Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

LittleBigPlanet – az óriási bukás” igaz története”

Egy korábbi [A http://playstationlive.hu/note/155]hírnél[/A] jót beszélgettünk a fanboylét nagy kozmikus kérdéseiről, így gondoltam harapjátok majd a következő, hasonló dimenziót érintő sztorit.A GameDaily egy korábbi [A http://www.gamedaily.com/articles/galleries/epic-fail-games-that-will-probably-suck/?page=2]írásában[/A] azzal kapcsolatban [I]szakértett[/I] nagy mellénnyel, hogy mely jövőben megjelenő játékok lesznek világraszóló bukások.A feature az igen hangzatos “Epic Fail: Játékok, amik valszeg csúnyán beszopják” címmel került ki a világhálóra. Írói azt fejtegették benne, hogy a LittleBigPlanet nem más, mint egy “túlmisztifikált PowerPoint”, ráadásul “ócska tartalommal”.[I]”Már most azt halljuk különböző újságíróktól, hogy a Sony LittleBigPlanet című játéka lesz az ok egy PS3 konzol vásárlására. Mi azt mondjuk, ne olyan hevesen! Nincs ebben a játékban a kedves karaktereken kívül semmi, ez egy túlmisztifikált PowerPoint, amiben a gamerek azt hiszik, majd megvalósíthatják magukat. A tehetségesek talán… mindenki más azonban szemetet termel majd. Ha tervezhetnél pályákat, és ezeket összefűzhetnéd, hogy megalkosd a saját platformjátékodat, na az király lenne, de így… ez egy szemétdomb.”[/I]Eltelt egy kis idő, aztán világ vezető gamer sajtója a megjelenés után rendre 9-10 pont körül értékelte a játékot – azt, amelyben végül pályákat tervezhetünk, és ezeket összefűzve megalkothatjuk a saját platformjátékunkat -, tehát úgy tűnik, ez a buta kis PowerPoint eléggé bejön az embereknek.A GameDaily kicsit égett, aztán frankón benylete a békát. Beismerték, hogy túl hamar voltak okosak.“Vedd meg a LittleBigPlanetet, vagy [I]Zsákfiún[/I] fogunk rúgni.” – üzenték az olvasóiknak.A szó elszáll, az írás a Mátrixban azonban néha megmarad.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most néztem a 168000 eladott darab még a megjelenés előtti adat az USAban.A megjelenés óta nincs har mennyi fogyott.

 2. Csak egy hangyányit komolyabb,mint a powerpoint.:D

 3. Microsoft kampánya már megint

 4. “Még enm volt szerencsém a játékhoz ,de azé igazuk is van … akinek nincs tehetsége hozzá az valxeg csak “”szemetet”” fog termelni … perxe azt a mappot nem kell letölteni vagy le kell törölni (nemtom,h műxik ez) …”

  • Ez igaz, de néha jó beesni ilyen trash pályákra is! És azért ezek szépen lassan ki fognak esni, a lista végére kerülnek.

   • Miért jó beesni ienekre? 😀

    • Pl amikor valami szemét pályát 1000X kezdesz újra, mert nem tudsz átugrani egy gömbőcért egy szakadék felett, akkor jó keresni egy ilyet. Mondjuk kilövöd magad és becsapódsz egy ilyen gömbőchabba 1000 000 pontot szerezve, és csak azt gondolod: hogy: kabbe azt az egy xart, te xemét állat:DDD

 5. Kicsit egyet értek zaz-zal, hogy tényleg nem a legjobb időpontban jelent meg a játék főleg az európai megjelenést meg eltolták 7.-re amikor meg jön a GoW 2 is. Itt vannak tonnaszámra a jobbnál jobb játékok így csuklóból legalább 6-7 darabot is fel tudnék sorolni és tényleg nem biztos az, hogy nagyon meg fogja ez a Sony szekerét tolni. Nekem viszont nagyon tetszik a játék 🙂

 6. “én egyetértek velük, de az a saját véleményem, és nem mondom másoknak hogy ne vegyék meg.hajrá!ráférne egy löket a sonyra , de szerintem nem ez a program fogja megtolni a taligát.tul sok jó, “”könnyen emészthető”” játék jelenik meg mostanában.”

 7. Most hétvégén volt szerencsém kipróbálni az LPB-t. Előszőr néztem mi ez a bárgyúság, majd beszálltam, mert nem bírtam nézni ahogy szenvednek vele, és aztán olyan önfeledt játék következett, amilyet már nagyon rég tapasztaltam. Tologattuk a kis kockákat, egymást vonszoltuk végig a pályán, hihetetlen. 🙂 Kisnagy csoda.

 8. Aki beveszi ezeket a dumákat, az már agymosott. A puding próbája mindig az evés…

 9. jók ezek az okos jövendölések………a lgtöbb magazin ilyen sajna:(

 10. Mindig vannak szagértők, akik abból próbálnak sikert kovácsolni, hogy szembemennek a trenddel és aztán, amikor végre bejön 1-1 így generált prognózis, akkor örülnek a 15 perces hírnévnek.De végül is az se baj, ha nem jön be, mert nyilvánvaló baromságokat mondanak, ugyan is az oldal látogatottsága így is biztosítva van.Az a gáz, hogy sajna az egész PS3 körül egyszercsak okos emberek már a megjelenés elöttől az szajkózzák, hogy a Sony ezt bebukta. Sok ember meg összetéveszti a tényeket a véleménnyel.

 11. Viszont hallottam hogy lehet valahol kapni promo verziót..Állítólag az fele annyiba kerül.

 12. Demo verzió lesz?? nem tudtok erről valamit?

 13. Kíváncsi leszek rá nagyon.

 14. egyébként attól félek az LBP óriási sikere azon múlik,hogy sajnos a ps3 nem a casualgémerek platformja…Egyszerűen drága…Ezért kicsit érettebb a felhasználóréteg,és nembiztos, hogy ilyen erős játékdömpingben az LBP-t sokan választják…Egyébként a média már tényleg kezd kaotikussá válni…Egyszerűen vicc ami már megy,komolyan sokszor azon gondolkodok,hogy direkt hergelik az embereket,ráadásul biztos vannak összefonódások,ez a pontszámokból tisztán látszik…Itt van mindjárt a Gameinformer ami lepontozta a Resistance 2-öt 8,5-re….Anno az első részre meg toltak egy kövér 9,5-öt….WTF?!?!? Összehasonlításként a BF:BC a maga egyhangú single-jével,és a kiadáskor 60%-os(gyakorlatilag bughalmaz) multijával 9.25…Vicc.

 15. szerencsére nagyon jól sikerült a játék, ezt a GameDaily dumát én is bevettem anno.

 16. “Mondhatni mostmár “”telített”” a piac a jobbnál jobb játékokkal. Gondolok itt a még meg nem jelent, de már mindenki álltal nagyon várt játékokra.Ezt már nemcsak anyagilag kell bírni, hanem szabad idővel is.Mert az ugye nem megy, hogy az ember 24 órából 8 órát gameléssel tőltsön.Habár 8 óra munka,8 óra pihenés,8 óra szórakozás. :)A megjelenést követő eladásokból szerintem nem lehet levonni semmit.szvsz.”

 17. Én direkt nem olvasok ilyeneket. Mondjuk nagyon teszteket sem, mert hát ott a store és nyussz. Kipróbálom.

 18. Hát ez szép! megint egy elhamarkodott kijelentés! Lassan meg lehet szokni ezeket :S

 19. Úgy látszik az egyszerűség elve kezd el uralkodni. Kezdetben magastól körberöhögtem a Guitar Hero-t, hogy mekkora marhaság (mivel gitározok), aztán ahogy belekóstoltam, igencsak rákattantam.Nem kell, HD, nem kell atomerőmű gép.Egy jól kidolgozott ötletre van mindig szükség.

 20. Tudtommal még meg sem jelent a játék EU-ban! Akkor miről beszélünk? Messze van még az, hogy kiderüljön mennyire is volt, lett sikeres a LitlleBigPlanet. Arról nem is beszélve, hogy karácsonykor a Bundle packok is dobnak néhány példányszámot…Várjuk ki a végét…

  • “Mondjuk arról, h sztem már az euban, akik nagyon meg akarták venni, azok megvették, a 80-90% -uknak megvan a “”koral edition””. Akiket én ismerek, mindenki tolja már 3 hete, köztük én is…”

 21. Tuti sikeres.Persze ha megjelenik egy tizedrangú X-es játék az mindíg jól fogy a kasszáknál, ezerrel behypolva. Hányinger……

  • Pl?

   • “Címet nem tudok mondani, de folyamatosan megy a manipulálás, azt se hiszem el hogy “”annyival”” jobban fogynak az X-es lemezek, OFF! A minap láttam a FryCry 2 bemutatóját valamelyik külföldi adon, és a reklám végén csak az X360-as borítót mutatták. Mellette apró betüvel volt csak kiírva hogy PC és PS3-om. Vagy ha megnézel bármilyen multi játék tesztelését az esetek 90% X-en tesztelik…..Bocsi nem akarok téma váltást csak megjegyzésböl írtam. “

    • “Multi játékoknál is szoktak fizetni a cégek, hogy a saját gépüket emeljék ki “”reklám”” közben.(ez persze minden trailerre külön vonatkozik, így az is előfordulhat, hogy az adott játék egyik trailerjében mindegyik szerepel, de egy másikban már csak az az egy bizonyos platform.) Volt ilyen Ps3-nál is a Burnout, vagy most a Mirror’s Edge. Ez nem egy újkeletű dolog.”

 22. Ez egy hülye f*sz volt, ez kétségtelen, de én úgy olvastam, hogy amerikában az első héten csak 160 ezer ment el, ami nem kevés, de nem is olyan hatalmas, mint a Sony mondta… De remélem, hogy téved a forrásom…

 23. Véleményem szerint 1 millió db el fog menni belőle. Én támogatom legalábbis. Főleg játékvétellel. 🙂

  • Hát igen, de ettől a címtől sokkal többet vártak, mint 1-2 millió. Igazi system sellernek akarták, de mostmár kezdek én is kételkedni benne hogy kasszarobbantó lesz, látva az eladásokat.

 24. Vicces 😀

 25. Vhogy van egy olyan érzésem, hogy nem robbantott kasszát. Túl nagy a kuss.

 26. Nem lehet tudni mennyi kelt el eddig?Anno egy oldalon olvastam valami 168.000db-ról a megjelenés napján/hételején, ami elég kevéske, bár fene se tudja mennyit adtak el megjelenés előtt.Jó lenne valami hivatalos adatot tudni.