Marvel’s Avengers – Sólyomszem lesz az első új karakter

Részletek a bétáról és együttműködés a Fortnite-tal.

Az előző generációt idéző karakterdizájnnal jelentette be a Square Enix, a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal, hogy az első megjelenés utáni játszható karaktere a Marvel’s Avengersnek Hawkeye/Sólyomszem lesz. A kapcsolódó sajtóközlemény a karakterről, a közelgő bétáról és egy új, Fortnite-os együttműködésről is több részletet árult el:

„A Marvel’s Avengers második War Table adásának nézői elsőként ismerkedhettek meg a béta tartogatta tartalmak széles kínálatának káprázatos részleteivel, köztük számos egyszemélyes misszióval, valamint több egyedül, MI Avengers csapattal vagy akár kooperatívon legfeljebb négy játékossal is játszható további küldetésekkel. Az egyik küldetésben a játékosok a fiatal szuperhős Kamala Khan szerepét ölthetik magukra, és Hulk oldalán szivároghatnak be egy AIM bázisba Amerika egy észak-nyugati erdejében, JARVIS utolsó ismert helyzetének nyomában. Később a Quinjet fedélzetén egy távoli War Zone küldetésre indulnak a fagyos orosz tundrára, hogy felfedjék a SHIELD titkait egy mélyen a föld alatt elrejtett bunkerben.

Marvel’s Avengersbéta egy átfogó élményt biztosít majd a játékosoknak.

„Szerettünk volna a rajongóknak egy mély betekintést adni abba, hogy mire számíthatnak, mikor ráteszik a kezüket a bétára 2020. augusztus 7-től” mondta Scot Amos, a Crystal Dynamics társvezetője. „Nem is lehetnék büszkébb a csapat munkájára, amit azért végeztek, hogy a Marvel’s Avengerskészen álljon a játékosok számára, és alig várjuk a reakciójukat.”

Marvel’s Avengers War Table közvetítése során a kiadó továbbá felfedte, hogy azon PlayStation 4 és Xbox One játékosok, akik összekapcsolják Square Enix Members és Epic Games fiókjukat, valamint teljesítik a béta három HARM-szoba kihívását egy Hulk Smashers Pickaxe-ot szerezhetnek bónusz Hulmbuster stílussal az Epic Games ingyenesen játszható Fortnite* játékába.

Spoilerveszély! A Marvel’s Avengers War Table közvetítés emellett betekintést adott a játék megjelenést követően kiadott egyik első hősébe, aki Clint Barton Hawkeye karaktere lesz. A Hawkeye legjobb képregényes pillanatai inspirálta teljesen eredeti sztorifejezetben a játékosok Hawkeye ikonikus csúcstechnológiás íját és trükkös nyilait bevetve indulhatnak harcba egyedül vagy kooperatívan online barátaikkal. Hawkeye története tovább folytatja a Marvel’s Avengers teljes narratív világát, valamint vadonatúj küldetéseket tesz elérhetővé a játszható hősök mindegyike számára. További részletek erről és a további megjelenést követő tartalmakról, köztük új gonosztevőkről és Hawkeye történetéről egy későbbi időpontban lesznek felfedve.

A MARVEL’S AVENGERS BÉTA PROGRAMRÓL

Marvel’s Avengers béta program 2020. augusztus 7-én veszi kezdetét és egészen 2020. augusztus 9-ig fog tartani exkluzívan azon PlayStation 4 tulajdonosok számára, akik előrendelték a játékot. A béta ezt követően 2020. augusztus 14-én minden PlayStation 4 játékos előtt megnyílik egészen 2020. augusztus 16-ig.

A béta az Xbox One és PC előrendelők számára 2020. augusztus 14-16. között lesz elérhető.

Végül 2020. augusztus 21-én a béta program minden PlayStation 4, Xbox One és PC játékos előtt megnyílik egészen 2020. augusztus 23-ig.

A bétához Square Enix Members fiók szükséges, ami ingyenesen regisztrálható a https://membership.square-enix.com/register oldalon, és egy exkluzív játékbeli Thor névtáblát is biztosítani fog a teljes játékban.”

A játék szeptember 4-én érkezik PlayStation 4-re, a második War Table teljes felvétele pedig egyben látható a hír végén.

Hozzászólás