Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Lost Planet 2 – osztott képernyős co-op opcióval

A Capcom a Famitsu magazin legújabb számában derítette, hogy a Playstation 3-as [B]Lost Planet 2[/B] osztott képernyős co-op módot is tartalmaz majd. A kis képernyőkön nyomuló játékosoknak talán némi üröm az örömben, hogy a game ebben az esetben ugyanazt az elrendezést használja, mint a Resident Evil 5, azaz két teljes 16:9-es ablakot egy képen: a bal felső és a jobb alsó részben. A jobb felső üres helyre még egy térkép kerül.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem az akció közepette ez nem fog senkit zavarni! 🙂

 2. Király, a RE5 is zsír volt így.

 3. holla mindenkinek!Resi5 osztottképenyöje nekünk nem volt annyira probléma,meglehetett szokni,már annak is örülünk,hogy egy gamebe lehet offline Co-opozni.A Lost Planet2-öt már nagyon várjuk(inkább ez a ‘rossz resis osztottképernyö mint a HŰLYE COMPETIVE-deathmatchek)mondjuk az army of two40day-ben osztottképenyön co-op deathmatchelni is lehet,és ott sem zavaró!persze ez csak a én véleményem,ha valakinek más azt is megértem,elfogadom.de Co-op-ba játszani legeslegjobb,bárhogyan is

 4. Fasza lenne, ha minden játék (természetesen amikben indokolt) támogatná a split-screent. Jó móka, örülök, hogy a LP2-ben is lesz osztott képernyős co-op.

 5. az a térkép kipakolása az üres részbe nagyon jó ötletnek tűnik!

 6. kíváncsi leszek rá

 7. ez jó szeretek osztott képernyőn jâtszani RE5 is úgy toltuk le a uncsitesoval + army of tow-t + gow1,2 és nagyon jót szorakosztunk együtt

 8. multyplayer modban jobb nyomulni mint így oszogatni nem ? Én még nem próbáltam multiba jáccani de biztos nagy fles lehet …

 9. RE5 -ben borzalmas volt, sztem itt sem fogom használni………….

 10. Egy 16:9es tévét azért szépen el lehetne felezni mondjuk függőlegesen. SZERINTEM.Vízszintesen kicsit sok lenne az a 16:4,5-ös képarány. :DDe ez az osztott képernyő… vicces.Miért nem már PSPre nyomja át a képet? 😀

  • El lehet felezni függőlegesen, persze. Army of TWO 2-ben pl. a sztori co-op így van elosztva. Más kérdés, hogy oldalra nem nagyon lát az ember… Szóval ez sem a legjobb megoldás. Legyen horizontális, de fullos.

 11. Ez esetben megértem, hogy miért így osztják el a képernyőt, de pl. a RE5-nél nem tudok elmenni egy ilyen mellett.Army of TWO 2-ben pl. miért tudták normálisan megoldani? Vagy más játékban…Meg lehet szokni, de akkor is.

 12. Na lemértem, elég szar a méter érzékem, vagy mi:D1m-re ültünk.

  • Hát igen, az már elég közel van, de szerintem az sem vészes 🙂 Szeretek közelről játszani.tiNK: Azért,h normálisan belásd a képernyőt! Nézd meg pl a Resistance 1 ben mekkora hulladék az osztott képernyő. Csak a puska csövét látod, oldalra meg semmit. A 2 ben meg pont fordítva.. Oldalra ellátsz, de fel le meg semmit. És ez van minden osztott képernyős játékban. Rossz a képarány! Vagy nem kapsz még egy 4:3 mas képarányt sem, vagy kapsz egy csíkot. Resi 5 ebben volt ez áttörő, h pont ugyanúgy lehetett élvezni a játékot, mint egyedül, (ha van megfelelő méretű TV) csak közelebb kellett menni.

   • Ha jól emlékszem már a CoD5 WaW-ban is így volt elosztva a képernyő (mint a RE5-ben) a Nazi Zombies játékmódban. Az offline multija viszont normálisan, horizontálisan. És ez az amit én nem értek. Ez miért van így?

 13. “Az osztott képernyő jó dolog, de tud valaki arra normális magyarázatot, hogy miért jó ez az elrendelés? Mert én még eddig semmi értelmét nem láttam. Resi 5 22″”-on pl annyira kicsi volt osztott képernyőn, hogy nem tudtunk célozni rendesen.”

 14. Nekem nem volt bajom az RE5 osztott képernyőjével szóval én örülök ennek. Mondjuk kell hozzá egy 100cm-es tv, hogy lehessen élvezni, de kis tv-n szerintem mindegy, hogy van osztva a kép, mert mindenhogy szar. 🙂

 15. Számomra csöppet keserédes a dolog, mert tényleg örülök az offline co-opnak, de ez a leggányabb kivitelezése is a multi mókának.Viszont mint a Resi 5 még most is, játékmenetében ez is el fog kalapál minden más kihívót.`Gyááá, buza Capcom… A tuti közelében vannak de mintha direkt csesznék el.

 16. Nagyon örülök az ilyen osztott képernyős coop-oknak. Nagyban dobja a játékélményt!

 17. Ezek után biztos vétel, Katona bro-val leírtjuk a férgeket!:D

 18. Én meg a Resi5öt sima hagyományos 55centis tv-n játszottam az öcsémmel!És nem ültünk bele a tvbe!Amugy meg már VÁRJUK Rovargyílkolászást:)

  • Sima TV-n nem úgy osztotta be a képet. Mi itt a felbontásokkal meg a képaránnyal szenvedtünk, valahogy olyan lett mint a rendes osztott képernyő az LCD-n is, csak a felbontás volt szörnyű.

 19. Ezzel el is cseszték az egészet…Mi kb 90cm-es LCD tv-n játszottuk a Resident Evil 5-t ezzel a szutyok osztott képernyővel, és oda kellett ülni kb 2 méterre a tv elé, hogy lássunk is valamit…Remélem opcionálisan benne lesz a normális felezett képernyő…

  • Ne reménykedj.

  • Nehogy azt hidd…

  • A 2 méter az nem olyan közeli.

  • Nálunk is ez volt az első chapterig, aztán megszoktuk és onnantól király volt a co-op Resi. Sztem, ez sem lesz másképp.

  • Csak úgy szólok, h 94Cm es LCD-t 2m ről kell nézni:D Amikor full képernyő van :):) Max 2,5!Na ezzel el is adta magát nekem a játék 🙂 Kampány módot szeretem COOPban játszani, főleg, úgy ,h normális a kép, és látok mindent.. Nagy ötlet..

   • Nem méregettem , lehet hogy kevesebb volt, nem tudom. De akkor is bele kellett mászni a tv-be, főleg, hogy akivel játszottam még gyengén is lát. Szerintem akkor is jobb lenne a klasszikus megoldás.Ettől függetlenül jó volt Resident Evil 5-tel co-opozni, meg meglehet szokni, de ezért mindig közelebb húzogatni a foteleket… a szék meg nem ugyan az.

 20. Király! Egyértelmü kötelezö vétel!

 21. Nem értem, mire volt jó ez a 16:9-es pici osztott mód. Méretarány meg minden…oké, de játszhatatlan az elfekvése. Agyon ütném aki ezt kitalálta…