Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ma délután kitör a fanboyháború!””

A mai nap eddigi legforróbb “híre” a VG247-ről származik: a weboldal azt állítja, olyan “titkosított” sajtóközlemény van a birtokukban, melynek ma délután jár le az embargója, így bejelentése után valószínűleg véres és öldöklő fanboyháború tör majd ki az interneten. Tyűha!Arról, hogy körülbelül miről van szó, a VG247 egyelőre nem beszél – lehet cumiztatás az egész -, az ottani fórumozóknak azonban egyből beindult a komoly/komolytalan fantáziája:- MGS X360-on- Az európai FFXIII-ból kiszedik az angol és japán nyelvet, csak német lesz benne- Az Apple megveszi az Electronic Arts-ot.- PS3 exkluzív Bungie game- X360 exkluzív Insomniac game- Exkluzív FFXIII Microsoft kavarás- Mass Effect PS3- MGS5 X360 exkluzív- RalliSports Challenge 3 PS3 exkluzív- Lost and Damned PS3- Lost Planet 2 PS3- Modern Warfare 2 időzített X360 exkluzív…és még sorolhatnám, leginkább minden létező új játék exkluzivitásával minden kombinációban. Délután kiderül. Ne öljétek meg egymást, VILÁGBÉKE![B]*UPDATE*[/B]A nagy hír: az Xbox 360 exkluzív Fallout 3 letölthető tartalmak átvándorolnak Playstation 3-ra. Az Operation: Anchorage még június folyamán várható, 4-5 héttel később a maradék kettő darab is letölthető lesz a Playstation Networkről.Két vadiúj DLC-vel is szolgál a Bethesda, Point Lookout és Mothership Zeta néven.Év végén várható a Fallout 3: Game of the Year kiadás, amiben az alapjáték mellett az összes eddigi DLC megtalálható lesz.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A fanboyháború érdeklődés hiányában elmaradt. A jegyek visszaválthatók, vagy a következő előadásra érvényesek.

 2. megyek is háborúzni…

 3. “A “”kiesőknek”” (Fallout-osok) ez a konkrét hír jó hír.”

 4. Lehet hogy a Microsoft játékot akar előállítani:D

 5. A Fallout 3 DLC-nek nagyon örülök, biztos jó lesz 🙂

 6. Jönnek a DLC-k végre!!!:D…csak kár hogy eu-s a fallout-om…:SMennyit kóstálhat majd a GOTY szerintetek?

 7. Megvárom a GOTY-t 🙂

 8. Fallout miatt fanboyháború? Hülyék ezek a VG247-nél… pláne, hogy tavaly is meg volt mondva Bethesda által, hogy csak időlegesek az exkluzivitási jogok a DLC-k esetében…

 9. Valahogy most nincs kedvem kétszázakárhány hozzászólást elolvasni, de ha a Fallout3 miatt volt ez a cécó akkor én részemről egy nagy röhögéssel kommentálnám a dolgot. Anno még sima Xboxon toltam a korábbi részeket és akkor sem fogott meg kellő mértékben a game és most sem tud nagyon lekötni hogy mely gépen volt eddig és az sem hogy mot egy másik gépre kerül át. De igazság szerint azt sem tudtam hogy eddig X360 kizárólagos volt.Viszont arra reagálnék hogy több konzol megléte milyen.Aki ismer tudja hogy valamilyen konzolom mindig is volt. (Amiga 1200, Ps1, Xbox, Amiga 500) – jelenleg meg van 2 PsP-m két GBA egy Snes és egy Xbox360.Namár most a Gameboyokat már lassan egy éve nem használtam (anyám is ritkán) a Snes talán 3-4 hónapja volt egyszer bekapcsolva a PsP-ből az egyik anyámnál van a másikat használtam aránylag sűrűn de amióta a Box megérkezett (múlt hét hétfőn) azóta ahhoz sem nyúltam hozzá.Azaz nálam is igaz az hogy az ember mindig csak egy gépre koncentrál igazán esetleg kettőre de akkor az egyik valszeg hordozható.

 10. Én elvagyok egyenlőre a PS3-al az X-el és a PSP-vel….DS-em is van de arra egyenlőre nem vettem semmit….majd veszek olyan warez kártyát mint a Kenny-ék és zúzok én is azzal xDDDDD

 11. Igen! Fallout DLC-k PS3ra!!!!!!

 12. Én 3 gépet nem birok eltartani. Ha megnézem a játékválasztékokat, a Nintendóé az, amit a legkönnyebb szívvel nélkülözni tudok. Ha csak egy gépem lesz, a PS3-nál maradok, akármit is jelent be a Microsoft.

  • Igy ertheto a dolog.

  • “Az oké, hogy valaki eltart 3 gépet, mert van böven pénze. De TUTI/100% hogy nem jut ideje mindegyikkel játszani, ezt nekem senki nem fogja megmagyarázni. Mert így valamelyik gépet(ket) pihenöre kell küldeni, egy “”kis idöre””. És akkor nem említettem a barátnöt/haverokat/bulizást stb. Az se kevés idö ám.:):)Ja a DS-met decemberbe vettem elö utoljára, pedig szeretem, csak nincs idö.”

   • a munkát kifelejtettem xD

   • “Tudod hany “”eletmuvesz”” van aki egesz nap csak a zsakjat pakolgatja jobbrol balra, azutan balrol vissza? Na nekik van idejuk jatszani.:)”

   • A PS3 mindent tud, amire nekem játékszinten szükségem van. Tökéletesen elégedett vagyok a jelennel és az eddig bejelentett jövővel is. Többet játszom, mint valaha.

    • Ott az igazság.

    • “Megértelek. 100%-os a masina. Nagyon sok oldalú. Én szinte 95% PS3-ról fòrumozok, játszom, és pont a minap kóstoltam bele a Blu-ray gyönyöreibe is. S_MUFFIN adott kölcsön 4 filmet. Még a mozizás “”next-gen-jét”” is megkapom. Most akarom visszamondani a UPC-t mert nem nézem.:)”

 13. De nagy hír:(

 14. ebbe a világba mindenki meglop mindenkit és saját ötleteként adja el, ez van sajnos. ezt volt a windows is

 15. nem a nintendo találta ki ezt a gombelosztást meg az analógot?:)

 16. A dolog idáig – a bejelentésig – csak előjáték volt. Aki tud angolul, menjen a VG247-re és olvassa a kommenteket végig.

 17. Nem öljük meg egymást mert erre az oldalra többnyire PS fanok járnak. Fogjunk össze és öljük meg az Xeseket ezért az MGS5 poénér! 😀

 18. Ha háború lesz: Én elvonulok (maradok) szerény kis hajlékomban és egymás mellé rakom a 360 és a PS3 kontrollert, majd kijelentem: A fekete és a fehér mindig is passzolt egymáshoz.Ja és hajrá Apple! 🙂

 19. “Jött új firmware, bár csak “”szebben játszik le ps3 játékokat”” típusú. Jó lenne végre tudni, ez mit jelent. Gyorsabb, szebb? Miért nincs PS3 firmware topic? :)”

 20. Mekkora lenne pedig akármelyik gépre a Rallisport Challenge 3! Kár, hogy a DICE az EA-nél van, akik mostanában csak a Battlefield-eket erőltetik tőlük (jó, ott volt a Mirror’s Edge is).Ezért meg nem hiszem, hogy egy 360-fanboy a kardjába dőlne. 😛 Amúgyis lehetett sejteni, a GOTY kiadás meg egyenesen adja magát. Én csak örülök, hogy az Oblivion után számítottam erre és pont ezért nem vettem meg a DLC-ket.

 21. Sok agyament.

 22. Kömény!De azért nem omlottam összeXD!!!

 23. a lost planet 2-ért nagyon kár, meg az mgs-ért de bízzunk benne hogy az mgs megint ps3-on marad

 24. Ezt aztán nagyon el kellett titkolni. Az a baj, hogy attól félek, hogy az E3-on is hasonló bejelentések lesznek. Na jó persze azért nagyobb falatok, de nem atomvillanás szerű dolgok.

 25. Hatalmasat röhögnék, ha a Kojima-féle nagy durranás is ekkora pofáraesés lenne! :-DTudom, gonosz dolog, de borzasztó már a hype, ami körüllengi a bejelentéseket!Jelenjenek meg a jó játékot, mi megvesszük, többször is végigjátsszuk, aztán vesszük a többit is. Akkora hülyeség ez a hacacáré, amit generálnak a konzolos oldalak!

 26. YESSSZZZ!!!F3 GOTY!!!!!!4444negz

 27. Én sohasem éreztem semmilyen ellenszenvet az xbox-os kollégákkal szemben.(max kicsit sajnálom őket:)

 28. Nah akkor ezt beszerzem(meginntxD)

 29. Ez király hír!A Game of The Year Ed.-re rámozdulok majd.

 30. Na azért, ahoz képest, hogy nem is tudtam, hogy lesz valami jó hír ez. 😀

 31. Azért tényleg nem kéne fűjozni, meg lolozni. :DÉn marhára örülök, úgyis most újjítottam be a Fallout3-at 😀

 32. Èn jobban örültem volna egy mass efect ps3 -bejelentèsnek,de ami kèsik nem mùlik. Jön ugyanis a gta dlc is mèghozzà az összes,ràadàsul lemezen. Úgy látszik hogy a microfos kezèböl tünnek el az aduàszok. A nagyobb kiadók kezdenek ràjönni, hogy hosszútávon a fekete vas a kifizetödöbb.Már csak 100 dolcsi minusz,ès mgs5 bejelentès hiànyzik!!!

 33. X360 exkluzív Insomniac játék? Meg vannak ezek őrülve? Lost Planet 2-vel viszont jól járnánk.

 34. Azt a büdös ku.va életbe, mekkora fanboy háború lesz ebből…Szerintem ezt az egész háborút csak Martin vizionálta előre… adhatna nekem is abból a gombából, amit Ő eszik…

 35. keméény

 36. lol

 37. na megyek és szétverek ezért egy x-est 😀 az hittem vlami ölös pl FF stb

 38. LOL Ez volt a nagy hír ami miatt véres ökölpárbajnak kellene lennie? 8DDD Nonszenz.Ma már nem lehet bízni egy hírforrásban sem. A bolhából is mamutot csinálnak, csak hogy legyen a népnek cirkusz és nézettség.

 39. Lol 😀

 40. Ennyi baromságot együttlátni!:)

 41. Hát igen! Nesze neked Fanboyháború 🙂

 42. Mekkora nagy hír. Aztaaaa. Erre verték magukat?Ezért még csak szóba se állnak egymással a X360-Ps3 tulajok nem hogy háborúzzanak. 😀

  • Azért jelenthet valamit, hogy a X360 exkluzívnak beharangozott DLC (nem időleges exkluzív, eddig szó nem volt a PS3-as letölthető tartalomról), átvándorol a másik konzolra. Meglátjuk mit hoz még a jövő.

 43. Csak ennyi? Én meg már bíztam benne, hogy behívót kapok a seregtől, mint tartalékos, a szükségállapot kihirdetése miatt. 😀

 44. Egyébként fullos áron lesz. (40 font)

 45. Höhöhö.Na ez aztán nagy hír lett!Hát nagyobb a füstje mint a lángja.:DDD

 46. Azért nem kell egyből fújolni. Ez is jó hír a PS3 tulajoknak.

  • Tényleg jó hír, csak a médiafelhajtás a nevetséges amit körülötte keletkezett!:D

   • Figy, igazából feleslegesen volt ez beharagozna. A nagyobb videojátékos oldalak postaládájában már ott volt a sajtóközlemény, egyedül a vg247 kürtölte világgá, hogy van valami érdekességük (ami gyakorlatilag mindekinél ott volt :).Ez van. Ebben a generációban már a DLCkért is nagy harc folyik.

 47. Juj…

 48. Hm ezvolt az az óriási hír? Emiatt lesz fanboyháború? Na engem úgy nem érdkel a fallout meg ez az egész dlc-s dolog hogy csak na.. 😀 Aki emiatt fanboyvadállatkodni kezd az egy b@rom.

 49. Ennek nagyon örülök,kicsit morcos voltam,hogy nem kapjuk őket,azt hittem majd egy lemezen kiadják egyszerre,így is jó,örülök :)De miért lett volna ebből fanwar?? túl hájpolták

 50. Nekem azok után, hogy világosan emlékszem martin kétszer is leírta hónapokkal ezelőtt, hogy lesz PS3-ra is DLC (nem hittem el) ez még annyira sem ütött meg, mint az alábbi hozzászólókat 😀

 51. Hát egy Lost and Damned-nek jobban örültem volna….

 52. kicsit többre számítottam

 53. Mondjuk az várható volt, hogy nem egy ilyen weboldal fogja leleplezni a nagy titkokat, de ettől azért még is valami komolyabbra számítottam. Egyébként a VG247 csak behájpolta ezt a egészet (a látogatottság miatt ofkorsz), mert minden oldal egyszerre dobta ki az infót.

 54. De gagyi 🙁

 55. Hát akkor balra el a kocsma irányába… Van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz a főtémánk ma.

 56. EZZAZZZZZ nem 5 gigát telepít majd a GOTY edition hanem 15-öt…:D

 57. LOL!!! xDDDjól besz**attak mindenkit

 58. “Nah, ezért vártam ennyire hogy mi lesz ez…Nagy cucc… de legalább mi nyertük a “”háborút””… :P:DD”

 59. szuper, bár előbb még a nemrég beszerzett alapjátékkal szeretnék végezni 🙂

 60. Ennyi?Húbazmeg erre kellett úgy izgulni?

 61. Ez… ez… wow.

 62. Ms és Sanyi közösen kidobnak egy gépet júniusban és az eddigi gépekre minden fejlesztést leállítanak,és az új gép nem lesz a mostaniakkal kompatibilis:)

 63. Nem gyön be az oldal more..http://www.vg247.com/

 64. Jujj de izgi:D

 65. PS3 fallout DLC, lemezen is !

 66. Bejelentik, hogy a PS3 és az X360 együttesen terjeszti a Röfi influenzát:)

 67. Szerintem meg az Ms önszántából kivonul 2010re a piacról, a Nintendo meg felvásárolta a Sonyt! Ennyi…

 68. RalliSports Challenge 3-nak örülnék! 😀

 69. Szerintem a PS4 et a Microsoft fogja ki adni!!!!

 70. Kiváncsi leszek erre!:)

 71. Úgy izgulok, hogy még a délutáni sörözést is elhalasztottam! :)) Persze azért meg lesz tartva később, hisz ki kell beszélni mi lesz itten kérem alásan.

 72. Most jött ki a hír, a 360 az új frissítéstől megjelenésétől képes lesz PlayStation 3 játékok emulálására. Visszefele ez nem fog működni sajnos, hardware korlátok miatt.:P

 73. – PS3 exkluzív Bungie game- X360 exkluzív Insomniac gamerofl :)Egyébként várom, mi sül ki ebből.

 74. “””- MGS5 X360 exkluzív””10 dvd-n, yeah :D:D”

 75. a legjobb az lenne, ha bejelentenék a TLaD-et PS3-ra

 76. “*asit*A “”fanboyhaboru”” mar regen kitort … Most legfeljebb egy ujabb “”csatara”” kerul sor :P”

 77. Persze és a GT5 csak X360ra jön ki!Peace…

 78. jön a következő GTA IV DLC :D:D:D

 79. Vajon mi fog akkorát szólni?

 80. Amúgy lehet, hogy muliplatform lesz a Wii-s pisilőszimulátor:O

 81. “Még alig egy óra, aztán ELVILEG kezdődik a móka. Itteni idő szerint 16:00-kor fog lejárni az embargó a fenti “”nagy”” dologra. Addig megyek kávézni.”

 82. Amikor bejelentették az MS konferancián az FFXIII multi mivoltát, szinte agyvérzést kaptam. De amióta vettem egy X360-at kevésbé zavar, hogy mi, mire jön:) Azért persze nem szeretném az Uncharted 2-őt X-en látni, mintahogy a Mass Effect-et sem PS-en.Ha a játékos megvilágosodik, akkor rájön, hogy nem a platform ,hanem a Játék a fontos. haummmm, písz.

 83. Ezeknek a fele akkora baromság, hogy fáj.

 84. Én már tudom!A GranTurismo5 késés okára végre fény derült, megállapodást kötött az MS a Polyphony-val! Tehát Only For X360 a GT5!Ennyi! 😀

 85. Na akkor kiülök a virtuális domb oldalára, és távolból figyelem majd, ahogy a domb alján összecsap a két bagázs.Néha rendelek egy két air supportot a poén kedvéért:D

 86. A fangirl-ök nem fognak háborúzni? Ne diszkrimináljunk.

 87. X exklúzív Insomniac game na ez még viccnek is rossz!Persze majd 15 év PS-s munka után átváltanak Xboxra.Aha persze….

 88. Bennem az van, hogy bármi lesz, Naés?! 🙂 ha nem lesz exkluzivitás vuzi sok melóm lesz, ez szinte biztos.

 89. Amúgy reagálva a feltételezett lehetőségekre:D-Elképzelhető-Nem:)-Elképzelhető-Hát…-Elképzelhető, ha már sikerültbelőle mp-t csinálni miért ne lehetne mást is kicsalni. Pénz kérdése.-Elképzelhető-Hát….elképzelhető, nem baj nekem az is van xD de ez vajon hány DVD lesz?-Nem naon izgat-Akár-Ez egy szélmalom harc. Egyszer multi egyszer nem. Ha 360-on marad nekem az sem baj.-Elképzelhető

 90. Kiderül ,hogy Micróék megvették a Sanyit XD

 91. Ami engem zavar, hogy a multiplat játékokat nem nyomhatják együtt neten:D

 92. Tekken nem lenne 360-on én csak annak örülnék. De az már lesz rá biztosan. Sajna. Pf. Szégyen.

 93. Szerintem a földönkívüliek bejelenkeztek PSN re és kérik a PS3 tervrajzát! 😀

 94. Amúgy a Lost Planet sztem elöbb utóbb úgyis kijön PS3-ra.

 95. Sztem vki lefordította nekik a CsapóLevi-s KZ2 videó tesztet.MGS X-re? Röhög a nagyanyám XD

 96. Hype hype és megint csak Hype. Kiváncsi vagyok mi lesz az a hír és, hogy mennyit fizetett ezért az idő előtti kis beharangozóért.

 97. Apropó, ok nélküli 360 fikázáokat alapból törölni fogom. Nem kíváncsi arra senki.

 98. A masodik verza nagyon komoly. Europaban csak nemet nyelven a FFXIII.:)))))

 99. Az MGS5 – most mondta a szomszéd – biztosan Wii exkluzív lesz. Esetleg DS-re még kijön. Ja és a világvégét, akarom mondani világbékét fegyverrel kell kivívni!

 100. Ezektől az X360 exkluzív dolgoktól elkap a röhögőgörcs:D

 101. MGS5 X360 ex??? Ne nevettessenek már!

 102. Szerintem valami PS3-as dolog lesz. Egyébként a MGS4 szerintem se férne rá egy Dual Layer-es DVD-re. Kb 2 vagy 3 DVD kellene hozzá. Amúgy se adják ki X-box-ra, ez tuti. Na de minden kiderül…

 103. A weboldalon ez áll időpontként: 3.00pm BSTA BST mit jelent?

 104. bazmeg 20 éve csak úgy egyszerűen megjelent egy játék és kész.most meg fontosabb a körítés mint a tartalom.celebvilág.

 105. Már most émelygek. :@

 106. Irigylem azokat akik ráérnek egész nap fórumozni és ilyeneken törni a fejüket hogy most mégis milyen nagy bejelentés várható:D

 107. omg o.O

 108. Jó hogy nem már MGS5 boxon… még a 4 se fér el rajta… Ja, hogy nincs is MGS5?

 109. emlékszem még mikor a két nextgen konzolra jöttek a multilpatformos gamék, elszaporodtak a gametrailersen meg mindenhol az ilyen összehasonlító videók 😀

 110. jujjj deizguloka körmömet lerágom wazze megint mi követ dobáltak az állóvízbe? 🙂

 111. Tárazok 1000-el, miért érzem úgy, hogy ez nem nekünk fog kedvezni?

 112. betáraztam még magam ellen is.

 113. Ez aztán hír a javából…

 114. Ügyesek a srácok! De már egy ideje aránylag nyugi van. Maradhatna! Persze, tök izgi 🙂

 115. “Én inkább maradok a “”röhögő 3.”” :)”

 116. Óha, kíváncsi vagyok. 🙂

 117. Elfelejtették a fanboyok, hogy-Uncharted 2 X360és Ps3-God of War 3 X360 exkluzív-Heavy Rain X360 és Ps3-Infamous időleges ps3 exkluzívés még sorolhatnám! 😀

 118. Én annak örülnék ha a konzolok online versengése megszűnne 😀 … XBOX multihoz no havidij és PS3 ról meg könnyen vehessen a magyaR!

 119. “””X360 exkluzív Insomniac game”” ?! Hát én akkor felmondok ! :(“

 120. Ebből se lesz semmi én nyugodt vok.. MGS X-en hahaha persze…

 121. “:OSzerintem is legyen majd “”peace”” xD”

 122. Én csak annak nem örülnék, ha bejelentenék az új MGS-t 360 exkluzívnak. De szerintem ettől nem kell tartani.