Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Mafia II – nemzetközi tesztpontszámok

Befutottak a Playstation 3-ra is rövidesen megjelenő [B]Mafia II[/B] nemzetközi tesztpontszámai. Kapott a game hideget-meleget: a legfeltűnőbb az Eurogamer négyese… Érdekes az is, hogy több médiumnál is a PS3 verzió kapott magasabb értékelést, holott azt mondják, bizonyos pontokon a PS3 port gyengébben teljesít. Valamit úgy látszik viszont mégis jobban tud…[B]Eurogamer.net – 4/10Eurogamer.fr – 10/10D’Toid – 6.5 (360), 7.5 (PS3)NowGamer – 8.3 (PC), 8.0 (360), 8.1 (PS3)Joystiq – 3.5/5IGN – 7.0GamePro – 3.5/5G4 – 4/5CVG – 8/10Multiplayer – 9/10Gamespot – 8.5/101UP – B[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hmm. Pedig a videók nagyon hangulatosak. Csekkolom a demót és megvárom a PSC tesztet.

 2. Nekem a hangulata miatt kell, amúgy meg igazából egyetlen pontrendszert tartottam szem előtt még régen… az 576 Konzolét 🙂

 3. “hát nemtom, én végigolvastam és végignéztem az eddig megjelent review-kat és seholsem emelik ki h a ps3-as verza gyengébb lenne, egyedül a gamespot video review-jában mondják azt h “”there are minor differences between the three platforms but whatever version you buy you will get a lovely picture””. szal seholse említik meg azokat a dolgokat amiket itt előtte vizionáltak sokan (fű, vértócsa, ruhamozgás, akadozás), mindhárom platformon vannak kisebb-nagyobb reccenések, v-sync problémák meg low-res textures, de az összképen nem változtat és nem befolyásolja a játékmenetet. (amúgy meg a ps3-as verzának a legjobb az fps szintje) ami egyedüli kis bibi sztem az h télleg kicsit rövid lett (10-12órát írnak neki) mivel tul. képpen nincsenek mellékküldik (pár telefonos és ennyi) azon a kurvanagy térképen, de hát az meg igaz h az első rész is ilyen volt, itt mindig is a sztori meg a hangulat volt a lényeg. jah meg ugye ott van az exclusive ps3 DLC ami még picit kitolja ezt a 10-12órát…”

 4. Edge pontszám kéne…

 5. Tuti vétel, remélem péntekre már a kezemben lesz. Megkockáztatom az év játéka kijelentést (is). Pontok nem hatnak meg. Ami tetszik, az tetszik. Mint az élet oly sok területén a játékok esetében is k*rvára befolyásolhatók az emberek.

 6. Kihagyom, szerintem középszerű.

 7. Eurogamer értékelés érdekessége: http://www.eurogamer.net/articles/r_mafia

  • “UHH:””If I’d actually bought the game, I think I would have uninstalled it and returned the damn thing at this point, as it took me over an hour to finally clear the garage level. This one mission manages to combine every design flaw in the game in a single location. The AI sidekicks are dense, the odds overwhelming, the autosave position poorly placed, the scripting unforgiving and, if I need healing, the only first aid station in the entire level is where? Right next to the exit, the one place where you couldn’t possibly need it. Get that man a pair of concrete boots. To add insult to injury, the behaviour of a few of your enemies is prescripted, causing them to run to exactly the same spot every time you play the level. And they won’t do anything until they reach that waypoint, even if you’re standing there waiting for them with a tommy gun in your hand. Wonderful.”””

 8. az a 4 pont teljesen reális

 9. demo alapjan 6p!

 10. hát ez elbizonytalanító

 11. sírtok itt össze-vissza… akinek bejön, az ugyis beszerzi, mégha 1/10 akkor is. ennyi. meg kell venni és ki kell élvezni, ott a pont!

 12. Kipróbáltam a demot és ez a játék valóban egy időutazás a múltba, csak nem úgy ahogy a készítők elképzelték…

 13. “Eurogamer.net – 4/10 (az írónak zabszem lehet a seggében…) Eurogamer.fr – 10/10Gyönyörű… “”Érdekes az is, hogy több médiumnál is a PS3 verzió kapott magasabb értékelést, holott azt mondják, bizonyos pontokon a PS3 port gyengébben teljesít.”” Ez tényleg érdekes, mindesetre, hiába a sok negatívkodás, részemről nem mondom le a CE előrendelésem.”

 14. Demo alapján eléggé tréül sikerült, legalábbis technikailag biztos. Ne mondja már senki hogy az normális konzolon hogy szó szerint akadozik. Komolyan a PC-s korszakom jutott eszembe amikor mid-konfiggal próbáltam Crysis-t futtatni, bár még az is jobb volt frame rate-ben mint ez…Tudom hogy nem a legtapasztaltabb fejlesztők konzolok terén, blablabla, de akkor is.

  • PC-re leszedtem a demóját… Nemtom mit mondhatnék… Van amikor rájon az akadozhatnék, máskor meg úgy megy, mintha zsíron csúszna. Max graffal amúgy egész szépnek tűnik autózás közben, egészen addig amíg nem megyek oda egy falhoz. Siralmas. A garázsajtók a nem létező N64-es korszakomra emlékeztetnek és az aszfalt is néhol gyengécske.Majd megveszem, ha 2000 ft alá süllyed az ára…

   • lehet a géped nem bírja:)

    • …Nem úgy értettem. Ha a házamban vagyok, vagy a házam előtt, akkor szaggat. Ha elmek kocsival akkor simán megy, még ha gyorsan megyek is, és ha visszamegyek akkor sincs baj. Viszont ha bemek a házba és kijövök, megint szaggat a ház előtt.

 15. Én várok még pár nevesebb hazai oldal értékelésére

 16. Szerintem ott lehet a gond, hogy az első rész magasra rakta a lécet és sokan talán csalódtak a második részben, az elődhöz képest. 4/10 nagyon megütött, de egyszer biztos jó lesz végigjátszani, max kétszer, hogy a trófeákat is nagyjából kiszedjem aztán túl is adok rajta.

 17. Inkább kivárom a L.A.Noir-t

 18. Az IGN és a GamePro is ugyanazokat a hibákat hozza fel. Ezek alapján erős közepes játéknak tűnik, ami kicsit kezd nyugtalanítani. Lehet nem kellett volna előrendelni…?

 19. Hmm…annyira nem vártam a játékot, de mindenfelöl azt olvastam, hogy ez lesz az új messiás. az a mocsok hypevonat már megint beszopatott.

 20. 4/10? Az kemény :O

 21. Mint a bazárban !! :] Olcsóbban mindenképp beszerzem .

 22. Olcsón megnézzük majd.Amúgy meglepő a demó fikázása után ,hogy a PS3 verziót 2 helyen is jobbnak ítélték.

 23. “joystiq-on ennyit irtak:””This review is based on the 360 retail version of Mafia 2 provided by 2K Games. We also tested the PS3 version and found that though it had slightly less graphical fidelity, the gameplay was identical. The graphical differences were not enough to affect the overall score.”””

 24. Az a 4/10 -es pontszám, biztos valami wow-os vagy hallo függő tesztpontszáma.

 25. Várom, mint az állat. Leszarom a pontokat.

 26. Elég vegyes tényleg.Azt szűröm le,hogy egy átlagos játék,semmi több.

 27. Valószínű, hogy a dús fű kinőtt a teljes verzióban, és az ajándék fűnyíró miatt lett jobb mint a boxos verzió. XDXD

 28. Nem tomm várom a PSC-s tesztet.

  • Hogyha belefér majd még az időbe.De én bizakodó vagyok, főleg hogy Martinnak a minap már jó kedve volt! 😀

 29. Pont tegnap fejeztem be, szerintem egy 7pont amit megérdemel!Teljesen lineáris a szabadság teljes mellőzése ami megöli a játékot, amúgy teljesen átlagos gamma:)

 30. lehet, hogy a Ps3-as verzákban mai playboy-újságokat lehet gyűjteni és nem csak egy kép van, hanem az egész újság, amit lapozgatni lehet :Dahol meg kevés pontszámot kapott, ott azért, mert nem jöttek be a csajok a tesztelőknek… másra nem tudok gondolni 😀

 31. Kíváncsi lennék, hogy miért jobb a PS3 verza.