Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Magyar szponzor a Formula-1-ben

Nem csalás, nem ámítás, hamarosan egy 100%-ban magyar tulajdonú cég, a Candy Globe által gyártott pokoli energiaital, a HELL lesz a Williams csapat egyik támogatója. Korábban már felmerült a hír, miszerint a cég szponzorációs tárgyalásokat folytat két Formula-1-es istállóval is, a Williams-en kívül a Brawn GP-vel is, ám ezen kivül semmilyen megerősités, vagy konkrétum nem látott napvilágot, eddig. Az a5.hu úgy tudja, a Candy Globe csütörtökön, azaz ma tesz hivatalos bejelentést az ügyben, így történelmi pillanatnak lehetünk részesei, mivel az F1 fennálása óta nem kötött magyar cég hosszú távú szponzorációs együttműködési szerződést egyik csapattal sem. A Williams-nek egyébként abszolút kapóra jött a HELL megkeresése, ugyanis a gazdasági helyzetre való tekintettel számos eddigi támogatója – úgy mint az RBS, a Petrobras vagy a Baugur Group – jelezte, nem kívánják meghosszabbítani a jelenleg érvényben lévő, de hamarosan lejáró szerződéseiket.A Formula-1-es projekten kívül a magyar energiaitalosok már szerepelnek támogatóként a hazai rally első osztályban is, a Spitzmüller Csaba – Kazár Miklós páros tavaly országos bajnok lett a HELL Racing Team szineiben, egy vadonat új Mitsubishi Lancer EVO WRC-vel, valamint az idei ponttáblázatban is előkelő helyen állnak két futam után, tehát a pokoli tempó adott, reméljük a Formula-1-be is át tudják ezt menteni és ha Nico Rosberg a futamok előtt HELL-re cseréli az eddigi Red Bull-os kulacsát, talán a győzelem sem várat magára olyan sokat.*UPDATE*[6772]Az ígéreteknek megfelelően ma be is jelentették az illetékesek a Williams csapat főhadiszállásán Groove-ban, miszerint a felek egy 3 éves együttműködési szerződést írtak alá. Mostantól, azaz már a hétvégi Spanyol Nagydíjat is beleértve, a HELL overáljaiban láthatjuk tankolni a két Williams Toyotát, valamint az autókra is felkerülnek az új logók, egyenesen a pokolból.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 😀

 2. “Csípem ezt az “”enerdzsidrinket””, mert mérföldekkel jobb ízze van, mint a többi gagyi itókának és szerintem már-már üti a “”veribest”” red bullt is. Ritkán fogyasztok ilyen szörpit, de ha esetleg, néha-néha whiskyzni támad kedvem hosszúlépésben, akkor ez a legjobb hozzá.Azért ez nem semmi, hogy egy Magyar cég nyomatja a forma 1-ben a reklámot. Tudom volt már rá precedens, de ez akkor sem megszokott dolog.A srácok lesznek ezentúl a Hell-boy-ok. :Đ”

 3. Plussz se a CIB, se az UNIQA se a Danubius nem magyar tulajdonu ceg.

 4. Itt látszik, hogy Baumgartner Minardijának több magyar szponzora is volt.http://minardi.freeblog.hu/files/bzs_minardi_266.jpg

 5. Talmácsinak is jól jönne egy két magyar szponzor..:(

 6. Vajon mekkora logó lesz az autón. Fog-e jól látszani a tv-ben? Hétvégén kiderül. Hell-es overál? :)Kíváncsi vagyok!

 7. “Nagyon Magyar cucc lehet ez “”hell”” !”

 8. támogathatnának valami magyart is, mondjuk zenekarokat vagy ilyesmi. de nem.

 9. De amikor Baumgartner a forma 1-ben volt, akkor a Minardit támogatta a MOL, nem?

 10. olvastam fórumon a Talma rajongók nagyon köpködtek a Hell-re, h miért nem inkább alá tolják ezt a nagy rakás pénzt.. mint kb 1etlen nemzetközi szinten jegyzett versenyzőnk.persze az F1 egészen más piac, + gondolom globálisan sokkal jobban megtérül..

  • Ebben azért van valami… (a hsz-ed első felére gondolok)

  • Jaja, egyetértek. Inkább Talmába nyomnák a pénzt. MotoGP se piskóta. De hát ez magyarország. Sajnos……:(

  • Talmanak megvannak a tamogatoi, es o mar nem fog (szerintem) hosszu eveket eltolteni a Gyorsasagi Motoros VB-n. A HELL-nek konkret strategiai terve van a valsag idejere, es ami fontos, utanra is, ez pedig jo par evet takar. Bar valo igaz tamogathatnanak valami magyar szuper-tehetseget, egy nemzetkozi karrier elereseben…

   • szerintem még egy jópár év benne van.. meglátjuk. mindenesetre én nagyon kívánom neki, h a pályája végén legalább egy évet futhasson a motoGP-ben. mert megérdemelné.. (kb5% esélyt látok erre)Hell: akárhogy is nézzük, azért ez nagyon nagy dolog h eljutottak eddig.

 11. Szerintem a Red Bull miatt akartak bekerülni a Forma1-be. Megy a harc. A Hellnek egyre jobban fut a szekér. Emlékeztek anno a Red Bull f1 kampányára magyarországon? Vettél egy hatos pakkot és kaptál egy belépőt a pénteki napra a Hungaroringre.

 12. Hát ez a Ferrarin mutatna a legjobban….

 13. Én csak Hell-t veszek. : )Az mekkora lenne, ha a Brawn GP autóin megjelenne a Hell-logo. 😀

 14. kíváncsi leszek mekkora felületet kap majd XD

 15. Én még az életben nem hallottam erről a Hell energiaitalról. 🙂