Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Lost Planet 2 – bejelentve

A Capcomot nem csak, hogy szeretem, de egyenesen a legigényesebb kiadónak is tartom, így hát nagy örömömre szolgált, hogy a mai napon bejelentésre került a nextgen videojátékok leghavasabbikának folytatása, a [B]Lost Planet 2[/B].A game hőmérőjében megugrik a higany: hogy pontosan milyen bolygón, milyen körülmények között fog játszódni az új történet, arról még nincs részletes információ, a trailer azonban a hómezők mellett egy buja dzsungelt is mutat… a meglovagolható, pusztító mechák és a háztömbnyi élőlények persze itt is jelen vannak.* Az első rész bolygója, az E.D.N.III masszív klímaváltozáson ment keresztül a terraformálás által, így megolvadt a hótakaró és dzsungelek – bennük új élőlényekkel – jelentek meg.* A Lost Planet 2 történetét “több hókalóz csoport” perspektívájából meséli majd el a game, tehát különböző játszható szereplőkre is számíthatunk.* Co-op biztosan lesz az LP2-ben – az egyik jelenteben pl. három karakter támad egyszerre, egy másikban hárman ülnek egy nagyméretű mecha lőállásaiban.[GT]45850[/GT](A trailer ugyan az X360 online felületén debütált, platformmegjelölés nélkül, azonban a Capcom nem arról híres, hogy két kézzel osztogatná az exkluzivitást – szóval jön ez Playstation 3-ra is, borotvához, revolverhez vagy méreghez ne nyúljon még senki. Képeinket a [A http://www.gamersyde.com/news_7573_en.html]Gamersyde[/A]-ról vettük kölcsön, egyelőre a trailerből valók.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tuti vetel ez a game!

 2. Azt olvastam hogy csak 360-ra fog megjelenni! 🙁 Remélem nem igaz!

 3. nemrossz

 4. Nekem nem jött be az elsö, el is cseréltem valamire gyorsan…

 5. Akkor lassan ideje belevetnem magam az első részbe, előrébb is rakom párral a dobozát…

 6. sok a duma pajtás..

 7. Jajjjj ez nekem kell!:D

 8. Ezt nem hiszem el!Én itt vérrel, verejtékkel küzdök, hogy végre élhetöbb legyen az EDN III, erre tovább folynak a harcok?Hihetetlen…Azt mondják büszkék a multi-ra, közbe PS-en valami ritka olcsó módon volt kidolgozva.Volt, hogy félórát vártam egy meccsre, ami persze lagolt mint a disznó!Erre nem kéne büszkének lenni.Maga a játék jó volt.

  • Én x-en nyúztam. Ott jó sokan tolták mindig, sosem kellett várni. Meg lag sem volt. Mindig mondom, hogy 360-on jobbak a játékok.8D Vagy csak trehányul portolnak? Hoppá.

   • PS-en úgy működött a dolog, hogy:Ha hostoltál, akkor indítottad a játékot amikor akartad…már ha legalább 1 ember csatlakozott hozzád.Ha te csatlakoztál máshoz, akkor várhattál napokig, ha a host mondjuk maximális létszámmal akart játszani.Nem emlékszem, hogy volt-e quick match opció, de ha nálam 10 embernél több volt egy mecsben, már lagoltam.

  • Én 360-on toltam és ott hibátlan volt, nem kellett sokat várni, kisebb nagyobb lag csak akkor volt amikor egy-kettő Japán játékos is csatlakozott.

 9. Az első rész nagyon jó volt és nem kérdés, hogy erre még rátesznek 1-2 lapáttal Capcomék. Ja és szerintem tuti multiplatform lesz.

 10. jó game lessz nekem én szerettem az elsöt is.

 11. Az első rész is komoly volt, bár elkezdtem, de nem nyomtam végig (túl sok jó játék volt akkor, és valahogy elhanyagoltam). Ez a második rész meg iszonyat pofásan néz ki. Jó pont ismét a Capcomnak, hogy nem csak egy 10mp-s teaser videóval szúrták ki a szemünket. Csak az ember futása nem tetszett, olyan mintha valami 200kg-s zsírdísznó lenne, aki alig tudja vonszolni a burgerektől felpumpált seggét, ellenben úgy szökken, mint a szöcske.

 12. OMFG! Eddig halogattam az első rész beszerzését, eddig! Holnap irány a bolt és beszerzem! Csak, hogy legyen majd viszonyítási alapom…

  • Ha szereted a mecheket és az akciót, akkor nem fogsz csalódni 🙂 Ha a 2. rész mindenből csak egy kicsivel ad többet, akkor egy nagyon jó játék lesz.

 13. Istenem de vártam már!!!

 14. Nice….

 15. Ez eszméletlen,bár még nem játszottam az első résszel,de hamarosam pótolom.Sajnos van egy olyan érzésem,hogy ezzel leghamarabb 1 év múlva játszhatunk,de legalább brutál lesz.

 16. Bámulatos.MT Framework 2.0 !!!! Iszonyat. Láttátok mit tud az új engine ? A Capcom lesz az év fejlesztő cége.

 17. Mussssssssszzzz:)

 18. Szép. Mivel az előző részhez nem volt szerencsém, ennél többet nem tudok mondani.

 19. Bejövős a cucc

 20. remelem meg az iden megjelenik

 21. TE JÓ ISTEN! Így fog kinézni? o_OKELL!

 22. Racoon Police Departman? Biohazard?:D nem rossz, bekéne már szereznem az 1-et xD

 23. Vérom nagyon, mivel imádtam az első részt! Igaz azt még PC-n toltam, de a második részt örülnék ha már PS3-on tolnám a megjelenéskor 🙂

 24. A képek és videó alapján szerintem sokkal jobb,és pörgösebb lesz mint az (amúgy is rendkívüli jó) első rész.Várom.

 25. nah fasza, már várom 🙂

 26. Animáció terén csiszoltak rajta egy keveset:PGrafikailag kb.4x-er jobban néz ki mint az első rész!

 27. Komoly lesz ennyi 😀

 28. Az első rész az egyik kedvencem mai napig…szerintem előrendelés lesz majd a dologból!Egyik legjobb multis játék!

 29. Az elsőt most játszom, eddig nagyon tetszik, tehát várom a második részt.

 30. Végül is nem volt odaírva, hogy only on 360, remélem ps3-ra is jön, az első része nagy kedvencem, 2x végigtoltam, a multit kb. 34 szinten hagytam abba. Mekkora jó volt multiban az ország szerinti bontás, ki a legjobb kis hazánban?! 🙂

  • Én szénné toltam a multit, valahol a 82. szintnél álltam meg, az ország szerinti bontásban a Magyar vonatkozásnál talán még benne vagyok az első 10-ben…A 2. részt meg nagyon várom, a képek meg a videó is nagyon állat 🙂

 31. Eszmeletlen komoly lesz! Imadtam az elso reszt.

 32. Ohh mamám, befosok, imádom. Bionic Commando után ezt várom a legjobban. Puszi, csók, seggbekuki, Kedves Capcom! 🙂