Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Ubisoft Forward

Mafia: Definitive Edition – már kapható a játék

Családtagoknak.

ÜDVÖZÖL A CSALÁDBAN A MAFIA: DEFINITIVE EDITION

A 2K és a Hangar 13 örömmel jelenti be, hogy a Mafia: Definitive Edition, az eredeti Mafia átfogó, az alapoktól felépített újrafeldolgozása új dialógusokkal frissített forgatókönyvvel, kibővített háttértörténetekkel, plusz átvezetőkkel, vadonatúj játékmenet szakaszokkal és funkciókkal, valamint újravett zenékkel már elérhető önállóan, és a teljes trilógiát magában foglaló Mafia: Trilogy részeként PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A megjelenés kíséretében kiadott Mafia: Definitive Edition előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

„A Hangar 13 fejlesztői kétségtelenül az ipar egyik legtehetségesebb történetmesélői” mondta David Ismailer, a 2K elnöke. „A kollektív lehetőség, hogy játékosok egy új generációjának mutathatjuk be ezt az elismert klasszikust közel 20 évvel az eredeti megjelenése után igazi kiváltság. Izgatottak vagyunk, hogy az újoncok és visszatérő rajongók végre egyaránt átélhetik Tommy Angelo utazásának ezen gondosan felújított és kibővített változatát.”

Mafia: Definitive Edition önállóan és a Mafia: Trilogy részeként is kapható, ami az egyetlen olyan interaktív szórakoztató sorozat gyűjteménye, melyben a játékosok átélhetik egy gengszter életét az amerikai szervezett bűnözés három különböző korszakában. A Mafia: Trilogy tartalma:

 • Mafia: Definitive Edition – A közkedvelt klasszikus alapoktól felépített újrafeldolgozása.
 • Mafia II: Definitive Edition – A közönség kedvenc ultra-HD felújítása.
 • Mafia III: Definitive Edition – A díjnyertes narratív mestermű újrabemutatása.

Mafia II: Definitive Edition és a Mafia III: Definitive Edition tartalmazza az összes eredeti bónusz tartalmat, a Mafia II: Definitive Edition esetében mindezt teljesen felújított 4K kompatibilis látványvilággal.

A megjelenés kíséretében kiadott Mafia: Trilogy előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

Ugyancsak elérhető már a Mafia: Definitive Edition eredeti zenei albuma Jesse Harlin zeneszerző szerzeményeivel, melyekbe a rajongók bármikor belehallgathatnak olyan szolgáltatások felületén, mint a Spotify, de akár meg is vásárolhatják a Steam, Amazon és Apple Music kínálatából.

Mafia: Trilogy és a Mafia: Definitive Edition már országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. További részletekért látogass el a https://mafiagame.com/ oldalra.

(sajtóközlemény)

8 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Behúztam a Trilogy-t.
  Az első volt az első játékom amit kiírtam CD-kre még PC-n.
  A másodikkal PS3-on sokat toltam.
  A 3 még bontatlan, de közben megkaptuk plusban…

  Viszont az ajándék Steel miatt behúztam.

  1
 2. Kedvet is kaptam a Mafia III-hoz !

  1
  • Inkább játszd újra megint azt első 2 részt. Ha újra kedvet kaptál a 3hoz akkor ismételd az első lépést. És így tovább. 😉

   1
   • Az első két rész már többször is megvolt, a harmadikkal meg utoljára a megjelenés után nem sokkal játszottam, valószínűleg az emlékek egy kicsit megszépítették a cuccot 😀

    1
    • Nem kicsit. 🙂 Na jó azért annyira nem rossz a 3. rész se de egy végigjátszás szerintem tökéletesen elég belőle. Túl sok szempontból nem ad többet az amatőr szintnél. Nekem a grafikai bakik csak hab volt a tortán. Az első két részt (pláne a kettőt) viszont szénné játszottam. 🙂