Marshall Monitor Headphones – fejhallgató csúcsminőségben

Vannak, akiknek a videojátékok hangja csakis izmosra tekert 5.1 – 7.1 rendszereken élvezhető, ablakrengető basszusládával. Akadnak, akik úgy szeretik hallgatni a zenét, hogy körülöttük 10 méteres körzetben mindenkinek kilazulnak a metszőfogai.Ugyanakkor létezik más, diszkrétebb, mégis minőségi megoldás is: a fejhallgató. Egy jó készülék nem csak a zenében, de a játékban is úgy el tud varázsolni, hogy megszűnik körülötted létezni a világ.A – legfőképp – csúcsminőségű gitárerősítőiről ismert Marshall a kiváló Major FX 50 után nemrégiben új fejhallgatót dobott piacra, melynek neve Monitor.Az egyelőre csak fekete színben kapható Monitor Black a teljes fület takarja, így tökéletes zaj-izolációval rendelkezik. A fejhallgató stúdió minőségű hang közvetítésére képes, mindemellett igen dögösen is néz ki, utcán is hordható, a legmagasabb minőséget képviselő termék.Ára 200 euró a Marshall [A http://www.marshallheadphones.com/headphones/monitor/monitor-black]online boltjában[/A].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. szívesen belehallgatnék, kiváncsi vagyok mondjuk a jelenlegi etalon Tomb Raiderrel mennyire lehet részletező a hangja.

 2. biztos szuper, kár hogy csóró vagyok:/

 3. jol néz ki, de utcán ilyen fejhallgatot soha nem használnék, kizárolag otthon, azokat se értem akik ilyen stilusú fejhallgatot képesek felvenni utcán, mindig elmosolyodok rajtuk 🙂

 4. 😀 Az a jo fejhallgato ami maradando karosodast okoz. Ez tud ilyet? Jah, lehet hogy kellemes rajta zenet hallgatni? ….bagatel, az kit erdekel:3

 5. Az 50 eurós Sony-m is elzár a külvilágtól, jól szól és néz ki… meg utcán telefonról is szétveri a fülemet…

 6. Ez is olyan, hogy bekrepál, akkor vele halsz.

 7. Ennyiért már mikrofont is kérnék bele, meg térhangzást, meg hogy reggel főzze le a kávémat.

 8. 200 Euro? Drágább mint egy 5.1-es házimozi :D. Vagy ha mindenképp fejhallgató kéne, tizedennyiért kapni Sony modelleket.

 9. vagy a playstation fülhallgató 30000.-Ft és dualshockos.

 10. 200 ojróért a hülyének is megéri

 11. Jól néz ki. Minőségileg is biztos a toppon van.Talán majd egyszer ha tönkre megy a Sony fülesem.