Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Life is Strange – képek szivárogtak ki a potenciális elősztoriból

Az Idol Minds, amely stúdió fejlesztette a [i]Paint[/i]t PS3-ra, mostantól a Deck Nine Games nevet viseli. A névváltás mellett elárulták, hogy narratív-központú alkotásokon szorgoskodnak majd. Ezek már fejlesztés alatt állnak, az egyik pedig egy „kritikailag elismert [i]franchise[/i]” új epizódja egy „vezető AAA videojáték kiadótól”, amelyet az E3-on jelentenek majd be.A [a https://www.gamekult.com/actualite/life-is-strange-retour-vers-le-passe-3050795753.html]GameKult[/a] ma egy képet talált a Deck Nine Games hivatalos weboldalának szerverén, amit később el is távolítottak. Ezt követően egy felhasználó az oldalon felhívta a figyelmet egy [a https://imgur.com/a/0UGL0]Imgur[/a] albumra, amelyben a GameKult által fellelt kép is megtalálható.[a http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=238788792&postcount=15]J!NX NeoGAF felhasználó szerint[/a] a Deck Nine a [b]Life is Strange[/b] előtörténetén dolgozik és ez az, amelyet bejelentenek majd az E3-on. A sztori Chloe és Rachel kapcsolatát járja majd körbe.Ez természetesen csak akkor minősül hivatalosnak, ha a Square Enix vagy a Deck Nine Games megerősítette. Ettől függetlenül érdekes elképzelés, figyelembe véve azt a tényt is, hogy az eredeti, epizodikus játékot fejlesztő Dontnod Entertainment saját [i]Life is Strange[/i] projektjén ügyködik.A játék egyébként június 6-ától elérhető lesz PlayStation 4-re a PS Plus előfizetők számára.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Szegény Max kimarad? 😀 Remélem nem az lesz, hogy a Dontnod is kiad egyet, meg a Deck is. Legalábbis úgy ne, hogy a Deck projektet nem a Dontnod felügyeli. Szerettem az elsőt, ne barmolják el. Az a Pain izé nekem nem garancia. 😀 Esetleg még az is lehet, hogy egy projektről van szó és a Deck külsősként besegít.

    • Nem tudom elképzelni, hogy szorosan beépítenék Maxet egy előtörténetbe. Képek alapján Rachel lesz a központban, biztos neki is volt szuperképessége.