett ez tetszett a legjobban. Egyértelmű, hogy KELL !