Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

MAG – 2010 januári debüt Amerikában

2010. január 26-án kitör a háború – egyelőre Amerikában. A Sony ekkorra időzíti ugyanis 256 személyes online FPS-ének, a [B]MAG[/B]-nek debütjét. A Playstation 3 exkluzív Massive Action Game bétatesztelése már folyik, a fejlesztő Zipper Interactive mostanában kezdte a kódok osztogatását.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Még jó hogy senkit nem érdekel a MAG… 😀

 2. De meg mai napig nemertem mi ertelme 256 player-nek? Ki tud ennyi ember kozott ertelmesen eligazodni majd, de meg ha csak 60at veszunk , akozott se lehet majd! 🙂

 3. Már megint egy multis game ami késik jópár hónapot európába.. nem értem minek ez a csúsztatás.

 4. Én nagyon várom, remélem a warhawk hagyott űrt végre betölti valami.Bízok benne hogy nem k..ják el.

 5. f sz tudja. En az elejetol ezt hallom mindig. A 256 fo egy terkepen, egy csataban lesz. De sose 1 helyen,hanem 32fos kisebb utkozetekkel zajlik a csata. Nekem is bonyoult, de a lenyeg hogy nem 2X128 fo lesz a csata.

  • Igen ezt mondják, de nem tudom én se értelmezni pontosan.Mert ezek szerint a térképnek bármelyik pontjára nem mehetek el.Ha nem mehetek el, akkor minek ekkora térkép?Minek 256fő? Ezt eddig csak ők látják át, meg az a pár száz fő aki a bétát nyomja.Kíváncsian várom a megvalósítást, meg a nyitóhétvégén a szerverösszeomlást. 😛

   • Elvileg te egyszerre ugye max a standard 25-30 embert látod, de mindeközben hallod, hogy a távolban folyik a harc, és a puszta tudat, hogy most több mint 200an harcoltok, neked jóóóóóóó 😀

   • Talán úgy könnyebb elképzelni,hogy mondjuk a killzone multiban az összes pálya egy térképhez tartozik, egy harchoz tartozik. Vki a radecet veszi be, a másik meg a szűk utcákat. Azt ahogy nyernek a csapatok úgy mennek előre.Akkor viszont az a gond vagy azt nem értem,hogy mi van a ki be ugráló emberekkel. Vagy meddig tart egy nagy helyszínen a harc. Egyáltalán lehet vége vagy folyamatos változás miatt szinte csak egész nap lövik egymást. Hol ez nyomul előre, hol az, aztán meg fordítva.Fogalmam sincs. 1szer vki elmagyarázta, de akkor se értem az egészet:)

    • Itt egy video ugyan német, de mellette ott az angol fordítás is itt kb elmagyarázzák, hogyan fog a rendszer kinézni: http://www.youtube.com/watch?v=Y1YnLJ6dEcEjelen pillanatban ez a játékot várom a legjobban, nem a 256 játékos miatt sokkal inkább Zipper neve az ami sokat nyom a latba, socom után olyan sokat nem tévedhetnek:P

     • Okosabb nem lettem. A gameplayt értettem, meg amit eddig is tudtam (32fős csoportok, 4x8fő vagy mi). De maga az egész csata hogy fog zajlani az nem világos még).Tovább nézegettem videókat róla. Remélem lehet kamerát váltani mert ez az fps nézet elég gagyinak tűnik(alig mozdul vmit a fegyver ha lőnek vele!). Ellenben a tps nézet, na az király! Ott már mindjárt szebb a játék.

 6. 256 fo sose lesz 1szerre egy helyen . Max32

  • mert?

  • Az attól függ, hogy lesz felépítve a rendszer.Például a BF1943 elég jól össze lett rakva… kevés az üres járat, szinte mindig tele a szoba.Ha itt megoldják, hogy egy játékba ha üresedés van akkor az utána érkezőket oda pakolja be és töltse ki a helyet akkor meglehet a 256.Ehhez egy jól felépített online rendszer kell.Már a 128 fő is szép lenne vagy a 64.Az is nagy felfordulást tud okozni.Majd meglátjuk ha kijön. Ami nem most lesz.

 7. “Jó lenne tudni mikor jön az EU-ba. Mennyivel később? Napok? Hetek? Hónapok?Remélem nem a jó öreg Zipper Socom szokásukat követik, mert akkor ez is csak 0,5 vagy 1 év múlva jelenik meg nálunk.(Nem tudom, de ha egy általuk készített játék nem egy időben jelenik meg az amerikai kiadással, akkor már kezdek aggódni. Socom átok.)A “”www.gamefaqs.com”” oldalon jelenleg ez van kiírva…MAG 11/20/2009 EUMAG 01/26/2010 USA…. na z a novemberi most igaz vagy hamis… vagy majd hmarosan javítják 2010 Q1-re?. :S”

 8. nem izgat

 9. 🙂 fasza lesz

 10. már látom a trófeát: Játsz egyszerre 256 játékossal 😀 igazából engem sem köt le a multi.

 11. 256 személyes az nagyon sok, a resistanc2-ben van olyan trofi, hogy 10000 kill ranked-ben és az R2 az max 60 személy ennél meg lehet lesz olyan trofi hogy 50000 kill:)

 12. nem tudom miért, de ezt legalább annyira várom mint a gt5-öt 🙂

 13. Nemár olyan soká és ez még csak Amerika mondjuk lehet Europába holnap jön:) Én kíváncsi vok rá