Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Lost Eidolons – friss bemutató a körökre osztott taktikai RPG-ről

Ismerkedj a játékmenettel.

Az Ocean Drive Studio bemutatta a Lost Eidolons játékmenet előzetesét, így az érdeklődők megtekinthetik, hogy mit is kínál a körökre osztott taktikai RPG.

A stratégiai játékmenet fontos része az egységek menedzselése az összecsapások között, amely során a játékosok felkészülhetnek az ellenségeik alakuló taktikáira. A történet főhőse Eden, aki szülővárosában, Lonettában egy ismert zsoldos. Egy arisztokrata összeesküvés után elveszti megbecsülését, így nincs más választása, mint követni az utat, amelyet a sors szán neki: ezalatt pedig bekerül egy tervbe, amely célja, hogy megbuktassák a jelenlegi császárt, Ludivictust. A kaland tele van morális dilemmákkal, keserű búcsúkkal és érzelmi árulásokkal, Eden pedig kénytelen lesz megismernie azt, hogy ki is valójában. A csaták során szem előtt kell tartani a terepet és a pozíciókat a hasznos, a csapattagokkal közösen kivitelezett csapások érdekében, a megfelelő taktikázás pedig kevesebb életveszteséget eredményez. A móka során új felszereléseket lehet feloldani, illetve meg lehet ismerni több mint egy tucat egyedi harci kasztot, akiket sokféle képességgel és varázslattal lehet felruházni. A táborba látogató karakterekkel összebarátkozva új egységeket lehet toborozni, a katonák elkötelezettségének növelése pedig hatékonyabb teljesítményhez vezet, ahogy a kiképzések és a történeteik mellékküldetéseken keresztül történő megismerése is. A történet középpontjában a szabadságért küzdő bajtársak közötti kötelék áll, amelyet egy olyan kor szül, amit a háború és a politikai viszály mérgez – a háttértörténet alapja pedig a kínai csillagképek négy szimbólumainak mítosza. A zenéért pedig Clark Aboud a felelős, aki a Slay the Spire és a Factory Town muzsikáit szerezte.

Az alkotás idén kerül korai hozzáféréses fázisba PC-n, a terv pedig, hogy 2022-ben konzolokra is megjelenjen. A Gematsu egy korábbi kérdésére a fejlesztő azt niylatkozta, hogy “Xboxra” elérhető lesz, de a cél, hogy “PlayStationön” is játszani lehessen – ebből arra lehet következtetni, hogy jövőre PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is lehet majd nyomni. A csapat Kickstarter-kampányt is indított, és 45 ezer dollárt, azaz kb. 13,5 millió forintot akart összeszedni, ami össze is jött. Ebből a pénzből különféle extra dolgokat szeretnének elkészíteni, mint a permanens halál mód, így a központi fejlesztésre nem lesz hatással a kampány.

Hozzászólás