Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Marvel’s Avengers – májusban érkezik az eredeti kaland

E3 2019-es sajtótájékoztatóján leplezte le a Square Enix a [b]Marvel’s Avengers[/b]t, új előzetesek mellett pedig a megjelenési dátumot is elárulta.A kiadó a PlayStationnel együttműködve “meglepetésekkel” készül.A történet az A-napon kezdődik, amikor Amerika kapitány, Vasember, Hulk, Fekete Özvegy és Thor San Francisco új, [i]hi-tech[/i] Bosszúállók főhadiszállását demonstrálják, valamint egy saját [i]helicarrier[/i]t, amely egy kísérleti energiaforrással funkcionál. Elfaljulnak azonban a dolgok amikor katasztrófa lesz a rendezvényből, és a Bosszúállókat hibáztatják. Öt évvel később a feloszlott csapat tagjainak újra össze kell állnia, hogy egy új kihívással nézzenek szembe.A szinkronszínészek mind ismert videojátékos hangok, akik külön videót is kaptak.A készítők filmszerű történetet és a Crystal Dynamicre jellemző pörgős akciót ígérnek. Az epikus kalandot több évig szeretnék támogatni, így ingyenesen bővül majd az élmény új tartalmakkal.A játék május 15-én jelenik meg PlayStation 4-re.[youtube]a-gNBAhDUH8[/youtube][youtube]elopyCGajdQ[/youtube][youtube]lq-r4KiettA[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Filmes külső majd biztos Fizetős DLC lesz… mert kell valami amire költ a nép… és elnézve ezt az ocsmány bandát ezért fizetni fog. 🙂

 2. Ironman és Hulk egész jó… Kapitánynál billegek….. de Thor és Natasa nagyon nagyon ronda….

 3. Eddig siralmas.

 4. PS2-es színvonal PS5 éra hajnalán, ez kemény !

 5. Nem tudom, nekem a grafika, a karakterek, a szinkronhangok, minden olyan kinai piacos, foleg a Spiderman utan…

 6. Szerintem jo hatással lesz a játékra, hogy nem a Bosszúállók színészei a játék főszereplői. Ennyi erővel lehetne egy Lego játék is ami a film storyját öleli fel.

 7. ez borzasztó 😀

 8. Pokembernel senkit nem érdekelt, h nem Tom holland alakítja a játékban, nem értem itt mi a gond ezzel 😀 Teljesen külön univerzumot akarnak a játékoknak, pont ezért szerintem inkább káros lett volna ha őket használják fel.

  • Nem a Tom Holland volt a lényeg.Pókember igazi minőségi Pókember volt.Ironman páncéljánál egy Cosplayer jobbat csinál. Ez Ótvar.Szerintem is olyan mint egy kínai hamisítvány.Ezen stúdiótól többet vártam… és ezen téma magasabb minőséget érdemelne, mert az összképet nézve ez a minőség gyenge…. de ez csak SZERINTEM.

   • Nem erről beszéltem hanem, h sok helyen azon háborognak, h miért nem a filmekből játsszák itt is őket. Grafika gyengébb (mondjuk ezt a Ps2 szintezest még ha túlzás is erősnek érzem), nekem mondjuk a karakterek inkább tűnnek képregényesnek mint a filmes ruhák, játékmenetrol meg semmit nem láttunk. Ha hoz egy normális játékmenetet engem még a grafika se érdekel annyira, amúgy meg, h az exkluzívokhoz mernenk minden játékot akkor nem sok játékkal kellene játszani.

 9. Nagyon fura…újr aés újra megnézem, de nem tudok elvonatkoztatni és inkább zavar hogy ennyire nem hasonlítanak önmagukra.