Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Lost Planet 2 – minőségi képcsokor

A bejelentés [A http://playstationlive.hu/note/804]megtörtént[/A], akkor még platformmegjelölés nélkül, mára azonban már arról szól a fáma, hogy a Lost Planet 2 (egyelőre) X360 exkluzív játékként debütál.Miért zárójeleztem, hogy “egyelőre”? Nagyjából azért, mert az első epizód is annak indult, aztán amikor lejárt a megvásárolt ex… zzzzzzz… hiba a mátrixban… szóval amikor a Capcom látta, hogy milyen jól teljesít a game a kasszáknál, összekalapáltak belőle egy Playstation 3 *portot is. Sőt, a Dead Rising háza táján is valami hasonló volt a helyzet, de a folytatás már abból is multiplatform.Ez történik majd a második résszel is? Késleltetett PS3 megjelenés, vagy totális X360 exkluzivitás? Ezt a Capcomon és Lui Padrén kívül talán még senki sem tudhatja… addig is, itt egy adag friss látványbomba.(* Természetesen meg kell említenem, hogy a sokat látott, a videojátékok világára vonatkozó, már-már kozmikus tudással rendelkező [I]szakértők[/I] egyből kiszúrták, hogy az LP PS3 portjában bizonyos textúrák 456 pixellel kevesebbet tartalmaznak, és a hó effektezése is 17%-kal gyengébb, mint az X360 változatnál.)[B]*UPDATE*[/B]Ha szemétkedni akarnék kicsit azt mondanám, most már [I]szánalmas[/I] az, amit a Capcom a Lost Planet 2 körül művel – de nem akarok, ezért inkább az “érdekes” szót használom.Keiji Inafune, a Capcom fejese januárban még arról beszélt a Famitsunak, hogy az LP2 multiplatform címként debütál. Ezután jött a platformmegjelölés nélküli Xbox Live! exkluzív bejelentés, végül pedig egy hivatalos sajtóközlemény arról, hogy a game [I]egyelőre[/I] csak X360-ra jelenik meg.Érthető módon több támadás is érte ezek után a Capcomot, miszerint nem ártana végre egyenesen beszélni, és kimondani, hogyan alakul majd a Lost Planet 2 sorsa. Inafune erre a következő kis önvallomást tudta bemondani a Videogamer.com weboldalnak: “Komplikált és zavaros a szituáció, megértem, hogy a bejelentés nem volt egyértelmű. Még mi sem tudjuk pontosan. A következő hónapok során tisztázzuk a helyzetet.”Mit jelent ez magyarul? A Microsoft láthatóan valamiféle exkluzivitást kíván vásárolni – valószínűleg időzítettet -, a Capcom azonban még nem döntött. Egyértelmű, hogy a Sony-t sem, és a Playstation 3 vásárlókat sem kívánja kirekeszteni a kiadó, így most azon agyalnak, vajon hogyan valósuljon meg a [I]jóllakott kecske és a megmaradó káposzta[/I] esete.(Magánvélemény következik: egyre ócskább ez a kétségbeesett vergődés az időzített exkluzivitások és bónusz tartalmak vásárlásával…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ez a legalja ami itt megy

 2. “Tőlem Atari 2600-ra is kijöhet. Ha ennek is olyan “”minőségi”” multija lesz mint az előző résznek, akkor akár a retyón is lehúzhatják.”

 3. Ha multi lesz ha nem, sztem tucat cím van amire jobban megéri költeni mint erre. Rakás kizárólagos ps3 cím, de hogy csak cégen belül maradjak RE5, Bionik kommandó, Dead Rising 2. Nekem még tavaly évről is van lemaradásom. Fallaout3, Motorstorm Pacific Rift, Silent Hill5.

 4. Én úgy gondolom,hogy ez a játék biztos nagyon jó lessz.De sztem annyit nem ér,hogy exkluzív legyen!Csak körbe kell nézni,hogy milyen játékok jönnek még!!!Én eggyenlőre maradok a Bionic Commandonál ,attól függetlenűl nemcsodálkoznék,hogyha ez is exkluzív x360 lenne.A capcomtól minden kitelik!!!

  • A Bionic Commando hivatalosan is multiplatform címként van bejelentve, PS3-as megjelöléssel is. A Lost Planet 2 mellé a Capcom oldalán ez van feltűntetve: X360 (TBA), azaz még végleges bejelentésre vár.

 5. A capcom úgy csinál,mintha csődben lenne,szánalmas.Elhiszem,hogy mindemkinek kell a pénz,dehogy a japán -japánnal b@aszik ki, ez nem fér a fejembe

 6. Érdekes hogy a microsoft megszerzi az összes eddigi playstation exkluzív címet – tekken , resident evil , devil may cry , és amikor szóba kerül mondjuk 1 ilyen Lp2 akkor megmajd (talán) nagy kegyesen megjelenik Ps3-ra! Azér az időrendi sorrendet nem kéne fölborítani! 95-ben hol volt bily bá meg a xyz doboz ???sehol … Mostmeg minden licencet megvesznek, há hogy van ez!? Egyébként a Capcom az eggyik legfavoritabb gamefejlesztőmrengeteg legendás játékot csináltak már, és szerintem csinálni is fognak! nekem ez a LostPlanet2 is tetszik!!!

 7. A Capcom remek kiadó és játékfejlesztő amúgy. Egyike a kedvenceimnek, de hát ez van. Zsebre vannak vágva.

 8. “Igazából nem fogom bánni ha “”only on Xbox360″” matrica lezs ezen a játékon…”

 9. Remélem nem csak xbox-ra jön… egyszerűen annyira unom már, hogy mindenhol a box-t nyomják pedig semmivel tud többet egy ps-nél! Csak az ms agresszív és gusztustalan piacpolitikája tartja életben…

 10. “Ez az “”egyre ócskább ez a kétségbeesett vergődés”” kiegészítve a multiplatformba átment sorozatokkal (DMC, GTA, FF) nagyon is megéri az MS-nek.Mondjuk a Sony-ra is ráférne pár ilyen “”ócska és késégbeesett”” lépés, mert nem egy ember választotta volna a PS3-at, ha egy The Lost and Damned csak a PS3-as GTA IV-hez lenne elérhető.Az már más kérdés, hogy a Capcom ennyire nyíltan töketlen.”

 11. “””egyre ócskább ez a kétségbeesett vergődés az időzített exkluzivitások és bónusz tartalmak vásárlásával””miért lenne ócskább?vegyen a Sony is!Sztem ez üzlet,nem jótékonysági bál,de lehet erre a SONY agytrösztjei még nem jöttek rá…LOL”

 12. “””Magánvélemény következik: egyre ócskább ez a kétségbeesett vergődés az időzített exkluzivitások és bónusz tartalmak vásárlásával.””ezzel én is egyet értek , mondjuk a ms sokk ézt akar bele verni a X360 pl GTA,STO, de ez hova vezet majd , úgy arra gépre csak írnak nem vesznek eredeti játékot csak kevesen “

  • Igen, van 360-on warez, és mégis, ha az attach rate szerint a 360 8 fölött van, a PS3 alig éri el az 5-öt.(ez a szám azt mutatja, hogy egy géphez átlagosan hány eredeti szoftvert vásárolnak)

 13. Így próbálja kompenzálni a röhejes 2009-es játék kínálatát a MS. Exkluzív demókkal, meg exkluzív DLC-kel, lásd Fallout3 DLC, GTA motoros DLC amiért 50 millió dolcsit pengetett. Szánalmas.Ami a Capcom-ot illeti, úgy látszik ők is a skvér-enix sorsára jutnakés a videojáték ipar szajhái lesznek.

 14. (Magánvélemény következik: egyre ócskább ez a kétségbeesett vergődés az időzített exkluzivitások és bónusz tartalmak vásárlásával…)wie richtig jaa jaa

 15. Nos nemtom mikor fog megjelenni,de a képek alapján látszik hogy xbox a fő platform,mert elég karcsúra sikeredett a grafika… Remélem ps3-ra kipofozzák mert ez így egy fokkal se szebb az első résznél…(pár szerintem ezis sima port lesz sajna..)

  • Ez szerinted karcsú? Nekem ölég okésnak tűnik a minőség.

   • Azok a 2D-s falevelek meg agyonmosott talajtextúra(igazából minden elég mosott) okés? Nos végülis kinek mi… Szerintem egy hanygyányival se szebb az 1-nél akkormeg mi értelme megvenni.. Nem adok ki keményen spórolt pénzt egy olyan játékért amiben csak a sztory változik. Ha meg tényleg azért maradt ilyen mert a 360-ban ennyi van,akkor ezentúl aszem nem sok multiplat játékot veszek…

 16. A Micronak sosem fogy el a pénze…

 17. Értelme nem sok van. Bár ez legyen a legnagyobb bajom:)

 18. En mar az elozot se meltattam,h beinditsam! :)Kulso nezetes lovoldozes erdekes szamomra!

 19. …most itten a Capcom draga hajpolas helyett ezt az utat nyomja. Alproblemakat szelloztetve tartja a gemet az erdeklodes kozeppontjaban. Kifejezetten ugyes piar.Amugy meg aldom a sorsot, hogy nem hagyott sorakozni, amikor a vajtszemet osztogattak. Most rossz lenne a szajizem, amiert az elso epizodot troger grafikaval kellett tolnom. (A jelenseget -komolyan- kenyszerbetegsegnek tartom. Tudod, mint amikor mesz valahova, de a punnerek stirolese helyett csak arra tudsz gondolni, nehogy a jarda egy repedesere lepj.)

 20. Most már nekem ez teljesen egyértelmű: a Capcom azért sz*rakodik mert be akarja húzni az ms-től a pénzt, így exkluzív lesz a játék 360-ra egy ideig, utána meg valószínűleg kiadják PS3-ra is…mondom én hogy nagy ribanc…Egyébként tényleg egyre szánalmasabb ez az időzített exkluzivitás az ms részéről, ugyanis most már k*rva nagy pénzeket kell letenni, mert azé’ csak van egy huszonakárhány milliós PS3 tábor…A Sony csinálja okosan és nem megy bele ebbe a másikra licitálok amatőr sz*rságba: ebből a pénzből inkáb AAA címeket fejleszt…

  • nem ő akarja behúzni, a MS akarja a zsebébe tömködni, aminek pedig nehéz ellenállni. ez érthető is szerintem.nyilatkozni meg valszeg még nem lehet, mert folyhatnak a tárgyalások és nem tudhatják meddig lehet exkluzív…én így értelmezem. meg hogy a szoni köcsög:)

   • Persze, te is ellen állnál plusz x ezer forintnak havonta nem? ugyan már.. kiderül, hogy az MS a köcsög mert próbál nyereséges lenni… Mi van szeretet szolgálat lett a konzolbiznisz?

    • “idézem magam: “”aminek pedig nehéz ellenállni. ez érthető is szerintem.””miről beszélsz?”

     • azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy akár egy pillanatig is ellen akar állni pl egy Capcom a plusz pénznek.. mind1, valószínű félre értettelek. sorry

     • “ha azt írom: “”ez érthető is szerintem””, akkor valószínű arra gondolok, hogy ez érthető is szerintem…:))”

     • Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy teljesen mindegy hogyan fogalmazol, aki nagyon akar az úgy is talál rajta fogást…

  • Tök okos vagy, hogyhogy nem a sony alkalmazásában dolgozol?

   • “Miért nem a hírről írod le a véleményed? Jaa hogy nincs és egyszerűbb kötekedni…””tök okos vagy””…”

 21. köcsög szoni.

 22. (Utálom ezt a stratégiai játékot: MICROSOFT vs SONY) Régebben snes, és sega megadrive idején is így mentek a dolgok? Én úgy emlékszem, ennyire nem voltak seggfejek. Capcom,,, kíváncsi leszek mi jó sül ki ebből az egész kavarásból?

 23. Egy Dead Rising 1-et még most is elfogadnék Ps3-ra!A cikkhez meg annyit, hogy a Capcom egy pénzéhes bagázs…amit meg is értek.

 24. “””…hogy a Sony-t sem, és a Playstation 3 vásárlókat sem kívánja kirekeszteni…””na meg saját magukat sem az eladásokból… mennyi ps3 van most felhasználóknál? 20 millió körül lehet, azért amellett már csacska dolog lenne csak úgy elmenni.”

 25. Szánalmas, hogy a Microfos kizárólag az ilyen lépéseivel tudta idáig jutatni a taligát. Össze-vissza fizetgetnek mindenkinek. Nekem ez rúgkapálózásnak tűnik…

 26. Vagy husoskalbászra! Úgysem tehetek semmit! Csak megveszem azt a játékot ami kell!

 27. A mikfoszoft már csak ilyen, mindent pénzzel intéz. Lásd zsebpénz a szoftver pályázatra itthon. De az értelmes ember elhatárolódik tőlük. Eladnak egy használhatatlan visztát amiről a Ballmer Goblin is kimondja hogy szemét. Majd most a vindóz7 ami szerintük teljesen új, de egyértelmű hogy nem, mivel egyébként nem lenne kompatibilis az előző vindows alkalmazásokkal. A cégvezetők pedig ha spórolni akarnak a válság miatt, akkor az irodai környezeteket teljesen ingyenes ráadásul biztonságosabb linux – openoffice csomagokkal töltik fel.Konzol téren is mit csinálnak? Tömik a pénzt a fejlesztők zsebébe és kilóra vesznek meg embereket. De mint látható, a Capcom már megpróbál ellenállni. Képzelem milyen vita mehet a vezetőségben a pénzből részesedő főnökök és a sima dolgozók között. Vagy rájöttek, hogy bill gates apjának a generációja dobta meg őket atommal, és nem kéne nekik nyalni?

  • Mondjuk pont ezért vagyok Sanyi fan! De néha kinyithatnák a buksztárcájukat ők is! Pl. FFXIII és Tekken 6 megtartása!

   • Igaz!

   • “Csak sajna ezzel elindulna az adok kapok. Az meg mindenkinek nagyon sok penzt huzna ki a zsebeböl. A Sony egyertelmüen kivär a megjelenes ota. Tudjäk hogy nincs semmi sem elveszeve, mert folyamatosak az eladäsok, es nemi összeg is folyik be. Szep lassan a PS2 feeling fog bekövetkezni, de addig jopär cimet elveszit, vagy legaläbb is “”gyengebb”” miösegben kap meg mint a konkurencia.”

  • Ha a gyerekem lennél, minden nap kékre vernélek.

  • jah, az ms mindig is töketlen cég volt. az első értékelhető vindózuk is a 3as volt. ráadásul az xp leváltásával ugyanúgy szerencsétlenkednek anno a 9xnél. lehet h a 3. doboz lesz az első normális gépük?

 28. A Sanyi-nál is lehetnének egy kicsivel erőszakosabbak! Mint a PiciPuha cégnél!

  • Killzone2 kapcsán a (talán európai) Sony fejes megmondta, hogy egy akármilyen exkluzivitásért kifizetett pénzek helyett inkább fejlesztenek egy Little big planetet és egy Killzone 2-t. Gondolhatod, milyen nagyságrendű pénzről lehet akkor szó egy ilyen esetben.

 29. Nekem se tetszik az, hogy multy platform a játék, aztán mi csak 1 évvel később kapjuk…Akkor lehet ezt is megkapjuk, Star Ocean 4 et is, The Last Remnantot is… DE mikor ? :D:DMeg így volt az Eternal Sonatanál, meg ennek az első részénél, meg még a Bioshock nál is 🙂

 30. ezek a képek valami iszonyat

 31. Én nem láttam az első rész PS3-as portját, nekem Káposzta nevezetű PS3-tulaj komám mondta, hogy nem sikerült igazán jól. Mondjuk egy-két grafikai baki nem sokat oszt vagy szoroz, a játék remek volt.A második rész szerintem PS3-ra is jönni fog. Az első rész kijött rá, a háttér tehát megvan, bár ez érvnek még édeskevés. Ami igazán izgalmas lesz benne, az a négy fős co-op, ami a monstrumok elleni harcokban nem kicsit lesz hangulatos.Már csak az a kérdés, mikor jelenik meg.

 32. Remélem azoknak akik várják lesz PS3 port.Engem az első rész irritált hamar túl is adtam rajta úgyhogy ezt sem várom.

 33. elvileg a Capcom most multiplatform fejlesztő. Szerintem ki fog jönni előbb vagy utóbb.

 34. nem ërdekel melyik lesz szebb , csak jöjjön ps-re is. persze nem valami elfuseralt port. ( kajakra lesz@rom a felbontast,nekem a jobb kepfrissites amugy sokkal jobban szamit, utalom ha szaggat :])

 35. Most jött a hír hogy a képek meg a trailer is a WII változatból van! Kegyetlen bika egy gép ez!

 36. Én nem a fejlesztőket szídom, hanem a Sony-t, hogy nem tud egy normális fejlesztői környezetett produkálni….

 37. Sajnos multi fejlesztéseknél ezt a lovacskát nehéz kihozni belőle:SSír:(

 38. “Aha szóval akkor nem értem most hogy, ha a RE5,DMC4-et meg tudták csinálni közel egyformára ebből miért nem lehet. Ráadásul PS3-ban van “”lovacska”” rendesen….”

 39. CountofHell, de azért a dmc4-nek jobb a grafikája, nem?

 40. Oszt ezbe majd lehet a lövés közbe menni, mer a rezidentevliben nem lehett.

 41. Egyre rosszabb döntéseket hoz a capcom! Így megy tovább,nem lessz capcom játék,ps3-ra.De ez a téma szerencsére még nincs lezárva.

 42. Az időleges exluzivitás még belefér, de annak nagyon nem örülnék, ha egyáltalán nem jönne ki PS3-ra. Az első rész nagyon jó volt. (ha szebb volt X360-on, ha nem)

 43. Nekem fel sem tünt hogy a box verzió szebb, nem is láttam de nekem igy is megfelelt a játék élményéből semmit nem vesztett! Greeneye rulez!

 44. Az első rész nagyon tetszett, és ez is elég bizalomgerjesztően néz ki.

  • Nekem is bejött nagyon az első rész és a 2. rész ízelítőjéből kiindulva ez sem lesz rossz! Jó, h nemcsak a grafikát húzták fel, hanem a hőmérsékletet is 🙂 (a dzsungeles rész különösen bejött!)

 45. Ezek a képek szépen kozmetikázottak, a teljes játék TUTI nem így fog kinézni.:)

 46. Jó hogy PS3-on csúnyább lesz…hát hol bír el a japán csoda egy X-es játékot?Viszont úgy hallottam, hogy Wii-re is kijön, és ott lesz a legszebb graf 😀

 47. Az első rész portja tényleg iszonyat szutyok volt ps3-ra.(ehhez nem kellett nagyító, mint sok más játék esetében)Remélem ha jön a 2. rész ps3-ra, nem lesznek ennyire felületesek 🙁

 48. Nem kellet szakértőnek lennem ahhoz, hogy lássam észrevehetően butább a grafikája a PS3-as portnak. Ugyanez volt a DMC4-nél. De míg ott csak egy picit volt gyengébb a graf, addig az LP-nél nagyon. Ám mindkettő jobb framerate-eket produkált.

  • Mi van? PS3-on gyengébb a DMC4 grafikája?

   • Igen, de csak egy hangyányit. Viszont LP látványosan rosszabb.

    • Annyira hangyányit, hogy látni ugyan nem lehet, viszont kántálni annál inkább, előre lendített kézzel, mint a nümbergi pártnapokon. Mutatom:*ro-szabb-ro-szabb-ro-szabb*

   • Szerintem is multiplatform lesz az LP2 ! Hivatalos oldalon még semmi nincs. Lehet, hogy a Capcom se biztos a dologban ?Nem tudom, h milyen 360-on a DMC4, de én a Pc vs Ps3 portot hasonlítottam össze ( pc-men abszolút fullra húztam benne mindent )és mindenben ugyanúgy néz ki, ez pedig nagy szó, mert ugyanezt pl. a Bioshockról már nem mondhatom el. Ps3-on gyönyörűszép éles a kép mint pl. Mgs4-ben.Azonban a Coloniesben Pc-n nem tudom az élsimítást maxra húzni sőt a folyamatos állandó röccenésmentes játék miatt ki is kell kapcsolnom, de szabad szemmel nem is lehet észrevenni a különbséget élsimítás és nem élsimítás között csak azt, hogy baromira lelassul a game. Ja, mellesleg gyönyörűszép mert én csak XP-n és DX9 -el játsszok, de a program erősen támogatja a DX10-et is.Az LP2-t már tuti, hogy csak Ps3-ra fogom megvenni akármilyen lesz Pc-n. Gyenge lenne már hozzá a gépem.

 49. Azert tud valamit az a csunya konzol 🙂

 50. gyűha milyen brutálisan néz ki! lehet az első részt is ki kellene nyomni?!

 51. Csöpi véleménye: lesz’rom a havat baz’meg.

 52. remélem egy időben megjelenik! mert ez kell!

 53. Én úgy hallottam, hogy nem lesz. Capcom is nyilatkozta. Talán majd úgy mint az első rész…1,5évre rá…*Eszméletlen képek, nagy baj lenne ha ebből kimaradnánk.

 54. Nagyságrendileg 12 hónapig lesz exkluzív, de lehet, hogy PS3-ra egyáltalán nem jelenik meg. Lesz még pár meglepetés ezen kívül is, például a Resident Evil 5 kapcsán is 🙂

 55. Kicsit letort a hir, de bizom a legjobbakban.

 56. Szerintem meg egy ilyen r*banc cég ugyebár ha teheti akkor miért ne kaszálna még nagyobbat vagyis tuti jön PS3-ra is és remélhetőleg egy korrekt porttal!

 57. Eddig ezen a fórumon nem volt divat az egymás provokálásából származó 200 kommentes hír, amikor már mindenről folyik a szakértés meg személyeskedés, csak a témáról nem.Tegyétek meg, hogy ezután sem hozzátok divatba.

 58. multi

 59. #29 javítása:persze, ha ulti fejlesztésről van szó:)

 60. Majd, ha lesz ennek portja, vagy egyidöben jön a boxos verzióval, akkor már figyelnek rá, szerintem, hogy ne legyen roszabb.Kiismerték ennyi idő alatt a gépet, az egy dolog, hogy több munkát kell belefektettni, hogy ugyanúgy nézzen ki mint a 360-as verzió, szerintem ezért egy kicsit késöbb jön, hogy ne legyen megint az mint az első résznél…..

 61. Ez brutálisan jól néz ki:DMég jó, hogy van 360-anom is:)

 62. “””nem tudom hogy mennyire lett sz*r…””Ahhoz képest, hogy jóval az eredeti után jött ki, nagyon. Igaz csak a grafikai összkép, maga a game ugyanaz a királyság maradt.”

 63. Szerintem szó nincs semmiféle exkluzivitásról, sőt nem lepődnék meg ha bejelentenék hogy már jó ideje készül párhuzamosan a kettő platformra…

 64. Igazából durván mellélőttél, mert 457 pixellel volt kevesebb… nem beszélve a mínusz két darab képkockáról/sec. Ha-ha…

 65. Hajrá 360! 😀

 66. Nem baj …lesz addig 2 Sony exkluzív ,ami nem fog átmenni… 😛

 67. A Capcom nem volt hajlandó megerősíteni az exkluzivitást, szóval kizárt, hogy az. (amúgy a Lost Planetben 1-2 dolgot mintha tényleg elkúrtak a PS3 portnál, de az nem a gép, hanem a béna portolók hibája volt szerintem)

  • Ezt szerintem senki sem vitatja, csak Lezlie, aki már a boxnak drukkol:)

  • Én nem láttam az első rész PS3 átiratát, nem tudom hogy mennyire lett sz*r…Viszont ha az jön be amire én gondolok, tehát a kettőt együtt fejlesztik akkor ez NEM átirat lesz, és ezen van a hangsúly, így biztos hogy kaphatnánk PS3-ra egy nagyon fain játékot 🙂

   • “””tehát a kettőt együtt fejlesztik akkor ez NEM átirat lesz, és ezen van a hangsúly, így biztos hogy kaphatnánk PS3-ra egy nagyon fain játékot 🙂 “”Csalódnod kell jelenleg….””A kiadó reakciója a következő: a játék jelenleg Xbox 360-ra készül, de mást nem tudnak megerősíteni, így az exkluzivitást sem.”””

    • “””A kiadó reakciója a következő: a játék jelenleg Xbox 360-ra készül, de mást nem tudnak megerősíteni, így az exkluzivitást sem.”” Én egy ekkora ribanc, pénzéhes cégnek mint a Capcom ezt nem hiszem el, az meg hogy ezért te csalódtál háát te dolgod… “

     • Minden cég pénzéhes ribanc tudod ez már csak egy ilyen dolog, hiába pénzből élünk… 🙁

     • “Jaj neee, itt most nem erről van szó, hanem a sok “”bőrlehúzásról””…”

     • A bőrlehúzás is piacdiktálta mivel jól tejel…

     • “Ez rendben van de a Capcom ritka nagy mestere ennek a “”szakmának””…”

     • Sajnos a pénz beszél…Hogy ez tetszik-e nekem?Nem!Érdekel ez valakit?Nem túlzottan!Isten hozott…

     • Pontosan tudom, hogy a mai világot mennyire komolyan mozgatja a pénz…

     • Mivan..? Nem amiatt csalódtam, hogy kiadták, vagy sem más gépre (kb leszarom), hanem hogy mivel PS3-ra akartam megvenni anno ennek az első részét, s nem lett látványilag az igazi, emiatt volt a dolog.

     • “Fölöslegesen “”magyarázkodsz”” , nem érdekel hogy miben, mitől miért csalódtál…”

     • Muszály ha vki nem tud icipicit a sorok között olvasni kérlek. .. ha meg nem érdekel akkor minek is írtál rá egyáltalán?

     • “A 13.-ra amit ugye én írtam te a 15.-ben “”válaszoltál”” , ki kezdett el írogatni a másiknak?””Csalódnod kell jelenleg….”” ok, megértve 😛 “

     • Mert válaszoltam arra, hogy jelenleg nem áll fejlesztés alatt PS3-ra a játék…? Ez olyan sértő/tolakodó volt…? De eleve nem is arról szólt a történet, hogy ki kezdett el írni a másiknak előbb, jézusom, falnak megyek…. :/

 68. “””Ezt a Capcomon és Lui Padrén kívül talán még senki sem tudhatja… “”Lui Padre, ezen jót nevettem :D”

 69. “Szerintem lesz PS3-as, de lehet kicsit később. Nem lenne szerencsés, ha megint elkapkodnák, s trehány portot adnának ki, mint az első résznél.””Természetesen meg kell említenem, hogy a sokat látott, a videojátékok világára vonatkozó, már-már kozmikus tudással rendelkező szakértők egyből kiszúrták, hogy az LP PS3 portjában bizonyos textúrák 456 pixellel kevesebbet tartalmaznak, és a hó effektezése is 17%-kal gyengébb, mint az X360 változatnál.) “”Noha ilyen részletekbe sohase mennék, egyszerűen csak rá kell nézni a 2 gamera, s látszik hogy valami nem az igazi. “

 70. Ez a game nem lesz puha!