Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

LOL – Az Electornic Arts kukázta…

A Kotaku videojátékos magazin információi szerint az Electronic Arts sok-sok sz@rakodás, bénázás és hülyeségbeszélés után végleg kukázta a Visceral Games-féle híres-neves, “világmegváltó”, open world kaland rendszerű Star Wars játékát.Ez annak a game-nek a továbbgondolása volt, melyről kiderült, hogy ominózus, E3-on mutogatott, “házból kijövős, csillagromboló villantós” gameplay trailere szén kamu és konkrétan csak ennyi volt kész a szoftverből, hogy egy házból ki lehetett jönni, mire elhúzott három scriptelt Tie-vadász az égen.[b]*FRISSÍTVE*[/b]Ezt a szuperkalandot – amely kezdeti címe Ragtag volt – a Visceral Games kezdte el fejleszteni Amy Hennig vezetésével, amelyt útközben elkaszált az EA – erről a kapcsolódó linkek között olvashatsz.Úgy döntöttek, hogy egy lineáris, sztori-orientált termék helyett egy nyílt világú mókát szeretnének, viszont most ez a projekt is ment a kukába. Az ok a hírek szerint az, hogy a kiadó vezetősége korábban akart már egy Star Wars játékot – lehetőleg 2020 vége fele, amikor elméletileg az új konzolok is jönnek -, az Orca kódnevű projekt pedig addigra nem készülne el. Ezt a játékot már az EA Vancouver fejlesztette egyébként, és egy fejvadászt, vagy zsiványt alakítva lehetett volna bebarangolni bolygókat, és különböző csoportokkal együtt dolgozni. Leépítés nem követte a tranzíciót.Így tehát – várhatóan – 2020-ban talán lesz egy Star Wars játék. [101774][i]Forrás: [a https://kotaku.com/ea-cancels-open-world-star-wars-game-1831786371]Kotaku[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem igazán értem, h az EA minek vette meg a jogokat, ha aztán mint sárkány a kincsén csak ül rajta, de nem kezd vele semmit.

 2. Egy KotOR 3. részt dobjon össze valaki, köszi puszi.(Vagy legalábbis egy hasonló minőségű rpg-t)

 3. Szerintem ez nagyon vicces. Remélem jól megerőszakolják őket, így is rájuk jár a rúd, de ez még nem elég. Muhahahahahahah.

 4. Na, akkor erre se kell költeni.

 5. A sok mikrotranzakciós szarságok egy storyorientált világba nehéz implementálni, nincs annyi lehúzás belőle! Szar Geci az EA!

  • Nem lett volna sztoriorientált – nyílt világú cuccot csinált már a Vancouver. Túl sok idő lett volna elkészíteni: most olyat csinálnak, ami gyorsabban meglesz.

 6. Marvel Spider-Man után adják a jogokat a Sonynak… és öröm bódogcság. 😀

  • Hát lehet elgondolkozik a disney rajta. Nézd meg a pókiból mit toltak…. egy 9 milliós eladást úgy ,hogy előtte a nagy acitivison se tudott semmi épkézláb eladást tető alá hozni.Multi cimtől is szép szám a 9 misi.. egy ex star warstól is tuti meglenne ennyi.

  • Az lenne szerintem a legjobb, ha eseti alapon működne, és másoknak is adnának lehetőséget, nem egy cégnél lenne kizárólag.

 7. Nem baj, egy okkal több hogy a licensz átsétáljon más kiadóhoz.

 8. Mikor akarják már tőlük elvenni a jogokat ? De tényleg, mit kell még hozzá művelniük ? De a lelketlen Battlefos 3 biztos jönni fog….

  • Abban biztos lehetsz.

  • Ha jól tudom valami 10 évre írták alá a dolgot, szal valamikor 2021-22-23 körül jár le a dolog. De addig nyugodtan csináljak Battlefront 3-at még izmosabb mikrotranzakciókkal, és bukjanak bele jó keményen. haahahaahahaahahaahaahahaahaahahahaaahdgthklydrgjkawelg s

 9. Vicc!!Nem baj, a következö battlefield-et majd biztos többen megveszik…

 10. Szégyen.

 11. 2 év alatt a semmiből milyen játékkal rukkolnak elő??? Vagy melyik lelőtt projektet melegitik fel??? A 3434-et…. vagy a Boba Fett-et amiben tuti lett volna potenciál anno.

 12. Jo is h az EA-t választották xd akkor már inkább az Ubi. De még az Acti is jobb.

 13. Jöhet egy újabb LEGO Disney Star Wars meg egy f*s FPS, aminek köze nincs a sorozathoz…

 14. Azon csodálkozok, hogy a Disney még nem rágott be az EA-re a töketlenkedésük miatt.Ennyi idő alatt már rég kész lehetett volna a SW 1313 amit kukáztak a Lucasarts-nál. Ígéretesebb is volt mint amit eddig az EA csinált utánuk.Az viszont szomorú, hogy a bitang jó Dead Space után így bokáig lecumiztatja az EA a Visceralt. Kétlem hogy ebből valaha is felállnak már.

 15. Szégyen, a rajongók szemen köpése. Ezek teljesen komolyan gondolják a Battlefront színvonalú játékot. Mondjuk egy Episode 8 után már semmin nem lepődök meg, kreativitás vagy jó koncepció teljes hiánya egy Star Wars univerzumban 2019-ben. Basszátok meg!

 16. Hát nem tudom mit kapnak ezek majd a fejükre, de amit az EA művel az botrány.Ha jövőre is ki mernek ,hozni egy Battlefrontot akkor pusztuljanak meg.

  • Battlefront szerintem már idén lesz.

   • “Nem tudom mit fog hozni ez a 2019… de az Activison-t vizsgálják mert “”túl könnyen”” engedte át a destiny-t . felmerült a csalás..Az EA meg a nagy trailerből semmit sem valósitott meg. Szegény Zapella és a respawn mibe fogott bele.”

 17. Vajon a Star Wars Jedi-t mikor kukázza az EA? De a Battlefront 3 gondolom azért készülget.