Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

LittleBigPlanet 2 – már csak jövőre

A PlayStation 3 exkluzív [B]LittleBigPlanet 2[/B] az eredeti tervek szerint november 19-én jelent volna meg a vén kontinensen, ám a stuff mögött álló [B]Media Molecule [/B] hivatalosan közölte, hogy a monumentálisnak ígérkező játéképítő játékuk már csak 2011-ben lesz elérhető a nagyközönség számára. Megijedni persze nem kell, mivel az igencsak túlzsúfolt eredeti időponttól oly távol nem került az anyag. Napra pontos európai dátummal egyelőre ugyan nem tudunk szolgálni, viszont az amerikai megjelenés már biztos, ami nem más, mint [B]január 18[/B].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Pont jó lesz jövőre, így is zsúfolt az év vége.

 2. Leszarom ,és még enyhéén fejeztem ki magam.

 3. Nem baj hogy csak jővőre!

 4. Halleluja, legalább nem lesz akkora dilemma, hogy mit kérjek/vegyek karácsonykor. Viszont így a következő év még töményebb lesz.

 5. nem is érdekel.

 6. Nagyon kár, pedig reméltem hogy karácsonykor ezzel szórakozhatunk az unokatesóimmal 🙁

 7. nem érdekel a motyós

 8. “Azt gondolom, hogy ez egy tipikus karácsonyi ajándék tipusú játék lehetne…de nem az lesz.Én itt most elhiszem, hogy még csinosítják a progit mert nincs teljesen kész, szvsz pénzügyi bukta nem karácsony elött megjelenni. Igazi konkurenciája nincs is max. a sly collection de az “”csak”” egy felturbózott ps2 platformer”

 9. Kipróbáltam a demót. Persze nem mondom hogy nem szórakoztató, de számomra inkább a gyerekeknek való, habár tudom hogy sokan játszanak felnőttként is vele.Engem úgy nem varázsolt el, így mind a 2 kihagyom.

  • Jaja, én nem mertem mondani, hogy kissé gyermekded ez a játék. De kövezzetek meg érte nyugodtan, vállalom!

 10. Én is örülök neki,legalább lesz esélyem más cuccost beszerválni

 11. Nekem meg az összes, ha valami megfog éppen. 😛

 12. Hála az égnek, ráér még bőven.(LBP csömör)

 13. Béta még elég bugos, sokszor élvezhetetlen… jó döntésnek tartom a halasztást!

 14. Nem is baj ez addigra mindenkinek lesz esélye egy kis pénzt összekaparni.

 15. az első rész kb 4 órát volt a gépemben..na ez aztán annyira nem,h nagyon nemgyere be..ha kreatív akarok lenni írok egy számot vagy épp zenét

  • Akinek kicsit is hobbija a videojáték, az kicsit is érdeklődött az iránt, hogy ő alkosson valamit egy videojátékban. Ha másokat az szórakoztatott, az külön öröm volt. A játékosok szerették.

   • Ez azért így egy kicsit erős!

   • tizen akár hány éve játékos vagyok..:) szóval beletartoznék igenigen a ratába de valahogy engem ez abszolúte nem izgat!de meglepődve látom hányan nyomatják!a lényeg,h gémeljen a nép :)én ezt meghagyom másnak..nekem inkább az rpg,tps,fps,vs vonulat fekszik

 16. ajh baszki:/ remélem megéri majd:D

 17. De rohadtul nem bánom most.

 18. Dolgozzanak csak rajta hogy minél jobb legyen!

 19. nem baj hogy eltolták , tényleg zsúfolt az ősz

 20. Az 1. kimaradt , de ezt már nem hagyom ki .

 21. Én ennek most örülök, így se lesz pénz mindenre :S

 22. Ma már elég ritka egy olyan stuff, ami időben megjelenik… Én csak akkor hiszem el, ha már látom, hogy megvan!

  • Erős lesz az év vége játékfelhozatalban, tekintve a nagyobb címeket, emiatt ez egy üzleti és pénzügyi döntés volt inkább.

   • Konkrétan mire gondolsz? Mert ami engem érint még idén az a MoH és a Castlevania. És hasonló kategóriában, tehát platformos, ugrálósról nem is nagyon tudok.

    • Nomeg ebből az analógiából kindulva az év eleje nem lesz erős?

    • Stílustól függetlenül (ez tökmindegy ugyanis) lesz pár cím azért még idén:GT5Dead Rising 2Atelier RoronaCastlevania Lords Of ShadowsEnslavedMedal Of HonorQuantum TheoryFallout New VegasVanquishStar Wars FU2Call Of Duty Black OpsNeed For Speed HPAssassin’s Creed Br.Majin And The Forsaken KingdomThe Sly CollectionNBA 2K11NBA Elite 11Fifa 11Elég erős a mezőny azért, (és ezek csak a nagyobb nevek, ott van mellette még a Move-os The Fight is, meg kisebb címek) és jövő januárra eddig egy Dead Space 2 és egy Mass Effect 2 van csak. Persze lehet hogy tévedek.

     • Plusz még jön új Guitar Hero és DJ Hero is idén.

     • Már kiokosítottak ezügyben, hogy nem a stílus maga számít. Illetve tudom én, hogy ez így megy, csak akkor is bosszantó. De van olyan, aki meg éppen hogy örül neki, hogy később kell pénzt kiadnia. :)Én személy szerint a falat kaparnám, ha teszem azt a Castlevania csúszna két hónapot.

   • Igen ez tűnik inkább valószínűnek, mert biztos van még valami amit bele akarnak rakni vagy kijavítani, de az idei év végére értek oda a játékgyártók.kiadók hogy bőven lesz miből válogatni. Bár szerintem sokan így is úgy is megveszik, mert ez egy must a ps tulajoknak LBP forever ^^

   • Egyetértek veled.(Szerény véleményem szerint a R* is e-miatt teszi 2011-re a L.A. Noire.-t Mivel megjelent az oly várt Mafia II.)

    • Én mintha úgy tudnám, hogy az eleve 2011-re volt tervezve. Az addig rendben van, hogy például az MW2 miatt mindenki pakolt át következő évre, de a Mafia 2 azért szvsz nem ütött akkorát.

     • Nem, most őszre volt az is betervezve, hírek szerint.Amúgy, szerintem nem muszáj hasonló kategóriának lennie, mivel pénz ez is, pénz az is.Ha meg jelenik egyszerre pl. három játék amit vársz, (mondjuk PBP2, fifa11, GT5) de csak kettőre van pénzed, akkor minden képen kikell hagyni egyet.Erős példa, de szerintem érthető.

     • “Jogos, meg értem én a “”problémát””, csak ezzel is megint a játékos szívja meg. Amiket én szoktam várni, azok szerencsére (eddig) még csúsztak sosem :)*asztal alján kopog hármat* xD”

   • Szerintem meg ezen nem nagyon lehet spekulálni. Aki akarja úgyis megveszi a megjelenés napján, vagy egy héttel, hónappal, évvel…később.

   • Simán!Az eredeti LBP-et bedobták 2 éve a sűrűbe és a Sonynál pislogtak, hogy a sok szakmai dicséret ellenére elég mérsékelten fogyott…Én csodálkoztam is, hogy ezek után ismét az őszi-téli szezonban dobják a piacra, főleg, hogy ott a GT 5 is, de úgy látom megjött az eszük.

   • Egyet értek!

 23. Nagyon kíváncsi leszek a véleményekre, még nem biztos, hogy beszerzem. A játék egyik fö eleme, az építkezös rész nem érdekel, annyival meg nem hinném, hogy jobb-több tud lenni az elsönél, hogy megérje.