Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Marvel’s Avengers – előzetesen a PS5-ös verzió és Fekete Párduc

Wakanda!

A Square Enix Presents: Spring 2021 műsorán a Marvel’s Avengers következő generációs változata is kapott egy új előzetest, valamint láthattuk mozgásban Sólyomszemet. Sőt, egy kis ízelítő is volt az újabb frissítésekről, valamint a Fekete Párducot tartalmazó Black Panther: War for Wakanda kiegészítőből.

A csapat egyébként nemrég jelentette be, hogy – elég bizarr módon – megnehezítik a szintlépést. Az új rendszer és minden egyéb ma érkezett a PlayStation 5-ös változattal, valamint Clint Barton (Sólyomszem) ingyenes karakterrel, így a mester íjászt már a nehezített feltételek mellett kell fejleszteni. A játékért egyébként sem a kritikusok, sem a játékosok nem rajonganak, és a tavaly szeptemberben kiadott alkotás novemberben még nem hozta be fejlesztési költségeit. Arról már korábban mi is írtunk, hogy a feltételezhetően 170-190 millió dollárból készült játékból alig fogyott 3 millió darab, és hogy a tervezett szám 60 százaléka fogyott csak el, ami összesen 65 millió dolláros veszteséget eredményezett. Az élő szegmens haldoklásáról is beszámoltunk, amely szintén a teljesítményéről árulkodik.

A kaland már kapható PlayStation 4-re, a PlayStation 5-ös változat, illetve a sólyomszemes bővítmény – plusz a furcsa frissítés – pedig ma futottak be. Aki rendelkezik a játékkal PS4-en, ingyen megkapja PS5-re. Tesztünket ITT olvashatjátok róla. A tervek szerint még egy PlayStation-exkluzív Pókemberrel is bővül majd a gárda valamikor, de az már biztos, hogy ő az “év eleje” intervallumban nem lát napvilágot – sőt, nem is szerepelt a most szemléltetett jövőbeli tervek között. A wakandás bővítményről is csak annyi derült ki, hogy valamikor idén fut be.

Hozzászólás