Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mafia III – elérhető az ingyenes demo

[I]A 2K BEJELENTETTE A MAFIA III MÁTÓL ELÉRHETŐ INGYENES DEMÓJÁT Éld át a díjnyertes Mafia III bevezetőjének izgalmait! A játék első fizetős kiegészítője – Faster Baby! – mától elérhető! A 2K és a Hangar 13 bejelentette az 1968-as években, a magával ragadó, nyílt világú New Bordeaux utcáin játszódó izgalmas szervezetbűnözési dráma, a Mafia III ingyenes demóját, ami mától elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A demóban a játékosok kipróbálhatják a Mafia III teljes első felvonását, amiben egy félresikerült bankrablásnak lehetnek a részesei, mely megalapozza Lincoln Clay elárulását és bosszúhadjáratát az olasz maffiózók ellen az újragondolt 1960-as New Orleans, avagy New Bordeaux városában. A játékállást lehetőség lesz átvinni a teljes játékba*, így annak megvásárlása esetén onnan folytathatják majd a játékosok, ahol a demóban abbahagyták. Mától elérhető emellett a Mafia III első fizetős kiegészítője, a Faster, Baby!. A DLC egy új cselekményszálat mutat be rengeteg felfedeznivalóval, ami párhuzamos a Lincoln Clay bosszúhadjáratáról szóló Mafia III történetével. New Bordeaux kiegészül a Bayou-tól nyugatra található Sinclair Parish városával, ahol Lincoln egy új karakter, Roxy Laveau oldalán lát neki a korrupt és befolyásos Sheriff „Slim” Beaumont kiiktatásának. Az új vezetési és harci mechanikák tovább szélesítik Lincoln repertoárját, ahogy új fegyverekkel és kocsikkal száll harcba Sinclair Parish uralmáért. A Faster, Baby! az első a három kiegészítő közül, melyek külön-külön, valamint kedvezőbb áron a Mafia III Season Pass** részeként is beszerezhetők. Az utána következő Stones Unturned és Sign of the Times kiegészítők idén nyáron fognak megjelenni, és új tartalmakkal, karakterekkel, játékmeneti elemekkel és a Mafia III fő történetszálával párhuzamosan futó cselekményekkel bővítik majd a játékot. A Mafia III Season Pass már elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A Mafia III-rólA Mafia III egy izgalmas szervezetbűnözési dráma egy kritikusok által elismert történettel, amiért a Herman Melville Award for Best Writing díjat ítélte neki a New York Videogame Critics Circle, a Best Overall Storytelling díjat a Gamespot, a British Academy of Film and Television Art (BAFTA) keretében pedig a Narrative kategóriára jelölték. A Mafia III a jogfosztott vietnámi háborús veterán, Lincoln Clay bosszú fűtötte hadjáratát mutatja be az olasz maffiózók ellen, miután családját elárulta és lemészárolta a vezérük, Sal Marcano. A cselekmény 1968-ban játszódik az újragondolt New Orleans, avagy New Bordeaux utcáin a korszakot idéző kocsikkal, ruhákkal és eklektikus zenei válogatással, köztük több mint 100 licencelt számmal a történelem egyik legemlékezetesebb időszakából. A Mafia III elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-re és PC-re. A Mafia III besorolása PEGI 18. További Mafia III információkért iratkozz el a játék Youtube csatornájára, kövesd Twitter-en, légy a rajongója Facebook-on és látogass el a http://MafiaGame.com oldalra.(sajtóközlemény)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kipróbáltam , nem rossz . Majd egyszer beszerzem .

  • Amúgy ja, a karakter animáció még ebben a játékban is jobb mint a ME Andromedaban:( 5000-ért majd ubiszezonban jó lesz a ME-tel együtt:)

   • Viszont a látvány kevésbé. 🙂 Plusz a bugok durvábbak ebben, bár lehet azóta már javították őket a teljesben.

    • Ordítóan komoly bugokkal nem találkozni, szerintem nagy részük már javítva lett a demo kiadásáig. Ami kicsit elveszi a kedvem (és a jó történet se tudja feltétlenül kompenzálni) az az egész játéknak az amatőr jellege, nem véletlen az a sok összehasonlító videó a régi sandbox játékokkal hogy azokban mennyivel jobb szinte minden. Mindezt megfejeli a végtelenül repetitív küldetésrendszer.Amikor meghallottam Vito szinkronhangját meg elsírtam magam.

   • Valahogyúgynégyötropikörül.

 2. 26GB egy demó. Még le is tölteném torrentről, de nem a PS storeról.

 3. Eléggé rosszul mehet a játék, ha a megjelenése után majdnem fél évvel kidobnak hozzá egy demót.

 4. A teljes, papírzsebkendő méretű város bejárható a demóban.