Marvel’s Avengers – sztori és játékmenet előzetes, plusz új részletek

MODOK, háborús zónák, hős küldetések, személyre szabhatóság, ingyenes tartalmak, PS5-ös verzió.

A Square Enix, a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal elég sok újdonságot mutatott ma be a Marvel’s Avengersről a “War Table” livestream során.

“Once an Avenger”

Az érdeklődők elsősorban megtekinthetik Thort a “Once an Avenger” hős küldetésben, ahol a mennydörgés istene hatalmas villámcsapásokkal és a Mjölnirrel tizedeli az ellenségeket szólóban és a gép által irányított Bosszúállókkal.

MODOK

A stream a kaland központi főgonoszát, MODOK-ot is megismerhetik. (Mental Organism Designed Only for Killing, azaz Kizárólag a Gyilkolásra Tervezett Mentális Organizmus.) A rajongók számára a lény a mesterségesen mutált, szuper intelligens AIM (Advanced Idea Mechanics) vezetőjeként lehet ismerős.

War Zones

Az alkotás csapatalapú küldetései a “háborús zónák”, vagy “War Zone-ok”. Ezeket akár egyedül, a gép irányította hős szövetségesekkel, akár együtt másokkal, összesen négyen lehet nyomni, a nehézségük pedig a játékos szintjéhez és a csapat méretéhez igazodik. Bemutatkoztak különféle helyszínek is, ahol a játékosok jutalmakat, felszereléseket és tapasztalatpontokat zsebelhetnek be.

Hero Missions

A “hős küldetések”, vagy “Hero Missionök” kizárólag egyjátékosak, és a kezdeti kampány részei. Céljuk, hogy bemutassák a hősök különböző sajátos képességeit.

Személyre szabhatóság

A Bosszúállókat sokféleképp lehet majd személyre szabni: egyrészt ugyan hűek lesznek képességeikhez és jellemeikhez, másrészt viszont elég rugalmasak ahhoz, hogy mindenki ki tudjon alakítani saját játékmenetet. Dinamikus kombórendszerek, “heroikus” mozdulatok, az eredendő képességek és a klasszikus mozdulatok mind finomhangolhatóak – ráadásul az eredeti, a játékhoz kiötölt dolgok mellett vannak, amelyeket az elmúlt 80 évnyi Marvel-média ihletett. Ezeken felül a külsőt is lehet majd variálni, példaként pedig előjött Vasember 2014-es Original Sin narratívájának öltözete, valamint Thor Donald Blake azonossága, amely a hős 1962-es Journey into Mystery #83-ban szereplő alteregója.

Ingyenes tartalmak a megjelenés után

A készítők ambiciózus projektbe vágtak, és a megjelenés csak a kezdet. A hősélmény folyamatossága érdekében fokozatosan folytatják majd a narratívát, így lesznek új hősök, helyszínek és sztoriívek, amelyeket mindenki ingyen tölthet le.

PlayStation 5

Mint arról nemrég szó esett, a játék elérhető lesz PlayStation 5-ön is, amint megjelenik a konzol az év végén. Aki megvette már a kalandot, az ingyen szerezheti majd be a következő generációs változatot. A mentés is átörökíthető, illetve a PS4-es és PS5-ös játékosok is nyomhatják majd együtt.

A Marvel’s Avengers szeptember 4-én érkezik PlayStation 4-re, majd PlayStation 5-re a konzol berobbanásával egyidejűleg.

Hozzászólás