Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

LocoRoco 2

Mint arról már korábban hírt adtunk, szorgosan készül a LocoRoco folytatása. Hogy pontosabb képet festhessetek arról, miről is lesz szó, ügynökeink segítségével rátettük koszos kis mancsainkat egy béta-verzióra. Kipróbáltuk, elámultunk. Az élmény magáért beszél.[142]Komolyan mondom, a LocoRoco 2 elkövetőinek érdemes lenne egy „Hogyan készítsünk folytatást halszag és rókabőr-preparálás nélkül” tanfolyamot indítaniuk. Na nem a játék elmebeteg alapötlete és kivitelezése miatt, ez – elismerem – csak egy bizonyos rétegnek jön be (köztük nekem is, nagyon). Azért kéne tanítani, amit művelnek, mert az embernek az az érzése támad már a LEGELSŐ pályán, hogy a fejlesztők fogták a rajongók, a nagymamájuk, sőt még a sarki hentes ötleteit is és mind egy szálig belegyúrták a produktumba. Az alapkoncepció maradt:1.) Gurulj2.) Egyél3.) IsmételdÁm ezúttal ezt minden epizódtöredékben más és más színes pluszfeladattal variálták meg. Az első pálya nagy dilemmája például, hogy egy nagy fekete izé (legyen mondjuk „Muju-szikla”), leütötte rózsaszín… sültkrumpli barátunkat. Amíg picik vagyunk, sajna nem sokat tehetünk szegényért, nosza zabáljuk magunkat bengára és lökjük le róla azt a randa ellent, hogy haladhassunk tovább.[137]A minigame-ek ebben a részben nem opcionálisak. Amikor eljutunk a történet egy bizonyos részére, az éppen felszabadított havergiliszták meghívnak egy baráti leütögetősdire. Az első kör ingyenes, utána már fizetni kell érte. Meglepő, de ezek sem fulladnak unalomba.A történet továbbra sem pályázik Arany Forgatókönyv díjra (kb. „a gonosz mujuk megint gonoszak”), a kivitelezés viszont annál inkább dicséretes. A grafika továbbra is szép, plasztikus, a színek gyönyörűek, a locók pedig aranyosabbak, mint valaha. (Jah, és végre van lila is, muhaha!)Nem akarok egyelőre túl sok poént lelőni, de az ellenfelek variációinak száma kb. megnégyszereződött, Loco adott esetben faltörő „ruhákba” bújik, a pontos énekléshez meg aktív segítségünkre van szüksége.[140] Ki merem jelenteni tehát, hogy az előző rész, mintha a bétája lett volna a folytatásnak, le a kalappal! Ettől még persze nem fogja senki megszeretni, aki eddig is kerülte, mint rosszgyerek a brokkolit, én mindenesetre kíváncsian várom.

18 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Remek platform játék baratságos kivitelezés.

 2. ez volna amit soha kiseprodálnék

 3. Sajna még az első részhez sem volt szerencsém, pedig nagyon érdekelne PSP-re …

 4. Uram atyám 😀 Jöjjön már ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Kijön, viszem, haza.

 6. must have

 7. Az első részhez hasonlóan ez tipikusan az a játék, amiért nem fizetnék teljes árat, de platinumban simán kötelező.

 8. Már nagyon várom! Az első rész a legjobb játék PSP-n.

 9. A képek, s a leírás alapján izgalmasabbnak, teljesebbnek tűnik az új Loco. Mikor jelenik meg? Pontosan tudható már?

 10. Ez még kétszer olyan dinka mint az első rész. 😀 Már most imádom! 😀

 11. Remélem oylan jo lesz mindt az elsö rész 😀 nagyon imádom mert nem oylan könyni aminek láccik igaz h dedos de kell hozzá agy!:D

 12. ezért se adnék pénzt az tuti

 13. nekem az ilyen játékokért tetszik a psp. sok rá az olyan játék mint nagykonzolon. jó van aki út közbe is játszani akar azzal amivel nemrég még pé ps2-n játszott de éngemm az olyem játékokért érdekel a psp. ezek pont psp-re valók.

 14. Ez legalabb olyan idiotasag, mint amilyennek latszik? 😀

 15. “”” Dagi bolygót ment. “” XD”” A történet továbbra sem pályázik arany forgatókönyv díjra “” :Dimádom, megint kedvet kaptam :P”