Mafia: Definitive Edition – szeptember végére csúszott

Játékmenet a hó végén.

A 2K Games és a Hangar 13 bejelentette, hogy a Mafia: Definitive Edition nem tartja eredeti, augusztus 28-ai megjelenését, hanem egy hónappal csúszik. Egy játékmenet videót július végén tekinthetnek meg az érdeklődők.

A kapcsolód közleményben így indokolják a csúszást:

„A Mafia: Definitive Edition 2020. szeptember 25-én fog megjelenni. Ugyan eredetileg úgy terveztük, hogy egy hónappal korábban, 2020. augusztus 28-án adjuk ki a játékot, de minden időben való véglegesítése erre a megjelenési dátumra egyre nehezebbé vált a jelenlegi globális COVID-19 járvány miatt, és a legutolsó dolog, amit szeretnénk, hogy kompromisszumokat kössünk az élmény minőségével kapcsolatban.

Ez a kezdetektől egy szenvedélyes projekt volt számunkra. Számos fejlesztőnk segített az eredeti Mafia létrehozásában, és mindannyian elkötelezettek vagyunk, hogy egy olyan frissített élményt alkossunk, ami méltó ehhez az időtlen klasszikushoz. Nagyra értékeljük a türelmeteket és megértéseteket, hogy a lehető legjobb Mafia: Definitive Edition élményt készíthessük el összes rajongónknak világszerte.

Mindezek ellenére tudjuk, hogy alig várjátok, hogy többet lássatok belőle. Ezért izgatottak vagyunk, hogy két hét múlva, 2020. július 22-én egy hosszabb betekintést adhatunk a Mafia: Definitive Edition játékmenetébe. Kövesd a Mafia Twitter oldalát és nézz meg egy vadonatúj 15 másodperces kedvcsinálót, és látogass el a https://mafiagame.com/ oldalra további Mafia: Trilogy információkért.

Szeretnénk kifejezni őszinte köszönetünket, hogy megnéztétek a narratív előzetest, játszottatok a Mafia II és Mafia II Definitive Edition kiadásaival, és támogattok minket, ahogy tovább építjük a szervezett bűnözés sorozat definitív változatát. Alig várjuk, hogy többet mutassunk 2020. július 22-én.”

Az újraalkotott móka szeptember 25-étől kapható PlayStation 4-re külön, vagy a vele egy napon érkező Mafia Trilogy részeként is beszerezhető – utóbbi eleme még a Mafia II: Definitive Edition és a Mafia III: Definitive Edition. A második rész feljavított változatáról ITT olvashatsz.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Nem meglepő. Dolgozzanak csak rajta, hogy tényleg a Definitive élményt kapjuk. Majd meglátjuk.