Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Lost Planet 2 – megegyezik a két verzió””

Nem aratott sikert a PSC PS3 tulaj olvasóinak – és merem feltételezni a nagyvilág PS3-as gémereinek – körében [A http://playstationcommunity.hu/note/2982]az a hír[/A], amiben Jun Takeuchi Capcom producer kifejtette: a multiplatform [B]Lost Planet 2[/B] a fejlesztési stádium végére akkorára hízott, hogy a DVD9 kapacitásának limitje miatt elég komoly tartalmat ki kellett vágni belőle – de ez a jövőben talán DLC formájában hozzáférhetővé válik.Akkor többen megjegyezték a hozzászólók közül, hogy ez biztos csak humbug, és a Capcom le akarja húzni a játékosokat. Mások ezzel szemben abban reménykedtek, hogy a nyiszálással járó átszabás csak az X360 változatra vonatkozik, és a PS3-as verza fullosan jön ki az ilyen szempontból problémamentes Blu-ray adathordozón.Nos, nem. Brian Keltner a Capcom részéről nyilvánosságra hozta, hogy a game mindkét konzolra ugyanolyan formában jelenik meg – megvágva. Az úriember ettől függetlenül biztos abban, hogy a játékélmény így sem szenved csorbát, hisz a fejlesztők a tartalom lényegi részét megmentették, és a játék továbbra is sokféle ellenséget, erős mechákat, gyönyörű környezetet és gazdag tuninglehetőségeket kínál.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. még mindig megy?:)

 2. “””I love this game!”” :)”

 3. …és?

 4. “abban egyébként szinte biztos vagyok, hogy a Sony direkt tervez “”fifikás”” hardvereket, mert azokkal lehet folyamatos “”wow hatást”” elérni, míg a könnyen programozhatónál hamar kiderül mit tud, és hamarabb kell váltani”

  • Manapság már nincs sokk teteje ilyen fifikás gépet tervezni, mert szerintem a mostani generáció nem fog 9 évig tartani . A technika állandóan fejlődik, főleg manapság ezért lehet szar se ér majd a sony a fifikás gépével, amikor a ms gondol egyet és vált egy új gépre.Ja ne feledkezünk meg a nintendoról se, mert azok is már HD konzolon gondolkoznak, így a sonynak/ms-nek a nintendoval is kell majd számolniuk .

   • simán fog 9 évig tartani, és ha kijön a Micro új gépe, a Sony-t az pont annyira fogja érinteni, mint a X360 érintette a PS2 eladásokat az első két évben – semennyire 🙂

   • a Natallal a MS már felkészült a Nintendo válaszlépésére, a PS3-nak meg nincs nagyon hova készülnie, ez az igazság

    • De van ott az arc/magic wand ők is készülnek ezt ne mond .(eye pet stb csinálnak )A 360 tanulva az 2év csodákra képes, lehet nem befolyásolja az eladásokat,de az 2év megalapozza a konzol jövőjét, ps3nál is így volt.

   • Én meg szinte biztos vagyok abban, hogy ez a generáció formabontó lesz a hossz szempontjából. Egyrészt a befektetett pénzek lassabban térülnek meg (pl. sok időnek kellett eltelnie, mire a 360 gép nem volt bukta, a PS3 meg mostanában lépte át ezt határt), másrészt a gépek eladásai még jelentősen tudnak növekedni, ami a belsős szoftverekből, és kiegészítőkből és a royalty-ból származó bevételekkel együtt még igen sokat tud hozni. A PS3 tovább fogja húzni, az MS meg legalább 2012-ig kibekkeli a generációt (náluk sok múlik a Natal sikerén vagy bukásán, láthatóan igen komolyan veszik a kiegészítőt). A Wii meg… a Nintendo ezzel a koncepcióval alapból nem igazodik senkihez. Meglátjuk.

    • Másik oldalon is mondtam sokk minden fog múlni a natalon . Szerintem a Ms arra rakta rá minden pénzét, ha az nem sikerült akkor elégé meggyengülhet szerintem a ms, de várjuk ki azért végét. Ebből a mozgás cuccokból nem mindenki tud pénzt csinálni, hiába akar a sony/ms szerintem itt nagy pofára esések lesznek .Plusz a ms részéről ott lesz pofára esés, mert nagyon kivannak szolgáltatva a multis címeknek, ugye nekik nincs belsős stúdiójuk, így nagy natal bukta után rengeteg multis stúdió fogja ott hagyni őket, akik belefektettek a natalba ea,ubi stb.Kérdem a pc időkben a ms-nek rengeteg stúdiója volt, hova tűntek, pedig jó játékokat gyártottak azok a stúdiók.

     • Egy épkézláb játék sincs bejelentve a Natalra, és már csak hónapok vannak a megjelenésig… Tavaly az E3-on sokkal előrébb járt a Sony az ARC-al, nagyon jól prezentálták. Mondjuk PS3-on csak egy egészséges kiegészítő lesz, semmi több, nem a jövőjük függ tőle mint az MS-nél 🙂

     • Több kiadó nyilatkozott köztük ea,ubi hogy támogatni fogják, de mivel, milyen játékokkal azt senki nem tudja.

     • Kurva nagyot is hasalhatnak a Natal-lal, sőt, erősen benne van a pakliban.

    • Igen, nagyon eltolódik a generáció, az MS nem számolt ezzel… valószínű hogy a Natal sem menti meg őket.

     • Miért, mitől kell megmenekülniük? Rommá keresik magukat a Live-os előfizetésekkel és tartalmakkal, hogy jól fogynak a játékaik (ami után jön a royalty ezerrel) és a gépeik és biztosan van még pár játék a tarsolyukban. A Natal biztos vízválasztó lesz. Azt viszont nem nagyon látom, hogy a szakadék szélén táncolnának.De szívesen meghallgatnám a tényekkel alátámasztott érveidet.

     • Tőlem azt csinálnak amit akarnak. A lényeg:PlayStation vs Xbox = 3:0

     • Mi a 3 és mi a nulla? Tényleg érdekelne.

     • Akkor is nyert a PS3 egyet, amikor meg sem jelent. :)(Ez most egy hülye vicc volt.)

     • Ja érteeem…Nem tudtam, hogy van ilyen nyerős-nemnyerős balhé is a háttérben, azt hittem hogy csak videójátékozni lehet…

     • Naív vagy, a háttérben zajlik a raceee.

     • Konkrétan arra gondoltam, hogy minket ez annyira nem kellene, hogy érdekeljen.

     • PS2, PS3…A 3-ik a Blu-ray győzelme a HDDVD-vel szemben. 🙂

     • Tekintve, hogy a az MS a PS1-nél nem volt ott, ez inkább 1:1 (jelenleg). Mindegy, nem akarok belerondítani a lelki világodba és az egyedi matematikai számításaidba. 😀

     • “””Rommá keresik magukat a Live-os előfizetésekkel és tartalmakkal…””Izé…http://www.microsoft.com/msft/earnings/fy10/earn_rel_q1_10.mspxAjánlom alul a táblázatokat, főleg a Revenue részben a Online Services Division-t. Meg van még egy szép ábra (csak most nem találom), ahol az Entertainment Division nettó bevételi grafikonja kb. a nulla környékén mozog a többihez (Win, szerverek) képest.”

     • Ehhez hülye vagyok, de esküszöm előkeresem neked a zanzásított, tételesen lebontott kimutatást. Az biztos, hogy a Live-os bevételek irdatlan pénzeket hoztak az MS-nek, de szerintem ezt te is tudod. Amúgy mintha számítana. 🙂

     • Nem hittem volna, hogy van lejjebb. Üzleti sikereiket így kiforgatni. Az ms kiterjedt üzleti tevékenységet folytat, lehet hogy nem ez az ami a legtöbbet hozza, de kevésnek nem nevezném. Szeretne csak annyi hasznot a sony a ps3 eladásokból (mivel állítólag veszteséggel adják) , mint amit csak a live hoz az ms-nek. the Sickness jól bírod, már feladtam volna.

     • Általában, az összes konzolt veszteséggel árusítják, egy jó ideig.

 5. A sony és a nintendo soha se volt jóban ! Sonny állandóan lopkodót a nintendotól, ahogyan most a ms teszi a sonyval, csak ezen páron úgy elsiklanak, mintha meg se történt . Most meg, hogy a nintedonak bejött a mozgás érzékelős cucc, egyből mindkét cég rá startolt a maga kis kütyüjével natal,arc.A Lost-hoz visszatérve, azon senki se gondolkodott, hogyha a sony fizetett volna a capcomnak, akkor nem lettek volna azok a részek kivágva . Mindenért fizetni kell, sajnos egyre jobban látszódik az, hogy a sony is csak a pénzt várja, de ha kellene vlami multis játéknak az exkluzív tartalmáért fizetni akkor abból rendesen kihúzza magát és átpasszolja a ms-nek, aki meg kap a lehetőségen és fizet. Nem hiába megy a ms, elmondjam miért : a sony baklövései miatt megy még mindig, mert minden eddig sony exkluzívtás élvezö játékot átenged a konkurenciáknak és még sorolhatnák egy-két példát.Kérdezi a normál játékos, aki csak játszik no net stb mi a f*** vegyek ps3, amikor veszek egy 360 és szinte ugyan azokkal játékokkal játszok .

  • A tények helyesen:- a Nintendo kitalál dolgokat- a Sony kitalál dolgokat és lop dolgokat a Nintendo-tól és az MS-től- az MS kitalál dolgokat és lop dolgokat a Nintenbdo-tól és a Sony-tól.Persze nem lopásnak, hanem trendkövetésnek vagy továbbgondolásnak szokták hívni ezeket a cselekedeteket.

   • Mindenki lop mindenkitől, persze nintendo a legkevesebbet még mindig.Ps2 korszakba kevés exkluzív játék volt a sonynak, amit ő maguk csináltak . Akkoriba ők teljesen a multi fejlesztőknek voltak kiszolgáltatva.A nintedonak rengeteg belsős stúdiója volt és jól keverte a exkluzív címeket is pl: a resi 4. Őszintén szólva a 360 előretörését a sony nem vette komolyan, azt hitték a gépüket megveszi mindenki és megint ők nyerik a generációt, de beszívták nem számoltak azzal,hogy a ms elégé bekeményített .Eddig multis játékok mindenre jöttek, pár nagyobb címet FF stb azok feletek kínálva a sonynak, de persze fizetniük kellet volna, ők nem fizettek, mert minek, abból a pénzből ők csinálnak 10 játékot, de kérdem hol a 10 játék .FFXIII verusért fizettek egyáltalán ? 🙂

    • “A PS3 első egy-másfél évében a Sony-ra az “”arrogáns”” volt a legjellemzőbb kifejezés. Basztak a reklámra, majdhogynem egy-az-egyben az arcunka volt tolva, hogy “”vedd meg, mert ez egy Playstation””, meg hogy ez egy olcsó BD-lejátszó is egyben, de más érvet nem igazán vonultattak fel mellette (persze az Uncharted meg a Motorstorm önmagában elég nyomós érv lehetett). Hálistennek időben elkezdték kapizsgálni, hogy egy rohadt nagy márkanév önmagában nem lesz elég az üdvösséghez. Most meg már elmondható, hogy kicseszett jó a gép kínálata és szépen fejlődik a PSN meg az összes szolgáltatás.”

     • Ez igaz. Tényleg idegesítő volt egy, másfél évig a Sony töketlensége. Annak idején bárki jött hozzám, hogy mit vegyen 360-at vagy PS3-at mindenkinek a Xbox-ot ajánlottam (feltéve ha nem öreg megszállott konzolos volt mint én), de mára már merőben változott a helyzet most szó nélkül mindenkinek a PS3-at ajánlom. A Slim ára, a játékkínálat, és a jövő is mind a PS3-é tehát izomból fordult a kocka. Igaz, kissé később, mint vártuk

     • Teljesen egyet értek .. no komment .

     • Mivel nem volt rá játék, mit kellett volna reklámozniuk? Pont az lett volna hiba, ha úgy tolják, mint ultimate game machine. Szóval ezt sem tudom tőled komolyan venni.

     • “Miért, nem volt játék a gépre? A másik jelmondat – amúgy – tőlük a “”True HD Gaming Console””, ami azért valahol előre vetítené, hogy konzol és hogy játékra is alkalmas. Ha nem tévedek.”

     • True HD Gaming Console tényleg elmondhat a sony, mert a 360 720p is beszaggat a ps3 nem . (1080p ne beszéljünk most,mert kevés játék van ami 1080p fut)Játék szempontjából a exkluzívokat leszámítva, ugyan az mindkét gép játékfelhozatala, most nagyon beerősített a sony, kíváncsian várom meddig tudja tartani ezt a tempót,mert ha így folytatja, letudja nyomni a 360-at .

     • “””True HD Gaming Console tényleg elmondhat a sony, mert a 360 720p is beszaggat a ps3 nem . (1080p ne beszéljünk most,mert kevés játék van ami 1080p fut””Ez alapból baromság. Mindkét gépen vannak szarabbul sikerült játékok vagy portok.”

     • hát nem nagyon voltsztem teljesen logikus, hogy első két évben BD-lejátszóként reklámoztákezt csak a gaming lapok olvasták félre, ugye 🙂

     • össze-vissza mindent mondtak akkor, már ki tudja mi történt akkor XD

    • Nem hiszem hogy fizettek, Nomurának köszönhető. 😀

  • A Sony a generáció elején kijelentette, hogy elvből nem fizet az exkluzivitásért, amit be is tart. Van éppen elég belső stúdiója.Nehogy már egy cég azzal adja el a termékét, hogy orrba-szájba mindenkit lefizet. EZ VICC! PS3-ra úgy jelennek meg a játékok, (igaz egy időben szegényesen) hogy egy fillért nem tett le a cégeknél a Sony, míg az MS konzolra pont az ellenkezője ment jó ideig. Ez a szánalakom… Ma már ott tartunk, hogy a 2009 erősebb volt Sony fronton, ahogy elnézem a 2010 sem lesz másképp, mindezt ide-oda lefizetés nélkül érte el a Sony. Jobban belegondolva szánalmas, hogy az MS kizárólag elmebeteg összeg beleölésével jutott eddig. Ez is bizonyítja a cég mivoltát.

   • “A Sony két generációt magasan uralt. Nem volt rászorulva exkluzívok vásárlására, mert MAGUKTÓL jöttek a fejlesztőcsapatok, hogy PS2-only címeket gyártsanak.A Sony a generációban második lesz, de az MS jól megszorongatja vagy legalábbis részben “”kifogja a szelet a vitorlájából””. Az ideiglenes harmadik helyezés nem sokat segített abban, hogy külsős PS3-as exkluzívok tömkelege szülessen meg. Ez van. Amire nincs rálátásunk, hogy az olyanok, mint a Final Fantasy XIII vagy a DMC4 valójában pénzzel vagy piaci realitásokkal lettek átcsábítva multiplatformba, de erősen gyanítható az utóbbi tényező erős jelenléte (ha meg azt nézzük, hogy a DMC4 egy Capcom-os cím, máris világos a helyzet).”

    • Hát igen maguktól jöttek, mert a nintendo és a sega rossz formátumot választott a sony meg jót . Azt azért megnéztem volna,hogy a DC/GC dvd-vel jön ki, akkor mit lépett volna a sony, mert a gc sokkal erősebb volt a ps2nél .De most más a helyzet, nem jönnek maguktól, mert tudnak válogatni,vagy kiadják wii-re/360/ps3 vagy mindháromra .Másik verzió az, hogy kifizet többet és arra megy aki a legtöbbet fizeti a játékért. Nem azt mondom minden multis játékot meg kell venni,de olyan játékokat vétek elengedni, ami p1,p2 korszakba milliós eladásai voltak és gépeket adtak el, ezekért kell fizetni .

     • Annyira szeretnék már egy listát, ahol hivatalosan meg van erősítve, hogy melyik cég melyik játékért kinek és mennyit fizetett! Mindenki mondja, de kevés esetről tudni, ahol VALÓBAN történt ilyen. Az MS pl. részben fizetett, részben előnyös kölcsönszerződést kötött a Take-Two-val a GTA4 DLC-k ideiglenes exkluzivitásáért, vagy volt az, amikor a Sony bejelentette, fizetnek pár exkluzívért. Vannak DLC-k vagy apró pluszok, amelyek biztos pénzbe kerültek egyik vagy másik system holder-nek (lásd a Modern Warfere 2 vagy Dead Rising 2 DLC-t 360-ra vagy a játszható Joker karaktert a PS3-as Arkham Asylum-ban), de ezek nem sok vizet zavarnak (szerintem).

     • Hát a GT4 dlc jönnek ps3ra ezért nem nevezném, előnyös üzletnek a ms részéről . A dlc is igen érdekes kérdés nálam, én azt szeretem ha játékhoz nincs dlc, nem azért mert nincs 5 dollcsim, inkább azért mert szeretem ha egy játék toköletésen megvan megcsinálva,minden benne amit bele rakni a fejlesztők, mint ahogyan régen volt .

     • De hányan megvették emiatt a gépet, hogy előbb játszhassanak vele.

     • Jaj, akkor valóban sok mindenből kimaradhattál. Az egész asszem a DMC4 kezdődött, a capcom úgy reklámozta hogy PS3 exk. lesz, de utána szépen halasztottak is, mert az MS fizetett egy halom pénzt nekik.Nem emlékszel arra a képre amikor a fő köcsög MS-s csávó mutatta az alkarját és tele volt írva Sony-s játékok címével, még büszkeség is volt nekik. Jó lenne ha valaki megtalálná és belinkelné azt a képet…. Egyébként.-fizettek a DMC4-ért-fizettek a FF-ért-fizettek a Tekkenért (világ életben SONY játék volt)-fizettek Kojimának most már jön MGS X-re is-fizettek a GTA4-ért-fizettek az Ace Combat-értCsak hogy a nagyobb címeket említsem.

     • Emlékszek arra a jelenetre, húúú . Nekem mondjuk a legemlékezetesebb ms show volt, amikor bejelentették,hogy a FFXIII kiadják x360 .Utolsó pillanatba, kezdtem örülni hogy nem jön boxra,de visszarángattak azt a fasz japán. Majdnem szívrohamot kaptam .http://blog.seattlepi.com/microsoft/archives/P1010034-2.jpgő volt az,de a neve nem jut eszembe csak annyi hogy a sega usa elnöke volt és után a boxé most meg a ea-nél dolgozik . Ha tévedtem javítsatok ki …

     • Jaja, ő az, de volt egy másik kép róla ahol MGS4, FF meg ilyenek voltak a karjára rajzolva. Ritka köcsög faszi….

     • Már nem dolgozik a ms-nek, háll istennek XD pedig nagy arc volt, én bírtam .http://www.youtube.com/watch?v=olm7xC-gBMY

     • Ez ki?

     • Peter Moore ezt szerette volna : http://cdn1.gamepro.com/article_img/gamepro/183729-1.jpgEz sem jött össze neki:http://i186.photobucket.com/albums/x96/gimpage/Peter-MGS.jpgDe a MGS4-re is ölég durván fente a fogát a sok kockafejű. Szentül meg voltak győződve mindenféle hivatalos forrásra hívatkozva, hogy játék megjelenése után fél-egy évvel kiadják boxra is. Aztán persze megint csúnyán pofára estek. Akárcsak a MGS3-nál.Azóta inkább úgy csinálnak mintha nem is létezne a 4. ^^Magáért beszél:http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2008/06/peteink.jpgEzek után a franc se tudja a pöcsére mi lehet tetoválva. Aztán. A témához ugyan nem kapcsolódik, de nekem mindig szembetűnő volt a hasonlóság. :)http://totallylookslike.files.wordpress.com/2009/11/129018425992249165.jpg

     • Az ucsó képen simán lecserélhették volna Gabe Nevelre is. XD

     • 😀 az utolsó kép beszarás, könnyesre röhögtem magam. :)))

     • Ööö… Michael Moore kicsit nem ugyanaz, ez az ember (botrány)filmrendező (Kóla, puska, sültkrumpli és Fahrenheit 911). Peter Moore teljesen máshogy néz ki és nincs köze a filmiparhoz. :)De ha így is nézne ki, az mit jelentene? Hogy a zikszbokszosok randa gyökerek?

     • Apám neked tényleg üldözési mániád van. Mondtam hogy a témához nem kapcsolódik csak berakom mert sztem poénos. De nézd, ahogy gondolod.

     • Vagy esetleg ms alkalmazott? Pénzért én is kapható volnék hasonlókra.

     • Aki MS-es volt és az EA-nél dolgozik, az a Peter Moore.

     • Jól emlékeztem rá, csak a nevét nem tudtam 🙂

     • “””mert az MS fizetett egy halom pénzt nekik””Pont ezt kérdem: melyikről van hivatalos hír, hogy fizettek érte? Az baromira utópisztikus, hogy esetleg, netalántán látták, hogy AKKOR több 360 volt a piacon és a gépekhez vásárolt játékok arányában is jobban álltak, így megérte multiplatformosodni? De ennyi erővel lehetne mondani, hogy a Sony fizetett a Ninja Gaiden-ekért meg a Lost Planet-ért, hiszen alapból mindkettő MS-exkluzív volt, sőt, a Dead Rising első része az is maradt, a második mégis jön PS3-ra. Megsúgom: nem így megy. A piaci realitás azt diktálja, hogy két platform több, mint egy. Pláne most, hogy a két gép lassan fej-fej mellett halad az eladott gépek (tehát a potenciális szoftvervásárlók) tekintetében.”

     • ezt majd később kommentelem, mennem kell 🙂

     • “Ballmer is nyilván csak spontán kirándult kis hazánkba, és nem ennek hatására írtak ki olyan szoftver pályázatot, aminek csak az ablax nevű “”operációs rendszerük”” felelt meg. A microsoft mióta létezik, mindent pénzzel, fenyegetéssel és korrupcióval intézett el (Netscape tudna erről mesélni, Billy csak makogott a bíróságon és feledékeny volt olyan papírokat illetően, amiket ő írt alá). A leges legutolsó náluk az, hogy a felhasználók érdekeit nézik, ez így volt, így van és így lesz.”

     • Azért lehet sejteni miért fizetet a ms, sony a mostani generációba senkinek nem fizetett, így ő kilőve a listából, de szerintem a nintendo se. De azért pontosítsuk egy kicsit, nem minden játékot tudtak megvenni a ms fiúk, csak egy időre pl: Tales of vasperia, star ocean, amik 1 év után jöttek ps3ra.

     • Szerintem nem Kojimának fizettek, hanem a Konaminak.Más kérdés, hogy szerencsétlent úgy rángatják ahogy akarják.Lásd: Metal Gear Solid 5 Peace Walker

   • Vaszom lemerült a laptopon, ezért a hosszú írásól megkimélek, mert nincs kedvem újra írni azokat a sorokat :DAnnyi lenne, hogy a túlélés érdekében a Nintendo a gamecubal is ugyan ezt csinálta,mint most a sony tesz a ps3mal. Vagyis sokk belső stúdiót hoz létre, nem fizet semmiért . Ez szép és jó a nintendo ezzel egészen a gc végéig tudta húzni,de most más a helyzet a piacon ott egy 360 ami mögött rengeteg zseton áll és mindent megvesz, ami a sonynak nem kell.Néhány nagy címért pl : FFXIII lehetett volna fizetniük , 1-2 játékba nem halnak bele, mert ezek a nagy címek, gépet adnak el.

 6. sztem ott van a kutya elásva, hogy igaz, hogy most a X360 visszahúzza a fejlesztéseket, de az előző generációban meg a PS2 csinálta ugyaneztén pl ezért utáltam, aztán rájöttem hogy feleslegesa különbség csak annyi, hogy abból jóval többet adtak el, mint most X-ből

  • “Marhára visszahúzta: szebben festettek a multik az erősebb gépen. Akkora eltérés nem volt a két gép tudása között, most viszont épp “”csak annyi””, hogy a PS adathordozója ötször többet bír.”

   • …és a PS2 exkluzívak (mint például egy SotC) kellemesebb látványt nyújtottak számomra, mint mondjuk az X-es Far Cry, aminek se íze, se bűze. A HL2 volt az egyetlen kábé irigylésreméltó. Jó, páran még a HALO-ra is gerjedtek.Meg érdekes, a Criterion például megtudta azt csinálni, hogy a konverziók szinte egy az egybe ugyanazt a szintet hozták.

 7. Egyre jobban utálom a Capcom-ot… :S

 8. Mindig van új út amin el tudtok indulni, de látom a Ps1 indulását nem tudtátok megcáfolni mert az biza akárhogy csavarjuk az Nintendonak is köszönhető és a Segának is. Mivelhogy a Sega Megadrivenak volt Cd-s kiadása ezért szeretett volna a Nintendo is egy ilyet amire a Sony segítségét kérték de végül ebből nem lett semmi ellenben kicsit később a Sony megalkotta a Cd-s meghajtóval kiadott konzolját míg a Nintendo a következő gépével is kártyásan dolgozott és többek között kiadott ugyebár egy Resident Evil 2 játékot is 512 megás kártyán ami a Ps1-en 2 Cd-n jelent meg és minő véletlen a Capcom volt a kiadó itt is.Az meg hogy az Xbox egy Pc-s alapokra épített konzol volt nevetnem kell. Igen igaz a dolog de mi is van napjaink konzoljaiban? Processzor(ok), ramok, videokártya, Eprom, hangprocesszor stb. Mintha a pc-kben is ezek lenének csak itt mindig optimalizálva vannak a játékok míg a Pc-ken ez nehéz eset a sok különféle összeszerelt vackok miatt.Abban is igazat adok hogy sok multis cím lett azokból amik eddig Ps címek voltak, de visszafelé is mentek ám címek. Ninja gaiden Dead or Alive játékok, a Mass Effect-et is nagyon szeretnétek. A Pgr sorozat atyjai is multiplatformosodnak. Elég példának? :DÉn továbbra is azt mondom játszunk és ne háborúzzunk! Ki ki a maga gépén stílusában amit szeret. Na léptem melózni. Császtok!

  • Xbox szerintem jól összetákolt gép volt, egyik ismerősöm aki megjelenéskor vette meg, még a mai napig üzemel neki, hibátlanul ez sajnos a 360 nem mondható el.

 9. “””Lehet, hogy az a baj, hogy én JÁTSZOM, sokan meg ideologizálnak. Talán.””Nem az a baj. Csak tudod, vannak akik 2x is meggondolják mire költik a pénzüket és melyik céget támogatják azzal, hogy veszik a termékeiket. A Microsoft a hányadék kategóriába tartózik, tehát még pénzért sem használom a termékét. Rohadtul gyűlölöm ha hülyének néznek, az MS pedig mást sem csinál”

  • Ez továbbra is ideologizálás.

   • Neked az. Talán ha visszatekintenél a múltba és mélyebben bele látnál a dolgokba akkor más lenne a véleményed.

    • Igyekszem úgy vásárolni mondjuk élelmiszert, hogy az magyar termék legyen, szóval értem én, hogy lehet tudatos vásárlónak lenni. Azt is látom, hogy az MS múltja nem túl szép és hogy a 360 egy tákolmány (többek közt megdöbbentő, hogy a minap haver által vett új 360 meghajtója milyen gányul nyílik és záródik). De mivel SENKI sem kedvességből csinálja ezt a bizniszt, ezért nem igazán hiszem, hogy minőségi különbség lenne a két (három) cég közt. Mindenekelőtt: ha meg játszani szeretnék, akkor MINDEGYIK platformon van miből szemezgetni és szerintem ennél számomra (tehát egy játékos számára) nincs is fontosabb. Mert az egy barom vagy hazudik, aki azt mondja, hogy nincs olyan jó játék Wii-n, 360-on vagy PS3-on, amit onnan szívesen játszana.

     • Jó nem kedvességből csinálja senki, de azt azért ellehet várni, hogy a gép ne 1 nap alatt menjenek, tönkre .A generáció legmegbízhatóbb gépe az a wii, a sony-é megbiztató lenne ha a sárga led nem lenne,(slim vlakinek elromlott) főként a sony nem igen akarta elismerni a hibát, erről a msről vehetne példát, mert azért ők elismerték piros halált és adtak némi extrát. (gari hosszabbítás stb) A szervizeltetése a sonynak a legrosszabb, ms nagyon jó . (nagy piros pont a msnek:)

     • na ne vicceljkét évig takargatták a hibát, hogy egyáltalán létezik, a szervizeléssel jönni meg elég nagy viccvalahol a c64 környékén harsogtak fel ilyen érvek úgy rémlik 🙂

  • Xbox 1 jól összerakták ezzal szerintem te is egyet értesz . Azt meg manapság mindenki elismeri még a ms is, hogy a 360 szarúl rakták össze és direkt, hogy előbb kiadják a gépüket, mint a sony és a nintendo . Én egy okból utálom a ms, hogy szarul összetákolt egy masina, utálom ,hogy az újonnan vásárolt gépük tönkre meg stb….(Nem érdekel, hogy a net fizetős, így se szeretek neten játszani . )

   • Nyilván nem direkt csináltak szar gépet, az viszont enyhén szólva is kínos, hogy a mai napig csak jelentősen tudták csökkenteni a hibákat, de nagyon nem tűntek el végleg. Három év gari ide vagy oda, ez gáz.

 10. Az Xbox mi volt anno? Egy teljesen hétköznapi, integrált alaplapos PC. De el tudták adni konzolnak. Az X360 CPU-ját a Cell-ből lopatták le az IBM mérnökökkel, a Sony el is fordult az egész Cell projecttől (egyék meg IBM-ék, amit főztek). A kezdeti kampányuk nem állt másból, mint a Sony fikázásából. Nem kell fanboynak lenni, mert egy pártatlan ember is megutálja őket a hozzáállásuk miatt (meddig hazudtak a valós x360 meghibásodási arányról is, hogy elszigelt probléma, miközben minden harmadik gép volt csak működőképes, ami lekerült a szalagról – van erről cikk, vissza lehet keresni).

  • Igen, az volt. De megint ideológiákat gyártasz egy kicseszett konzolhoz. Ki a pöcsömet érdekelte, hogy melyik az erősebb gép és melyik mögött milyen ideológiák (???) álltak?! Imádtam a Ninja Gaiden-t, a Shadow of the Colossus-t, a Chronicles of Riddick-et, a Tekken 5-öt, a Halo-t, a Dragon Quest VIII-at, a Knights of the Old Republic-ot és a Gran Turismo 3-at is. Sőt, a Metroid Prime-ot, a Mario Sunshine-t, az Eternal Darkness-t és a Luigi’s Mansion-t is (csak hogy teljes legyen a kép). Lehet, hogy az a baj, hogy én JÁTSZOM, sokan meg ideologizálnak. Talán.Abban igazat adok, hogy az első Xbox-szal sok pécés is bekapcsolódott a konzolosdiba és onnantól kezdett a képbe jönni ez az ocsmány techgeek-szardobálás. Köszönjük nekik.

  • Az is igaz, hogy sminkelik a dolgokat. Szörnyű, hogy már ez is mennyire politika…

 11. Roli írta asszem, hogy nem tudja, miért nyavalyognak azok is, akiket nem is érdekel a game. Nos, én részben ehhez a táborhoz tartozok: max később tudnám megvenni, mert most bőven lesz mire költeni.De később azért megvenném. Teljes egészében. Bár akkor már ott lesz a megahiper gold edition úgy is. (Közröhej.)Másik tag, talán Bogyi, hogy egyáltalán örüljünk, hogy egy időben érkezik a két verzió. Miért is? Lehet tévedek (bár kétlem), de mikor az elsőt fejlesztette a Capcom, látótávolságon belül sem volt a PS3 debüt, és a játék megjelenése is még a Sony fenevada előtt történt. Csak és kizárólag ennyi az ok, hogy nem jelentek meg egyszerre. Érthető, szerintem.Ez nem egy exkluzív franchise, csak egy újabb Capcom sorozat, a sok közül. Capcomék amúgy bekaphatják, ebben a generációban egy kalap híg fos, amit művelnek, leszámítva a Street Fighter IV-et és pár iparos munkát, ami úgy ahogy… de csak is szódával.

  • Ja a Street Fighter IV.Az egyetlen CAPCOM játék mostanában, amibe nem tudok beleszerelmesedni, hiába próbálom.Inkább nyomom azt a csúnya, fostalicska Resi5-öt sokadszorra.

   • “Én is beletettem a Resi 5-be vagy ötven órát, hellyel-közzel jó játéknak is tartom, no de az SFIV az egyetlen, ami nagyjából “”beleköthetetlen””.Ugyanazt hozza, mint régen csak kicsivel többet. Ha az nem tetszik, a hiba kivételesen nem Capcomék készülékében van.”

    • Én egyszerre egy verekedős stuffal nyomom csak, és mostanában a DOA-t semmi nem tudja megközelíteni nálam.Előtte a Tekkennel volt ez, később lehet megint a Street Fighter lesz az.

 12. Mindezektől függetlenül az alaptéma jogos, ha már kevés a DvD9 (mert az ez tény) igazán lehetett volna a játék több lemezes és a Ps3 verzió meg inkább vágatlan. A Capcom ezt az ürügyet okosan de gusztustalan módon használja ki és még egy valag pluszpénzt is keresni akar megint.

 13. “flame flame flame 🙂 vicces kis oldal ez orom olvasgatni 🙂 van meg egypar oldal amin hasonlo mokat talalok mindig orom olvasni 🙂 meg jo hogy mindket gepsas megvan, mindenhol megtalalom a szamitasom. akar politikaban akar mas temaban mindig “”lenyugoz”” az emeberek viselkedese”

 14. ms fan site

 15. Ezt az egészet az MS-nek meg a DVD9-nek köszönhetjük. Aki mást mond az téved és csúnyán hazudik.

 16. Egyébként (és most sokan haragudni fognak a kijelentésemért) de egyáltalán a Ps3 köszönheti hogy a játék most már egy időben jön az Xboxos verzióval anno az első résznél még az sem volt biztos hogy lesz Ps3 verzió most meg már egy időben lesznek. Mondjuk mindent összevetve én is beállok a játék megvásárlását bojkottálók sorába. Igaz én azért mert nem a teljes játékot adják ki több lemezen hanem inkább DLC-ket adnak ki amivel majd jól leakarnak húzni mindenkit. De veletek is szolidáris vagyok ofkorsz.

  • Igazad van bojkottálni kell az ilyen játékot.Remélem sokan tesznek hasonlóan.Meg kell mutatni nekik, hogy hol a határ és nem lehet mindent lenyomni a torkunkon. 🙂

 17. meghogy a konzolhaboru egeszseges versenges,meg mi jatekosok leszunk a haszonelvezoi.Megbaszhatja az osszes erdekelt ceg,mert megint mi jatekosok szoptuk be a vegen,hogy ok meg rohadtabban gazdagabbak legyenek.Nem erdekel,mi az ok,de megint gerinctelenul es az orrunk elott megvagtak egy jatekot,hogy a reszeket kesobb ujra eladjak.ezen gondolkozzatok,ne a mosott agyatokkal szukuljetek valami csontra,amit indokkent dobtak.

 18. Istenem mi megy itt?!Azért most olvasva a friss hozzászólásokat egy pár emberben azért komolyan csalódtam. Van akiről tudom hogy korábban multiplatformer volt de mostanra teljesen kifordult magáról és úgy tesz mintha régebben tudathasadásos állapotban lett volna amikor jó véleményeket is írt azokról a játékokról amik nem Sony masinákon jelent meg. Elhiszem hogy itt egy only Playstation oldalon nem fog az ember más cég konzoljait dícsérni, de az ami egyesektől reakció formájában lemegy azért már tényleg nem semmi. Amikor régebben Nintendo vagy Sega esetleg Microsoft gépetek volt azt teljesen elfelejtettétek? Azt le kell tagadni a régi teszteket írásokat véleményeket nem lehet vállalni mert valaki ezt itt rosszan venné vagy magasabb körökből tiltja? Komolyan mondom ide belépve az ember úgy érzi hogy itt még csak nem is lehet arra gondolni hogy a rivális konzolokon nem lehet semmi sem jó ott mindent rossznak kell tartani.Játékosok lennénk akik a másik játékos pozitívumait is észre kénbe hogy vegyük…..

  • Neveket is írhattál volna……mert név nélkül, semmit se ér az egész írásod.

  • Ezzel az egésszel csak az a baj, hogy sokan nem látják mit művel az MS! A Sony és a Nintendo mindig megvoltak egymás mellett, teljesen külön utakat járnak. (kézi konzolok terén is!!!). És mondhatni bejöttek a számítások mindkét gyártónál. De jött az MS és pióca módra elkezdte szívni a Sony-t és a sikereit akarta meglovagolni, de eddig bírták… már nem tudják felvenni a versenyt, több fejlesztő csapat is megmondta már a véleményét. Az MS-nél gyorsan taktikát váltottak, és most a Nintendot akarják leszívni, ezt a hadműveletüket hívják Natalnak. Teljesen erre koncentrálnak, semmi másra. Saját ötletük nincs, és sosem volt… Rolmanus! Azért azt a sok játékot megnézném mik jönnek idén, mert szinte nulla a felhozatal. Talán az Alan Wake ami említésre méltó, de valószínű, hogy nem lesz több mint egy jó Alone in the Dark klón. De pl: a Splinter Cellt hagyjuk… meg jön pár tipikus robotos MS cucc. Nagyon felejtős… A Sony meg dobálja kifele a 10 pontos játékokat, több mércét felállítva. Ég és föld a különbség. 🙂

   • Hmm mindig megfértek egymás mellett?! Kissé hiányosak az ismereteid azért. Anno igaz hogy a Nintendo a Snes mellé tervezett egy Cd-Rom kiegészítőt legyártatni a Sonyval de ebből nem lett semmi később sőt ez a kiegészítőnek indult cucc lett az alapja a Sony Playstationnek is. És anno is pénz sok-sok pénz kellett a konzol beindításához. A Microsoft is ezért ölt bele sok pénzt a bizniszbe mivel másképpen nem megy és meglepő de az előző genben is volt együttműködés a Micro és a Sony között elég ha az Age of Empires 2 – Metal Gear Solid 2 cserére gondolunk.A Nintendo másolásáról meg elég annyit hogy nem tudom mely cég gondolja úgy a technológia kibővítését hogy még mindig egy kiegészítőt is a kézben kell tartani hozzá hogy működjön míg a másik technológia ezt már nem tartja szükségesnek a működéséhez.

    • Szerintem nem értetted mit akartam írni! A Nintendo és a Sony teljesen más felhasználó bázist tart, más irányú játékokkal, különböző korú játékosokkal. Az MS a Sony felhasználó bázisát akarta lenyúlni, ezért vásárolta meg a fél világot is, ami multi cím lehet az az is lett. De ennek most már vége… Ezért tapad most a Nintendo seggére, onnan még alig loptak…

     • Furcsa ez a kirohanás annak fényében, hogy a Sony az ARC-kal nem csak a wiimote-ot nyúlta le, de most még bejelentették a nunchuk-nyúlást is hozzá. Ami játékos szempontból jó dolog, mert szerintem ez kellett ahhoz, hogy komoly játékokkal is ki lehessen majd használni a cuccost, de ez is csak egy ARCátlan lopás, semmi igazából semmit sem raktak hozzá (a Natal dettó ugyanez, ott az EyeToy volt az alap, csak egy modernebb technika lesz mögé dobva – magyarán mondva nulla kreativitás).Az meg, hogy ki mit akar elvenni a másiktól… verseny van. A Sony anno a SEGA és az N sikereit irigyelte meg és ezért léptek be a bizniszbe. Ha meg egy új szereplőre nem tart igényt a világ, ha nem találja meg a helyét a piacon, akkor kiszóródik. A Sony anno megtalálta a helyét. Ahogy az MS is. End of story.

     • A jelenlegi generációban egyedül a MS nem jött ki a mozgásérzékelés technikával, (spórolt azzal is). A Nintendonal főszerepet kapott, a Sony-nal csupán élvezeti faktor növelést szolgálta, némely PSN játék viszont teljes mozgásérzékelésre van építve. Azt hogy most az ARC irányítója hasonlít a Wiimote-ra az egy dolog. Ergo az összes controller hasonlít egymásra… mégsem beszélünk lenyúlásról.

     • “””A jelenlegi generációban egyedül a MS nem jött ki a mozgásérzékelés technikával, (spórolt azzal is).””Te most arra gondolsz, hogy a Sony a Wii ötletéből kiindulva egy egyszerű mozgásérzékeléssel megtoldva kiadta a Dual Shock 2-t? Nem mellesleg mire bemutatták a Wii-t, addigra a 360 már a piacon volt. (meg nem, mintha olyan sokan vették volna a PS3-at a Sixaxis “”mozgásérzékelése miatt)Legyünk már tájékozottak, könyörgöm…”

     • Hát mondjuk emlékszem a kommentekre anno, tényleg sokan elcserélték volna a Sixaxist a vibrációra.

     • Nézz utána már, mennyi sony eszközben volt mozgásérzékelés a 6axis előtt… A tájékozatlanság, ugye.

     • Basszus, NEM irigyelt meg semmit a Sony a Segától és a Nintendótól. Látom, te csak ilyen x-es mantrákban tudsz gondolkozni anélkül, hogy utána néznél. Kutaragi-nak úgy kellett könyörögnie egy kis induló széria legyártásáért anno, mert a főnökség nem látott a PS-ben piaci lehetőségeket.

     • “Talán az “”irigylés”” nem a legjobb kifejezés. Mondjuk úgy: a Sony végül látta a potenciált a konzolbizniszben. Ha nem ezért, hanem csak véletlenül léptek be a piacra, nyugodtan jelezd.”

     • “Adtak neki egy esélyt. Ellenben a MS-el, aki “”torkon szarjuk a szonit és lemossuk az általuk sok év alatt felépített 3D-s konzol piacról, ellopva a vásárlóik nagy részét”” elgondolásával.”

     • Úristen, nem hiszem el, hogy tényleg ez a téma… mintha Bill Gates és kompániája végigment volna a barátnődön vagy valami. 🙂 Szarok rá magasról, ki és hogy érte el azt, hogy ÉN kurvajól érezzem magam játék közben. Azt viszont lássuk már be, hogy a Sony – még egyszer – NEM szeretetre és becsületre húzta fel az SCE-t.

     • és bevezetett egy teljesen új üzleti modellt, amiért az ős segások és ős nintendósok a mai napig utálják őketkésőbb ugyanezt játszotta el a MS, egy még agresszívabb üzletpolitikával

     • Emlékszem én még arra, amikor a még bőven futó Dreamcast-exkluzívok varázsütésre átköltöztek PS2-re. Nyilván semmiféle pénznek nem volt ahhoz köze.

     • PS2-n több lehetőség volt, azért mentek át a játékfejlesztők a DC-ről. Utána meg azért menek át a microsofthoz, mert az nyomta nekik a pénzt, mivel az xbox semmivel sem nyújtott több lehetőséget a PS2-nél, maximum a beépített HDD kapcsán (amit nem sok minden használt ki). Meg esetleg a full pc mivolta miatt a pc-s kóderek jobban érezték magukat a hardverben, ami meglátszott a rengeteg átiraton. Szerintem ha az xbox nem jön ki, a mai pc játékos réteg negyed ennyi jó címet (sem) kapott volna.

     • Én csak egyet játékot mondok aminek örültem,hogy pcre átírták . A SW: kotor

     • Az első mondatodból kiolvasható dolgon kívül teljesen egyetértek veled.

     • “””Ha meg egy új szereplőre nem tart igényt a világ, ha nem találja meg a helyét a piacon, akkor kiszóródik.””Kivéve, ha dollármilliárdokat injektál a piaci szempontból halott gépbe.”

     • Nézd, ha nem jött volna be nekik a dolog, akkor már nem csinálnák.A Cell rohadt magas fejlesztési költségei – egyébként – nem számítanak befektetésnek? Vagy az csak adomány? Vagy a Sony nem költ semmire, szeretetre és becsületre épül a teljes SCE-biznisz?

     • A Cell egy általános célokra szánt processzor, IBM blade szerverek, Toshiba TV-k képfeldolgozó egységei, és a PS3. Nem csak a Sony pénze volt benne.

     • (Ezt akarták a HD-DVD lejátszóikba is tenni a Toshibáék.)

     • Tehát a Sony érdek nélkül fektetett a Cell-be. Értem.

     • ez korrekt.csak ezzel a nyúlás dologgal nem értek egyet, szvsz gyerekes állandóan ezzel jönni, hogy ki mit nyúl le kitőlamit az egyik bevezet, és sikeresnek bizonyul, az onnantól standard lesz, nincs ebben semmi nyúlás

     • sztem ez azért van, mert a MS és a Sony-sok is a 10-en, 20-on felüli generációból kerülnek ki, semmi köze a kettőnek egymáshoz (bocs, nintendósok)

   • Ez az Alone in the Dark klón azért erős túlzásnak tűnik, de ettől függetlenül idén nem lesz elhalmozva a gép. Bár ami jött és jön, az elég jónak is tűnik, mint a Mass Effect 2.

 19. Ezek szerint a 360 miatt szívatnak minket, nyúljon már sony egyszer az életbe a zsebébe és fizessen vlamiért. Mert ez már egyre szánalmas, amit a sony csinál . Ha nem kényezteti a játékosokat, akkor miért jöjjenek át a konkurenciától az emberek, ha ugyan azt megkapják a boxtól,wiitól .

 20. “””És ha a MS azt mondja nekik, hogy márpedig nem rakhattok bele többet, akkor ők nem rakhatnak.””Ez azért elég erős,és egyben szomorú is.”

 21. “Komolyan nemtudom, hogy pár embör, miért vár objektívitást egy PlayStation-ös oldalon? Csodálkozik ha a kommentjei után meg kapja az arcába. Nem kell osztani az itteni átlag véleményét, csendben is lehet maradni. “”Ha Rómában jársz, viselkedj rómaiként.”””

  • Szerintem lehet egészségesen is PS fannak lenni. De lehet, hogy én vagyok a hülye. Azt mondjuk azért még meglepve tapasztaltam, hogy visszaolvasgatva a régebbi hírekbe, a hőbörgők jelentős hányada le se szarta eddig a Lost Planet 2-t, és rohadtul nem tervezte megvenni, csak most van miért szidni az MS-t.

   • “””csak most van miért szidni az MS-t.””Nem csak most van miért szidni. Mióta informatikával foglalkozom azóta gyűlölöm az MS-t. Még Amiga-s időknél kezdődött. Ha PC akkor, MAC, a konzol számomra meg csak Japán lehet. Ennyi. Kizárólag azért tudott fent maradni az xbox mivel a MS borzalmasan sok pénzt öl a brand-be, ha más cég adott volna ki egy ilyen szemetet már 10x csődbe vitte volna egy ilyen termék”

   • Igazad van. Nem kell átesni a paripa túloldalára. Viszont én még életemben nem mentem egy XBOX-os oldalra észt osztani. Az egy eleve halott ügy lenne. Jópár emberrel (innen is), beleláttatnék, egy keményvonalas motoros színtérbe. Azért hogy tudja, mi az a lojalitás, és a másikkal való alázat. Meg persze azért is, hogy megtanulja hol a helye. Ezt most teljes jóindulatból mondom. 1%

  • Legalább az idézetet tudnád rendesen idézni vaze…

 22. “Amúgy röhög a vakbelem a kommenteken… “”Mikrofos””, satöbbi… elég röhejes viselkedést tanúsítanak páran, bár már hozzászoktam…”

 23. Mondtam h ez lesz, megint mi szívunk a mikrofos miatt…

 24. Jaj, az a cúna, cúna Microsoft. 🙁

 25. Szerintem az MS nem akarta, nem enged(het)te hogy naluk a + tartalom csak DLC legyen, míg a másikon alap. Eléggé kibukna , hogy sz*rabb a technikajuk. Nem hiszem, hogyha a Capcom megtehette volna, ne lett volna benne minden teljesen a PS3-asban. Mások, nagyon fent dönthették ezt el. No meg aztán a DLC-k-en keresni +ba, sem egy utolsó szempont.

 26. Ez az, basszátok meg, züllesszük le ezt a hobbit is a magyar politika színvonalára… /felállva tapsol

 27. Szánalom.

 28. Én már azt is rühellem, mikor egy multis játék elején az intro videók KOCKÁSAK, mert tudom, hogy mitől azok.

 29. Köszi, Brian… Majd ha kiadják a teljes verziót, megveszem, de a vágottra BOJKOTT! Írnék még pár sort, de flame lenne, és tudjátok úgy is, miről szólna…

 30. a többlemezes változat nem járható út:há má hogy nézne ki, hogy cserélgessék a lemezeketciki

 31. A fejlesztők csak a játék elkészítése után jöttek rá, hogy nem fog ráférni egy dvd-re, ami miatt meg kell vágni és sajnos plusz pénzeket kell rákölteni.Jujj, de szemét ez a microsoft !!!

 32. Nem értem mit kell parázni…a gém jó lesz úgy ahogy!!! és ha nem lát napvilágot ez a hír? akkor senki sem tudja meg, hogy a játékot +ollózták…néha túl sok az infó… Én egyszerűen csak örülök, hogy nemsokára itt a LP2!!! és kééééész!!!

 33. a CAPCOM nem is olyan régen csak ps-re fejlesztet ha jól tudom… … ez kb olyan mintha lenne egy Bugatti Veyronomba de abban csak az egyik V8 -as pörögne ! Tiszta ciki !Nem értem! Én egy fejlettebb technikát vettem(drágában) szándékosan, mert szeretem a minőséget de mégse kapom meg mindig ,mert szándékosan lehúzzák …

 34. A DLC nagy buli. Most találtak egy igen jó bűnbakot arra, hogy lehúzzák a kedves játékosokat.

  • Védd a Microsoftot halálig. Az utolsó csepp véredig támogasd őket, meg a fospisztoly DVD9-et. Minden fejlesztő hülye és tolvaj. Mind hazudik, aki a Blu-ray mellett voksol.

   • Úristen, te aztán tényleg nem vagy százas… ki a f@szom védte őket, jóember? Szar a konstrukció? Igen, aki tagadja, az vagy hazudik, vagy nímand és nem ért hozzá. Kicsi a DVD9, mint adathordozó? Igen, kibaszottul kezd kevés lenni! Utóbbi egy kurva jó bűnbak a Capcom-nak, hogy visszatérjenek a megszokott lehúzós hozzáállásukhoz? Naná!Egyedül azt nem bírom, ahogy itt megy ez a hozzáállás. Olyan jó lenne, ha egyszer mondjuk akár ennek a cikkednek a bevezetőjét külsősként, habos-babos fanboy szemellenző segítsége nélkül el tudnád olvasni, talán értenéd, miért vesznek téged egyre kevésbé komolyan. Ahogy én is, pedig szerintem szokásod jó teszteket írni, csak kezdesz lesüllyedni erre a pitiáner szintre.De persze én vagyok a hülye, mint egy kibaszott Don Quijote, aki szélmalommal harcol és észre sem veszi, hogy tök értelmetlen. Ezt az idióta egymást fosozós mentalitást úgysem tudom megváltoztatni.Egyébként nem is értem, ezzel is miért fárasztom magam. Ha nem megyek át Bólogató Jánosba, akkor igzbot vagyok. Ennyi. Akkor az vagyok. Ha nektek így kényelmesebb.

    • “Ha nem birod, “”itt”” milyen hozzáállás, minek jössz állandóan IDE csinálni a keresztes hadjáratot? Megspórolnád magadnak a fáradtságot, hogy OTT kelljen idézgetned az ITTENI kommenteket, hogy ITT mindenki mennyire hülye. Maradj szépen OTTHON, OTT mindenki okos és hozzáértő. Tudod, OTT, a multiplatform oldalon. Ez PlayStation oldal.”

     • “Az “”egészséges véleményütköztetés”” szemmel láthatóan valami ismeretlen fogalom számodra. Ha neadjisten EGY pozitívumot vagy EGY negatívumot említek VALAMELYIK géppel kapcsolatban, akkor már hater vagy fanboy vagyok – de ez nem inkább a skatulyákat aggató emberkét minősíti?A kérdés persze költői.De igazad van, nyilván nektek a bólogató birkákra van szükségetek, mint olyanokra, mint én.Éljen a szólásszabadság.”

    • Azért jó lenne ha picit magadba néznél. Mostanában nem szokásom beleszólni a vitákba, de olvasni olvasom kommenteket. Akár hol látom a hozzászólásaid, mindenhol kiállsz a fos X360 mellett, foggal, körömmel véded, igaz ezt próbálod palástolni. Holott ez a szartalicska a jelen konzol a generáció rákfenéje. Minden szempontból visszafogja a fejlődést. Az összes multiplatform játék az MS tákolmánya miatt olyan amilyen. Egyszerűen nem tudják kihasználni a Sony gép adóságait, és itt nem csak a DVD kis kapacitására gondolok. Szívnak a Sony-sok a gyenge portolások miatt. (igaz, ez manapság már nem jellemző) Ha az lenne, mint az előző generációban, abban biztos lehetsz, hogy nem így néznének ki a játékok. Nézd meg, hogy fest egy Sony játék és nézz meg egy multiplatform vagy only for X360 játékot. Lehet elmélkedni, mi lenne, ha nem lenne Xfos360.

     • “Megjegyezném, hogy a PS3 és a PS2 is egy nehezen programozható gép volt. Az X és az X360 is könnyebben programozható, ezért szebbek rajta a játékok, mert alapvetően onnan portolják át a nehezebben programozható PS3-ra. És lehet mondani, hogy visszafogja, satöbbi, de ameddig egy a PS3-nál 5 millióval több játékossal rendelkező bázis az X360 mellett tette le a voksát, addig azt a felhasználóbázist (többnyire jobban) figyelembe kell venni. Ez van. És ha a MS azt mondja nekik, hogy márpedig nem rakhattok bele többet, akkor ők nem rakhatnak. Megjegyezném, hogy az “”Xfos 360″”-ra még mindig kurta sok jó játék jön ki, 2010-ben például kábé ugyanannyi, mint PS3-ra.”

     • Megjegyezném, hogy túl gyakran használom a megjegyezném szót. 😀

     • Hidd el tisztában, vagyok a dolgokkal. Szakmailag is (programozó mérnők, lennék) és az Xfos játékokkal is, mivel, hogy megkenés óta van gépem csak semmire nem használom…

     • “””megkenés óta””Mármint megjelenés óta…:D”

     • A 360 hardveres minőségét (vagy inkább minőségtelenségét) senki sem vitatta. Szerintem.De az előző generációban is megvoltak az érvek az MS ellen, igaz, akkor messze nem a hardverről volt szó. Mindegy, ebbe ne menjünk bele megint.

     • “És mi van akkor, ha ellenvéleményt formálok meg az olyan hsz-ekkel kapcsolatban, amelyekben a 360-at használhatatlan antikonzolnak nevezik? Miért fáj az bárkinek is, hogy én ezen a gépen is remekül el tudok játszani? És mindenek előtt: miért leszek ettől “”igzes””? Mintha kurvára nem látnátok a fától az erdőt! Legyél szíves idézni tőlem azt, hogy mikor neveztem mondjuk személy szerint én használhatatlan, játékban szegény szarkupacnak a PS3-at? Mert ha a két dolog valóban fent állna, akkor még akár igaz is lehetne, hogy PS3-hater meg 360-fanboy vagyok. Igazából azzal van tele a pöcsöm, hogy ezt még magyarázni kell, mintha valami retardált kisiskolásoknak kellene a szájába rágni a dolgokat (és messze álljon tőlem, hogy titeket retardáltnak állítsalak be, sőt, a szellemi sérültektől ezúton is elnézést kérnék).”

     • “Te most miért nekem célzod ezt a kérdést? Nem mondtam mást mint, hogy ha burkoltan is de mindig a 360 védelmére kelsz egy PS rajongói oldalon. Engem hidegen hagy ha valaki jól elvan a 360-al, azért mert másnak megfelel az nem jelenti azt, hogy nekem is meg kell, hogy feleljen.Számomra egy sapka szar a Xbox360, többször adtam neki esélyt, de mindig elvérzet. Mindig is (még a másik oldalon is) csak első szám egyes személyben beszéltem, tehát a saját véleményemet írtam. Egy 55colos LED-es TV-n egy 7.1 HighEnd rendszeren játszom, ezen a cuccon (számomra) használhatatlan az X360. Mióta az MS ilyen hatalmas vállalat, azóta baromi sok jótól fosztotta meg a világot, rengeteg szabadalom, fejlesztés ment a süllyesztőbe miközben a szemetet nyomja orrba, szájba. Bármit megtesz azért, hogy a termékeit ne veszélyezettje semmi. Inkább felvásárolja a cégeket majd csődbe, viszi. Tehát nem “”csak” a tákolmány 360 az oka, hogy rühellem a MS-t…”

     • Azért szerintem hozott hasznot is nekünk az xbox.Neki köszönhetjük pl. a PS árcsökkenését, feltehetően konkurencia nélkül is lett volna jóárasítás, de nem ilyen látványos. :)A másik meg a PS programozása, amit szerintem mostanra sikerült elfogadható szinten megtanulni, ha nem lett volna a box szerintem még most se tudnák megfelelően programozni, egyszerűen azért mert akkor a Sony sem törte volna magát azon, hogy minnél gyorsabban minnél jobb fejlesztőkittekkel segítse a fejlesztőket .Persze ez a mult, a jelen helyzetben, már tényleg nem képes előre tolni a konzolipart.

     • Jó, te meg a másik véglet vagy.

 35. Ki kéne már dobni azt a dobozt a szemétdombra.

 36. Meg lehet rohadni kedves Capcom! Nem mintha érdekelne a játék, de ez nagy szemétség.

 37. Megesett már olyan gém, ami tárolókapacitás híján csonkább verzióban jött háromhatvanra.

 38. Éljenek az exkluzív címek!

 39. Én azon csodálkoztam, hogy voltak olyanok, akik azt hitték, hogy mi PS3-asok megkapjuk a kasztrálatlan változatot. Abból lett volna csak lázadás az MS, és az X-esek körében. Persze az nem számít, hogy a Ps3-asokkal ki lett baxva, mert a Mi gépünkre (adathordozónkra) ráfért volna a kivágott anyag.Amúgy Én is pénzszagot (is) érzek a levegőben. így tuti magasabb lesz a profit.

 40. A Sony lefizette a Capcom-ot, hogy egy ilyen nyilatkozat negatív visszhangja (még)negatívabb(an) világítsa meg a MS-t. Legalább majd később nem kell magyarázkodnia a fejlesztőknek, hogy miért nem voltak ezek benne már megjelenéskor.Viccet félretéve, én sem értem, hogy miért akkora gond, hogy több lemezen jelentessék meg x360-on. Mások régebben meg tudták oldani, hogy egy játék 3-4 CD-n terpeszkedjen, ezek meg most nem?Mocskos üzleti spekuláció ez és mi játékosok szívjuk meg sajnos.Sebaj, majd a megjelenés után egy évvel kiadott bővített változatot kell megvenni.

 41. Én már akkor ettől féltem, amikor ez a gen. kezdett kibontakozni. Van egy sejtésem, hogy ez lesz a rákfenéje ennek a generációnak. Ne legyen igazam! (Kizárólag multiplatform fejlesztésekre gondolok.)

 42. Rohadt Capcom!Már eleve gyűlöltem őket azért amit Resident 5 néven az arcunkba toltak,de ez már hajmeresztő,hogy három játék árát gomboljákmajd le egyért.Mert ez a szándék az biztos.

 43. …akkor miért nem rakták 2 vagy 3 DVD9 lemezre?

 44. Köszönjük microsoft és capcom, remélem ez nem lesz a fejlesztőknél divat, hogy megvágják a játékot az xbox360 miatt. Jobb is, hogy ez kitudódott, így legalább megvárom a bővített kiadást, ha egyáltalán lesz olyan.

 45. a szép az lesz majd ha a 360-as Gold verzió 1 lemezes lesz xD

 46. Nem szép ez.Mondjuk én már az 1. részt is untam úgyhogy ez se az én játékom.

 47. “””a fejlesztők a tartalom lényegi részét megmentették””Oké, akkor tényleg nincs ok a pánikra, a játék azért még rajta lesz a lemezeken… ez olyan mint amikor aukciós oldalakra kiírják a használt game-ek állapotához, hogy “”működik””. Még szerencse, b@zmeg… XDD”

 48. Nagyon egyszerű a képlet. Játékot nem kell megvenni, hanem meg kell várni ebből is a BD gold editiont amin majd minden rajta lesz. Mostanában úgy tűnik ez lesz a megoldás mindenre.

 49. jah amugy ha nem montak volna semmit jobb lett volna

  • Igazad van, ez lett volna a legjobb, ha nem mondank semmit ezzel kapcsolatban. Így megspórolva némi felesleges internetszemetet a sok komment formájában.Nem is értem, miért kell ilyeneket kitálalniuk a fejlesztőknek… jó tudom, a negatív rekám is reklám… de akkor is…

 50. hajrá xbox és gyerünk xbotok 🙂 itt psn is van egy pár kiváncsi vok msot hol az arcuk

 51. Nemhiszem ehhez sokmindent hozzá lehetne fűzni. Teljes mértékben rossz döntésnek hiszem ezt.

 52. K*rva anyjukat azt!

 53. Amúgy ez a Goldos Resi 5 és a Super Street F. 4 lemezes formában lesz X360-on ?

  • A Super Street Fighter IV-et ne vedd egy kalap alá a RE5-tel, mert teljesen más koncepció. A SSF IV esetében nem csak hozzácsesznek néhány szereplőt, meg néhány pályát, hanem teljesen más lesz a játékrendszer (plusz ultrák, átalakított online felület), a karakterek erőviszonyainak átrendezése stb. Indokolt a lemezes kiadás, s ezt a rajongók is tökéletesen megértik!

 54. Phöööjűűű !!! Kecseg Capcom !

 55. Majd megveszem a második kiadást (kibírok +6-8 hónapot). Bár nagyon tetszik a játék, azonban ilyen helyzetben nem tehetek mást. Szerencsére ezen kívül még lesz rengeteg jó játék, melyek nem így fognak megjelenni, addig elleszek azokkal.

 56. az is lehet, hogy már eredetileg is ennyire tervezték, csak ez a duma jó, hogy később szükségesnek érezd a dlc-k megvételét

 57. Multiplatform cuccot már jó ideje nem veszek premierkor vagy ha mégis akkor csak kivételes esetben mivel ezeknek általában elég gyorsan esik az ára, a másik meg, hogy tippem szerint lesz itt egy szép bővített verzió is. Ráérek, megvárom.

 58. Egyelőre nincsen szó a hírben, hogy a DLC-ért pénzt kérnek (bár a Capcomnak lesz hozzá képe). Ha pénzt kérnek, akkor az a gaming világ egyik legszemtelenebb húzása lesz!

 59. Hát ez nem egy szimpatikus dolog! Legalább akkor nem mondták volna be! 🙁

 60. Csicska kapkom…………Megvarom a bovitett verziot !

 61. Kössz szèpen Microsoft,kössz szèpen Capcom!

 62. MIÉRT KELL AZ XBOXOT SZOPNI??????ÁÁÁ nem értem!Ham ár xboxra nem fél fel akkor már mi is maradjunk ki a jobol!FUCK CAPCOM!

 63. Simán tervben volt, hogy megveszem, de a múltkori után inkább megvárom míg lesz belőle teszt (vagy tesztverzió).

  • Tőled olvasnám a tesztet! (Tudom hogy ez nem kívánságműsor…)

  • Én meg megvárom lesz-e ebből is egy olyan Resident Evil féle Gold Edition.Ne felejtsük az első részéből is jött egy speckó kiadás X360ra amiben új online multi volt: Lények vs. EmberekHátha ezt is kiadják újra minden bővített tartalommal.

   • Az eddigi hírek (és a Capcom hozzáállása alapján) én is erre számítok. Viszont ha legalább egy 8 órás kaland lesz a single, amihez épkézláb, mechás multi is társul, akkor mindenképpen megveszem első körben.

 64. capcom legalább bevalja, többi fejlesztő inkább sumákol.

 65. hát azért ez tényleg nagy gerinctelenség!Ha kiadták volna a PS3-ra a teljesen vágatlant akkor azzal bizonyították volna, hogy tényleg kevés az a 9Gb-os lemez de így csak indoknak látszik, hogy még többet kereshessenek rajta….mondjuk maga a játék engem alapból nem érdekel 🙂 szerencsére

 66. Elmehetnek a búba. Bár gondolom az ms fizetett, hogy ugyanolyan legyen mindkét verzió+ így a ps3asoknak is eladhatják a DLCket. Hát nekem nehezen. Ezek után a játékot se veszem meg. A grafikáját láttam múltkor videón. Randa. Még pofátlanul át is sexuálnak. Köszönöm, inkább nem.

 67. Nagy kár érte. Ezt a metódust egyszerűen undorítónak találom.

 68. Régebben azt hittem, hogy ebben a generációban az installt és a patcheket (konzolra -érted?!?) fogom majd utálni. És nem!?! Kulcs szó: DLC! Abból is a lehúzós fajta. A lemezen ott lesz a kód, fizess a feloldásért 🙁

 69. Na ebböl is látszik,hogy a múltkori kijelentéssel csak magukat védték a dlc-k miatt.

 70. ez az, igy tovabb!!:)Akkor most , hogy beismertek a vagast elvarhato, hogy budget arban adjak ki. Nem? Ok mondtak: felet ki kell vagni. Ennyit roluk. csa, barmok

 71. Szerintem ebbe is ilyen cetli kellett volna 360-on, kód a sztoriban lévő küldetésekhez, amiket leszedne mint egy frissítést. Boxon ráadásul jó kis másolásvédelmi eljárás lenne.

 72. Még mindig nem a tárhely a probléma, a múltkor sem az volt. (Jelen cég és jelen játék esetében legalábbis.)

 73. Elég vicces ez az egész. Na mindegy. Legalább hamar le fog menni az ára. Ezt is majd csak 3 rongyért veszem meg, mint az első részt. Ezek után már látatlanban sem ér többet.Félek a DMC-t is így el fogják rontani, majd ilyenekkel. Amúgy is ez a nem fér rá a dvd-re duma már csak azért is fals, hisz nem ők voltak akik a 2 cd-s Resident Evil 2-őt kiadták egy 512 Mbit-es kazettán N64-re? De ők. Fejétől bűzlik a hal, szokták volt mondani. Pénz beszél sajna, a többi kutya szart sem ér ebben a mai világban. Ha működni fog nekik az ilyen fajta üzleti modell, akkor bizony hozzá kell szoknunk az efféle cumikhoz.R.I.P Capcom. Jó voltál. Voltál…

 74. Amennyiben ingyenes, akkor bocsánatkérés elfogadva. Ha fizetős (naná, hogy az lesz), akkor az én példányomat felnyomhatják a tudják hova.

 75. A csávónak meg a kapkomnak meg az nem fog tetszeni, ha átállok a pécés gémingre. P2P alapon. Vagy veszek egy letiltott 360-at.A kapkom amekkora favoritom volt, annyira kezdek tőlük hányni.Egy lehet frankó: ha ingyen adják a déelcét, mint a ráksztedi a betmenhez.

 76. Akkor se veszem meg.Pedig tervben volt.

 77. én a sony helyében vmilyen módon ösztönözném a fejlesztőket, hogy ps3-ra a vágatlan gém menjen….ezzel dúrván lehetne tarolni.

 78. Bizonyára nem ez az egyetlen játék, ahol ilyen kivágásokat kellett eszközölni. Csak itt annyival rosszabb a helyzet, hogy meg is van erősítve, így valamivel még rosszabb a szájíz. Ettől függetlenül biztosan beszerzem, mert ha már olyan élvezetes lesz mint az első rész, akkor nekem megéri.

 79. Off: Ma nincs tippjáték a Bl meccsre?

 80. Na sajnos igazam lett végül, pénzéhes a Capcom. Innentől állom a fogadást hogy később lesz egy kiadás mindkét gépre ami Ps3-on vágatlan lesz (de közben persze úgy fogja a Capcom nevezni hogy a megjelent DLc-kel bővített kiadás) míg a Boxon meg kijön 2 lemezen.Köcsög banda ez a cég. ha akarjátok moderáljátok.

 81. Capcom egy lúzer, pár hónap múlva úgy is bagóért lehet majd kapni.

 82. “Mehetnek a Sunyiba a játék “”lényegi rész””ével!!!Nekem nem lenne pofám így nyilvánosság elé állni, h: Bocs elég csúnyán kivágtunk a játékotokból, de nem baaaj!!Lehet a kivágott részekért fizetni és fizetni….Kapják be komolyan!!”

 83. egyre szimpatikusabb ez a Capcom! nem, srácok?

 84. Utàlom a dcl-ket..de annyira,annyira hogy azt szavakban ki sem tudom fejezni..Ez a jelen konzolgeneràciò egy rémes hordaléka,egy gyalàzat.Nem elég,hogy szinte minden jàték bug-osan jelenik meg és az embernek màr kettesével kell leszednie a patch fàjlokat most màr a dcl-ket is le kell tölteni hogy az ember làssa a teljes jàtékot.fizess,fizess,fizess ez lett a jelmondata a kiadòknak.

 85. Ábaszás….Xbox360-ra ha akarták volna kijött volna 2 DVD-n . Forza3nál se jelentett gondott.

 86. Egyeszerübb meg vágni mint az, hogy PS3-ra vágatlanul jöjjön ki a game. Mert majd a DLC-t ugyis megveszik a gamerek. Ha a teljes játékot szeretnék maguknak. Mi ez ha nem lehúzás?

 87. na ja az elsö részt mikrofsra szabták utána ment a ps3 convert,most viszont teljesen véletlenül elfelejtették mi fér rá a dvd re és mi nem.valahogy ugy képzelem hogy fejlesztik fejlesztik maj a capcom fönök rászol a srácokra hogy uuu bazki ez már sok lesz szegény dvd nek de sebaj kiadjuk dlc ken.egyre több ilyen lesz az a baj.kamu az egész.

 88. De jó.. A Blu-Ray is csak dísznek van a ps3 ban 🙂 Ez az!

 89. Gusztustalan egy világ ez. Mi lesz még itt a jövöben?

 90. Pénz beszél, kutya ugat. Nem a lemezkapacitással van itt a baj, hanem a filozófiával.

 91. Persze, persze… A játékot is DLC fejezze be, nem?! -.-‘