Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

MAG – konkrét infók a 256 szereplős játékról

Legutóbbi, in-game képeket is tartalmazó [B]MAG[/B] hírünket nagy [A http://playstationlive.hu/note/1011]érdeklődés övezte[/A], ezért most újabb kiszivárgott információkat osztunk meg veletek. Ha ez így igaz és összeáll, félelmetesen komoly Playstation 3 exkluzív háborús mókának nézünk elébe!- 2-256 playeres háború.- 30fps képfrissítés minden harci helyzetben.- Dedikált szerverek a lagmentesség érdekében.- Folyamatos “streamline” meccsek, hogy ne kelljen sokat várni a bekerülésre.- A speciális effektek (elhúzó repcsik, légicsapás szirénák) mind egy másik játékos által okozott hangok (nem pedig letárolt történések), melyek akár távolabbi területeken is hallhatók.- PunkBuster minőségű csalás-szűrés: a rendszer folyamatosan teszteli a lövés/mozgás/sérülés értékeket.- Csak FPS nézetben játszható akció.- Húsz évvel előrébb járunk a jövőben: 3 nagyobb PMC küzd egymás ellen a “Shadow War” háborúban.- A három választható PMC közül eddig kettőt mutattak be: Raven (ultramodern fegyverek, fullosan kiképzett katonák), Sver (elszánt, harcban edződőtt harcosok a keleti/ázsiai térségből).- 256 playeres Domination mód. Támadók és védők. Külső és belső védelmi állások. A külső gyűrű áttörése után “elszabadul a pokol”. Fő célpont a légelhárító radar. Amelyik csapat nyer, az viszi az XP-t és a kiegészítőket. – Három másik játékmód. Acquisition (128 playeres “escort” akció, ahol el kell lopni két prototípus járművet és elkísérni a megadott helyre). Sabotage (64 playeres akció, mely során el kell foglalni és megtartani 2 helyszínt, majd adott jelre az egyiket megsemmisíteni). Suppression (64 playeres mindenki mindenki ellen deathmatch).- Változtatható arcberendezés, hang, felszerelés.- Nem lesznek klasszikus legyártott kasztok: 3 szabadon választható “karakter” hozható létre és menthető el mindenkinek, melyek funkciója fegyvereikről és kinézetükről a többiek számára is beazonosítható. Csata közben is cserélheted majd őket, attól függően, hogy épp kire van szükség.- Az orvlövészek extra XP-t kapnak azért, ha a megfelelő területeken kulcsfontosságú playereket ölnek.- A szintlépések után új fegyverek/kiegészítők/rangok nyílnak meg.- Megoldják a nagy területeken való gyors utazás lehetőségét.- 8 player egy raj, 4 raj egy szakasz, 4 szakasz egy század (pont mint az amerikai hadseregben).- Minden raj/szakasz külön elsődleges és másodlagos feladatokat kap, pl. egy híd felrobbantása.- A veterán rangú “tisztek” vezető pozíciókat tölthetnek be: feladatokat adhatnak a rajoknak, szakaszoknak, sőt akár az egész századnak is.- Külön chat-csatorna a tiszteknek a jobb szervezhetőség érdekében.- Casual és hardcore játékosok számára is élvezhető feladatok és játékmenet.- A fejlesztők 2008 novembere óta 256 playeres teszteket futtatnak, rövidesen nyílt és zárt bétateszt indítását tervezik.[6094]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. mikor jelenik meg nem tudja valaki?

 2. MÁR IMÁDOM!- Az orvlövészek extra XP-t kapnak azért, ha a megfelelő területeken kulcsfontosságú playereket ölnek.

 3. Nagyon állat. Erről én régebben csináltam blogot is, csak az nem tartalmazott ennyi infót. Akkor nem volt nagy az érdeklődés iránta, de mostmár látom, hogy azért csak érdekli a gamereket ez a játék. Szerintem tuti jó lesz. Amint lesz demo már szedem is lefele.

 4. hAJJajaajjj, kelleni fog ez a game. :] Jool hangzik , csak valoosuljon is meg. VIRTUAL WAR GAME. :]

 5. 256 ember, attttya uuuur isten

 6. Nagyon örülök, hogy FPS lesz!!!! Bár a Warhawk-os nézettel sincs bajom de jobban bejö az FPS!!!!

 7. ehh…ez a gém nagyon oda fog b*szni…3 éve csak a multira koncentrál a Zipper…szar nem sűlhet ki belőle…

 8. na majd meglátjuk:D

 9. Ez nagyon durva lesz O.O BETA-t a népnek 😀

 10. Ezek egész jó dolgok, kezd érdekelni a játék 🙂

 11. Ez valami hatalmas lesz!!! Bár nem értem hogy mér pont 256 player? mért nem 260? 🙂 Ez a fejlesztők szerencseszáma? De kurva jó lesz! Biztos megveszem!

 12. Akkor ez végül is olyan lesz mintha több multi pálya futna egyszerre, ahol is az egyik osztag tartja a hidat, a másik elfoglalja a kulcsfontosságú helyeket, a harmadik felrobbantja a bunkereket, a negyedik vadászik az egyik magasbeosztásu ellenségre, stb, mindezt egyszerre esetleg átfedésekkel.

 13. *_* Essig is érdekellt, de mindig mmondtam magamban, hogy majd megveszem, ha meglesz a HDTV-m…. 😀 Hááát asszem előtte megveszem 😛

 14. A korábbiak alapján sajnos esélyünk sem lesz ekkora tömegek egymás közelébe kerülésének. Akárki akármit mond, a 256 játékos hallatán én egy 128v128 csatát vízionáltam, ahol két frontvonal feszül egymásnak és mindenki egyetlen élettel rendelkezik. Kell egy ilyen mód. Különben csalódok.Mondjuk ezesetben már tuti beletörne a fejlesztők bicskája mind a képfrissítés, mind a lagmentesség feladatába.Aztán meg sok múlik az irányításon. A fejlesztők kiléte persze mindenképp bíztató.

 15. 256 játékos, 30fps, lagmentes játék. Ha csak ezt a hármat megvalósítják, akkor történelmet írnak.

 16. Kèrdès ezekből mennyi valòsul meg?

 17. Csak remélni tudom, h mindez teljesülni fog. Különösen, h mindenkinek más a feladata, így akár összedolgozhatnak a rajok, ha azonos területen van a feladatuk. Jó lenne bekerülni a ß tesztbe.

 18. Az eléggé nem sámli, tényleg egy háború 🙂

 19. Hihetetlenül jól hangzik.

 20. Remélem minden magyar , klántól függetlenül , végre együtt nyomhatja !

 21. TPS jobb lenne…

 22. Szerintetek mikorra várhatók a béta tesztek?IN-GAME videókat akarok, na és persze hozzá egy frankó szájbarágós prezentációt!!! 🙂

 23. Szerintem nem fog egy egységként működni 128 ember. Pistike csatlakozik, miután hazaért az Ált.iskola 2. osztályából és megy amerre lát! Vagy Feri_HUN miért csinálja azt amit Józsi_HUN parancsnok mond neki, amikor 2X jobb K/D arányt ért el tegnap a DM meccsen…………….

  • ez is igaz,lesznek benne nagy bonyodalmak:/…de ha tudsz(legyél te,én vagy bárki más)klánba nyomúlni,akkor ha még csak 1 raj az egész klán..akkor is az az 1raj jobban eggyütt fog működni és nemlesz Pisti_HUN aki tönkre bassza a küldetést(vagy mégis?)

   • Nekem nagyon bejönne egy nagy Magyar klán 128 fővel, plusz a tartalék… de hát ki tudja.. sokszor egy 5v5 elleni meccset is nehéz összeegyeztetni!:) lehet h még az is elé lenne ha egy egy klán teljes egészében tudna vinni egy vagy két squadot…

    • Hát amikor 1klánban voltunk…3meccsből 3-at elég szépen elvittünk:D,ha ilyesmi klánba lehetnék benne,nemhiszem,hogy probléma lenne a szerveszkedéssel.

     • Hát igen! Nem hiszem, hogy gond lenne..:) Majd jössz hozzánk, vagy ha lesz akkor az össznépi klánban találkozunk… KZ2, már nem?

     • Ha összeszedjük az összes magyar klánt, RD-t és mindenkit aki a Killzone2, CoD4, Battlefield BC-t nyomja és összevonjuk őket egy zászló alá… hááááát nem sok esélyt látok, hogy bárki is leigázná azt a csapatot. Kurta sok jó magyar játékos van.Egyedüli ami miatt veszíteni szoktunk az a LAG.Ha az csak kis mértékben lesz jelen azt hiszem a magyarok világuralomra törnek. 😀

 24. orvlövészek extra XP… na ez pont kellett egy olyan játékban ahol így is 20000000000 sniperezni fognak.Én adnám a mínusz XP-t ha nem kulcsfontosságú embert ölnek. 😀

 25. MUST-BUY kategória!

 26. Nagyon kell!Nagyon kell!

 27. ÁÁÁÁÁÁÁ ULTRA MUST HAVE!

 28. HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII már alig várom, tuti befuto nálam,

 29. magyarul az ember max hét felé tud figyelni, ezt így lehetne legegyszerűbben megfogalmazni

 30. Egy század pk. is csak a 4 szakasz pk.-val beszél, a szakasz pk.-k megy a 4 raj pk.-val… nem lesz ez olyan bonyorult. Ha belejönnek az emberek és nyerni akarnak akkor úgy is a csapatmunka lesz az ami igazán nagy élményt fog nyújtani, nem a rambóskodás, mert máshogy nem lesz egy nyert meccs sem… Egy sima raj tagnak szerintem az lehetne a célja h raj pk. legyen, és ez fontos lesz! ha valaki jól teljesíti a parancsokat szerintem akkor sok extra pont jár. Úgy mind a Bad Companyban, nagyon sok pontot tudtál gyűjteni ha a csapattal együtt nyomultál! A sok extra pont után lehetsz raj pk. és szerintem ha egy rajaban van már mondjuk 5 raj pk. akkor az lesz a főnök aki raj pk.-ként a legtöbb jó pontot gyűjtötte… Úgyan így lehetne lépkedni a szakasz v éppen a század pk. beosztásért…Szerintem logikus lenne, így talán mindenkinek fontos lenne a csapatjáték, mert ha ügyes az ember akár még vezető is lehetne…

 31. Szimpatikus,da a félelmem megmaradt,egy nagy káosz lesz az egész,itt cseszni fog mindenki a parancsnokokra,256 one man army Rambó fog rohangálni a szervereken :))

 32. No kezd egyre jobban körvonalazódni a cucc. ha az irányítás/balansz jó lesz, egy új tömeghisztit köszönthetünk majd a játék személyében.Mennyire durván nagyok a pályák a területek.. kolosszálisnak igérkezik ez a háború. Battlefield a köbön.

 33. Sajna mindenki külön fog menni, nem hiszem hogy annyira összetartó lesz.

 34. atya ég! ez ütni fog!

 35. Eree csak azt tudom irni, ANYAD…

 36. végre egy játék amiben tényleg HÁBORÚzunk és tényleg lehet ebben jól taktikázni…:D jó játéknak ígérkezik…:D

 37. Na ezt a játékot már nagyon várom. Arra viszont nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy fog ez működni europai szervereken, mert már a Battlefieldkben is hatalams fejetlenség volt 64 emberrel a kommunikáció teljes hiánya miatt, és sajna nem valószínű az sem, hogy ezt a játékot csak angolul beszélő emberek fogják játszani.

 38. Azt hiszem nálam most érkezett el az a pont amikor erősen must have kategóriába került a játék.

 39. Szerintem a PSLive Fps rajongói, már most gondolkozhatnának egy nagy 128 fős MAGYAR Klánban!!!! A feltételek adottak!(Killzone 2 klánok, COD4, v Bad Company klánok)

 40. Ez lesz a legütősebb FPS amit valaha is kiadnak!!! Persze itt a multira gondolok!!! Az összes elvárásomat teljesítették eddig:-saját kaszt készítése(ez a legnagyobb szabadság)-saját felszerelés(remélem h úgy mint a Socom-ban,vagy attól jobban) Remélhetőleg nem lesz sok elkóborló idióta gamer, mert ha: -vannak parancsnokok, raj, szakasz, és század szintű parancsok, -és ha még az orvlövész is extra pontot kap, hogyha olyan területen szedeget ahol a csapat érdekét szolgálja, akkor tuti h mínusz pontok vagy éppen bannolás jár annak aki cseszik a csapat érdekeit nézni…Minden fps rajongónak kötelező vétel! Szerintem ezek után már jöhet akár Bad Company 2, akár Modern Warfere 2, a multiban tuti h alul maradnak… Végre egy olyan game a Ps3-ra ami után igazán sóvároghat az összes platform…

  • ezen én is néztem: pont mint amiről beszéltünk :)egyébként tudjátok-e, hogy miért pont 8 emberből áll egy raj? (legalábbis gondolom ezért) mert állítólag az ember nem tud hét embernél egyszerre többet irányítani, ez egy amerikai megfigyelés

   • Igen igen :)Érdekes amit írtál, én még nem is hallottam erről… Biztosan van benne valami…Kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz a parancsadási funkció a játékban, persze ha lenne magyar klán vagy éppen magyar squad akkor annyira nem vészes a headsettel. De ez úgy sem lesz mindig így, uhogy biztosan lesz pl. a Swat4 parancs adási menüjét hasonló rendszer. Kíváncsi leszek rá, na és arra h mennyire fog függeni a parancsnok képességeitől a squad sikere, és hogy erre külön rágyúrnak e a fejlesztők…

   • jah ha az amerikai nem tud, akkor nálunk lehetnének simán 16 fős rajok is ^^

   • Mond ezt Adolf Hitlernek/Sztálinnak:D

    • Ők is csak a vezérkarnak adtak utasítást, akik nem voltak olyan sokan… 🙂

    • oké, tisztázzuk :)egyszerre hét embert tudsz felügyelni, a kulcsszó egyszerre!természetesen lehet akárhány fős hadsereged, nem külön-külön vezényeled őket, hanem csak a tiszteknek dirigálsz, nekik se közvetlenülez érvényes a beosztottjaidra is: lehet akárhány embered, de egyszerre nem tudsz többet irányítani hétnélde én ezt csak tanultam..nyugodtan ki lehet próbálni ^^

  • Teljesen egyet értek veled,és a továbbiakban leírtakkal is,nagyon ütős játékot hozhatnak össze.És télleg nem véletlen van 8ember 1 squad-ban:] ebben is 1et értek veledKöszönjük a leírást:Đ

  • Látom téged nem fogott meg XD

 41. Ez brutál!!!!!!!!!!!!!

 42. Most megfogott,de nagyon..

 43. Komoly lesz mikor rajonként kell majd összehangolt támadásokat vagy védekezéseket eszközölni,először biztos nagy káosz lesz,de ha lesznek megfelelő emberek akkor komoly háborúkat lehet majd vívni.Kicsit olyan érzést kelltett most bennem mint a Trója filmben,mikor külön osztagba verődev mentek osztani Brad pittyék.LoL

 44. Must have 😛

 45. “””Eszem-faszom megáll!!!”” :D”

 46. kell!!

 47. PSlive összehozhat 128 fős klánt, ha komolyan akarjuk venni… :D:Dszóval jah, ebben hogy lehet majd taktikázni meg hasonlók az rejtély.

 48. Az ilyen katonai szimulátorok maradjanak csak számítógépeken én JÓ játékokat akarok pl.:GEATWAY (remélem nem ezt fejlesztik helyette !)

 49. Szép, és ha megvalósul érdekes lesz

 50. A hír hallatán hát hogy is mondjam…..egy kicsi be is ment a nadrágomba…LOL

 51. Jó lesz ez…csak a szerverek is jók legyenek!

 52. Nah MOST nyügözött le!

 53. A MAG tényleg nagy durranásnak ígérkezik!

 54. Na ehhez kell a hardware!!!

 55. Jól hangzik. Elég sok az a 256, de biztos összehozzák majd rendesen.

 56. továbbra is kell

 57. Ez egyre jobban hangzik. Nyílt bétát akarunk!

 58. A mindenségit!:)

 59. upsssz, jól hangzik, de azért gyakorlatban is kiváncsi lennék, hogy müxik-e minden