Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Marvel’s Avengers – ideje gyülekezni az új előzetesben

Péntektől megmentheted a világot, most pedig nézheted a streamet!

A Square Enix, a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal megosztottak egy látványos előzetest a Marvel’s Avengershez, felhívva a figyelmet a közelgő megjelenésre. A készítők újabb “War Table” livestreamet terveznek ma este 19:00-tól.

A hősöket felvonultató kaland szeptember 4-én, azaz ezen a héten pénteken érkezik PlayStation 4-re. Az év végén PlayStation 5-re is kapható lesz, amely verziót ingyen kapod, ha megvásároltad az előző generációs változatot. A bétáról ITT olvashatsz többet, és jelenleg is streameljük a mókát, amit ITT nézhetsz!

2 hozzászólás

Hozzászólás

 1. A Béta után nekem HATALMAS POZITÍV CSALÓDÁS!!!!

  Első előzetes után nem tetszett, mivel megszoktam a FILMES karaktereket.
  Igen, tudom ez a játék inkább a képregényes megjelenítés felé hajlik, de a filmes karakterek után kissé gagyinak tűntek. Sajnos szerintem sokaknak ezért nem tetszik. Ami teljesen érthető, mivel NAGYON SOK EMBER (köztük én is) a filmek alapján ismeri a Marvel univerzumot. Mivel anno ide nem jutottak el ezek a képregények így nehéz másképpen ismerni őket. Mire meg beszerezhetővé váltak volna külföldről az ember felnőtt és elhagyta a képregény formátumot. Az első előzetesben a férfi karakterek arca is nekem kicsit egységes volt, csak más fazont kapott az arcszőrzet és a haj. Nem nagyon voltak karakteresek.

  Aztán jött az újabb előzetes és feltűnt, hogy mint ha minden karakteren csiszoltak volna. Mert mindenki egyre karakteresebb lett. Egyre jobban bejött.

  Majd jött a fent említett Béta, aminél jött a pozitív csalódás. (Sajnos, mert így meg kell majd venni. 😀 )

  POZITÍVUM:
  Sony Exkluzív játékoknál megszoktuk, hogy a szereplők szimpla séta közben is folyamatosan kommunikálnak egymással, mindig beszélnek valamiről, ezáltal sokkal élettel telibb és valósághűbb az egész játékmenet. Más fejlesztőknél nem nagyon találkoztunk ilyennel. VISZONT ITT MOST IGEN. A Bétában mikor Banner és a Gumilány sétál az erdőbe… rögtön feltűnt. Kicsit fura is volt elsőre. Tiszta Uncharted/The Last of Us hatása volt.
  Ja, meg rengeteg az Easter Egg, a Marveles tárgyak, amiket sorra találunk meg a pályán. Ez is a olyan, ami nagyon a Sony Exkluzív címeknél mindig tudta emelni a hangulatot. (A gyűjtői kiadás mellé kapott extra kütyük is sorra köszönnek vissza a játékba: Amerika kapitány szobra a parkban, bólogató Hulk a kocsiba, Thor kalapácsának kulcstartója és a “Tiszteletbeli Bosszúálló” kitűző.

  Az irányítás a harcok nagyon jók. Mindenkinek egyedi támadásai vannak, RENGETEG RENGETEG támadás és egyéb mozdulat nyitható meg. Pont ugyanúgy, mint a Sonys Pókemberben is. E mellé még ha a karakterek számát nézzük olyan érzés ezt látni, mint ha több játékot kapnánk egy pénzért. Nagy kihívás lehetett ezt mind összehozni a SE-nek.
  A grafika hozza a várt szintet. Persze nem egy Sony Spider-man, de bőven az jól teljesít.

  Közben volt szerencsém elejétől nézni hogyan indul be a sztori és nagyon nagyon tetszett. Baromi jól indul a felvezetés és az egész sztori. KELL!! KELL!! KELL!!

 2. mint valami gagyi ps3-as játék….

  1