Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

MAG – megjelenési dátum

A [B]SCEE[/B] nemrégiben az [I]MCV[/I]-nek adott egy nyilatkozatot, amely szerint a [B]Zipper Interactive[/B] műhelyében készülő, Playstation 3 exkluzív online multiplayer FPS, a [B]MAG[/B] január 29-én érkezik a boltok polcaira. A 2010-es esztendőre időzített Sony-exkluzív címek sorát a fenti cím nyitja, majd azt követően februárban a [I]Heavy Rain [/I] érkezik, márciusban pedig a spártai hadúr fog lecsapni a görög istenekre a [I]God of War III[/I]-ban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. frissült a STORE!! FENN VAN lehet kiprobálni .

 2. Kiváncsi leszek a MAGjelenési árára

 3. “Szerintem nagyon sz@r játék, csak az irányítás volt jó. (Ps1 grafika).Ha lehet választani egyértelműen inkább a BF : BC2!!!HUN_hatrix! Azért nem tudtál belépni a játékba mert a lobby-ja fullsz@r! Sajnálom hogy ez a SONY cím “”ilyen lett””. Kihagyom.”

 4. must have…

 5. a videók alapján nem nagyon jön be a játék

 6. Ha lesz PSN verseny erre a jatekra is,remelem vartok vele nyarig:)Az lenne a legjobb,ha megszerveznetek a PSN hadsereget,es osszecsaphatnank mas orszagok PSN hadseregeivel

 7. Egy demó mindenképp jól jönne akár a Modnation raerchez is.

 8. kéne egy bétakód vagy akármi belőle. Bár nálam valszeg tuti vétel lesz majd idővel. Mire lesz időm játszani, addigra lejjebb is megy az ára talán 😀

 9. Egyenlőre nálam kimarad………..

 10. Nem tudom hogy a Bad Company 2 mellett szerintem labdába fog-e rúgni nálam?

 11. Király kis MMO-s Fps- s lesz. Ahova leteszed a voksod annál a frakciónál fogsz harcolni. Amit kifejlesztel csak az adott kaszton belül tudod használni, ha új karaktert vagy átigazolsz akkor minden nullázódik.A játékmenetben a Vezetők szerepe kulcs fontosságú. Mivel a vezetők egy csomó extra dolgot tudnak elérni, ideális csapatjáték lesz, de egyedül nem sok értelme lesz tolni annyi szent..

 12. Kiváncsian várom …

 13. Durva lesz ez a 2010!!! :O

 14. Ebből csak egy Gow3 sima kiadás lesz

 15. “Egy nyilvános demot igazán kidobhatnának megjelenés előtt, mert zsákbamacskát nem igen szeretek venni. Meg ahogy olvastam a “”256játékos”” dolognak is elég átb*szás szaga van.”

  • miért?

   • A múltkor elmagyarázták hogy működik az online játék a játák topicjában.Nem 128-128 játékos harcol egymás ellen. Az csak mese!Olyan nincs, hogy ennyi ember találkozik egy helyen majd a játékban.Mivel minden csapatnak meg van a feladata így kisebb csapatok harcolnak egymás ellen a pályán egy adott feladat miatt.Mondhatni semmivel nem ad többet mint egy 12 vs. 12 Battlefield BC2.

    • nekem a betaba volt olyan, hogy 80-90 ember volt azon a teruleten ahol en. azert a 12v12-nel JOVAL tobbet tud a jatek.

     • “””Minden 32-32 fős csapatnak külön objektíva.Ha az egyik 32 fős csapatból átmegy valaki a másik (barát) 32 fős csapathoz, attól még nekik nem lesz jobb, mert nem tud részt venni az ő objektíváikban, ergo nem viszi közelebb a nyeréshez a saját 128 fős seregét. Max killek.””Demo kell, mert ez nem csak nekem de sokak számára is értelmetlen. (Igaz nekem volt demo, de játékba belépni nem tudtam vele. Túlbonyolított játék oly csodás.)”

    • értem. köszi.

  • nem atbaszas, csak sokan ugy kepzelik, hogy beraknak egymassal szembe 256 embert oszt had szoljon. faszan ki van balanszolva a jatek, nekem beta alapjan nagyon bejon.

  • Tényleg azt szeretnéd,hogy 128vs128 játékos harcoljon egymás ellen egy helyen.Nem hinném,némely játékban már a 16vs16 is sok.Te anyáznál a legjobban a káosz miatt.A MAG nem az eszetlen hentelésről szól,arra ott van az MW2 vagy az Unreal Tournament 3.

 16. Hozzájutottam december elején egy bétakódhoz, de kipróbálni nem tudtam.Karaktert generáltam és annyi. Hiába akartam belépni játékba nem tudtam… vagy lehet én vagyok a hülye és nem értettem hogy is kell.

 17. Valaki tud szerválni hozzá bétakulcsot, vagy lesz belőle demó, vagy valahol ki lehet majd próbálni vásárlás előtt?

 18. király. Januárban MAGömlés!

 19. Kíváncsian várom.

 20. Nem tudja valaki, hogy mekkora net szükséges a játékhoz, hogy jól fusson?

 21. nem tudjátok, hogy erről volt e valami előzetesünk? Nem találok semmit (lehet én vagyok béna), de betenném a hírbe.

 22. Várom! Bár jó lenne elötte kipróbálni a Bétát mert elég sokan lehúzták itt is.

 23. Már várom! :)Béta nekem nagyon bejött! 🙂