Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Level-5 – mi itt készítjük a videojátékokat

A Level-5 jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő, független japán videojáték fejlesztő stúdió. Playstation 2-re ők készítették például a remek és gyönyörű Dark Cloud szériát, a fantasztikus Rogue Galaxy-t, Playstation Portable-re a kiváló Jeanne d’Arc-ot, Playstation 3-ra a különleges White Knight Chronicles-t, következő PS3 exkluzív szoftverük pedig a pazar, meseszerű látványvilággal operáló anime-JRPG, a Ni no Kuni lesz. Elmondható róluk, hogy minden programjuk nagyon minőségi és kifejezetten igényes az összetevőket tekintve.A Level-5 irodaháza természetesen Japánban, Fukuoka városában üzemel. A stúdiónak jelenleg 200 alkalmazottja van, a cég vezetője pedig Akihiro Hino, aki minden egyes Level-5 game felállításában kulcsszerepet játszik.Ha kíváncsi vagy rá, milyen körülmények között készülnek a Level-5 játékai, milyen miliőben dolgoznak a szakemberek, csekkold a galériát.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az igen, a munkakörnyezetre minden bizonnyal nem lehet panaszuk az itt dolgozóknak.

 2. A Dark Cloud hasalt a kasszáknál,vagy miért nem csinálnak folytatást ps3-ra?

 3. Kevés luxus…..? Szerintem nem jó képek lettek linkelve!

 4. Na valami hasonló helyet akarok 30 körülre megvalósítani mint ami a 6. képen is van. Városi kilátás, nekem való futurisztikus, nyugis design.

 5. Mintha nálam készültek volna a fényképek xD

 6. Ők azon kevesek közé tartozhatnak, akik szeretnek dolgozni menni 🙂

 7. Ezt a rongyrázást… Talán ez már túlzás. Ha ilyesmit látok, eszembe jut a püffedt hasú afrikai kisgyerek, aki 7 évesen sarlóval lép ki a kunyhóból, hogy legyen aznap mit ennie. Ez van.

 8. Na bassz, de király egy iroda!!!!

 9. Látszik, h náluk nem csak profitorientáltság van, meg munkavállalókon spórolás!

 10. Szeretnék én is ilyen környezetben dolgozni egyszer …. még lehet hogy nem is sietnék annyira haza XD

 11. Regén itt laktam, csak elköltöztem, mert tök sz*r volt.

 12. Aztakurva….

 13. És mindig mondják, hogy milyen keményen dolgoznak a játékfejlesztők. Ilyen helyen nem nehéz… 😀

 14. Szívesen elmelóznék 1 ilyen helyen…

 15. de szarul néz ki, inkább lennék szobafestő mint ,hogy itt dolgozzak 😀

 16. Szolid. Kepzelem mennyi a berletidija egy ilyen irodanak Tokyoban:D

 17. Énis remélem(ha egyszer eljutok oda)hogy ilyesmi helyre fogok kerülni és legalább olyan jó játékokat fogunk majd csinálni 🙂

 18. elég jó miliő….

 19. Én itt fogok dolgozni. Úgy érzem meg tudom csinálni. Előttem az élet! 🙂

 20. elég szar lehet itt dolgozni! 😀 :D:D

 21. szép-szép 🙂 de a 3. sor 3. képe mi lehet ?

 22. Én pont 4 napja vizionáltam egy ilyen munkahelyet, amikor a téli tüzelőt dobáltam be a taligából a pajtába és bekúrtam a fejem…..

 23. Akkor ezért ilyen jók a Dragon Questek. 😀

 24. “egyébként nekem az a nem is titkos vágyam, hogy nálunk azt a hülye metrót felújítsák kicsit. legalább ha belül szép képekkel kinyomatnák… vagy csak színesebb, világosabb lenne. nem az “”1900-as”” évekből itt maradt rothadó, szürke feeling. ha már arról van szó, hogy mennyire fontos a környezet…számomra veszettül. már csak a metró kicsinál, mikor azzal kell utaznom egy héten kétszer, háromszor. :D”

 25. Nem is 50 évvel vagyunk lemaradva tőlük.Szívesen lennék ott akár takarító is:)

 26. Júj, egyszer az egyik játékukkal kapcsolatban már pilláztam a munkahelyüket, veszett jó az egész. Egyébként a 3. sor, 3. képén lévő falnál lévő dolog nem csak dísz, abban a vidiben például azon relaxált egy-két munkatárs!:)

  • az látszik, hogy frankó kis fekvőhely. basszus de jó lehet. fekszel ott és jönnek az ötletek… :Ditt egy ebédszünet olyan frankó lehet mint régen a gimiben a szünetek. 🙂 vagy általánosban. 😀

   • “Úgy rémlik, azt ‘szem ők is valami ilyesmit mondtak, hogy az az “”ötletsarok””.:D Direktbe ilyen dedóra van kialakítva az egész, pluszba azok a matrac “”golyók””.:) Nekem az a szóba kéne!XD”

 27. Az első képek termei is az alkalmazottaknak van fenntartva? Én sem panaszkodom a munkyahelyi körülményekkel. Nálunk az iroda majdnem úgy néz ki mint a 4. sor jobb szélén. Azonban a csili-vili tárgyalókból az alkalmazott ki van tiltva. Elvégre mi keresni valója van ott? Dolgozzon csak a monitor előtt.

  • jó de azért itt nem aktatologatókról meg titkárnőkről van szó. itt nem főfejesek + irodakukacok felállás van. hanem egy nagy csapat. a kisebb képeken is látni, hogy a kis székeknél, asztaloknál is fejlesztgetnek. nem táblázatokat töltenek ki mint egy sima sz*r cégnél… 😀

 28. “Költözök, megyek, rohanok. Talán takarítónak felvennének XDcole77: 😛 Apám Te aztán vágod a témát! A szövegből sem derül ki, hogy épp PS2-re is fejlesztettek már játékot és a képről sem, hogy a laptop is egy őskövület? Szerinted ezt mind most fotózták le? Kizavarták a srácokat, hogy úgy nézzen ki az egész, mintha csak szellemek dolgoznának ott, majd akit melón kaptak, azt berakták a képcsöves TV elé mert ugye amióta ismerjük azt a hűdebaró szót, hogy éjdzsdí azóta minden öreg TV már esdí?! :PA budapesti ZEN STUDIOS sem kutya. 😀 Nagyon szépen van berendezve. Látszik, hogy komoly lakberendezőt bíztak meg vele, mert tényleg professzionális mégis otthonias hangulata van a helynek. A szintén budapesti, bár már kb. másfél éve megboldogult Oberon nevű filmes utómunka stúdió is ebben a “”szellemben”” volt berendezve, (nagyon impozáns volt az is) vagyis a munkahelyi környezet bizony nagyban kihat az alkalmazottakra. Úgy látszik, hogy ez a szakma ebben élen jár. :D”

 29. majd Lady barátnőm is ilyen frankó helyen fog dolgozni! 🙂

 30. Bazz, mint valami luxushotel, nagyon komoly.

 31. Azért Yoda nagyon erős úgy érzem 😀

 32. oh basszuskulcs. meghalnék a boldogságtól ha ilyen fasza helyen dolgozhatnék. nah itt aztán biztos nem őszül meg az ember és nem gyöpösödig be, hanem örömmel megy dolgozni. a harmadik sor / 1.kép teljesen elvarázsolt, beleszerettem. a második sor / 3. képen lévő fehér helységben pedig veszett jó partykat lehetne rendezni. 😀

 33. azért nem panaszkodhatnak :)@ 2. cole77ez igazán építő jellegű hsz volt, grat!

 34. Körülnéztem a vasutas irodámban és mondtam is a fönöknek hogy én felmondok.

 35. A ps2 érában csodálatos dolgokat műveltek!Ps3 érában? Háááát a WKC marha középszerű egy stuff. Jópofa de tök középszerű.Az iroda a játékkal ellentétben viszont vadállat!!!!

  • Talán azért lett középszerű mert az mire mi megkaptuk addigra már 1 éves volt a játék.Bár a 2. rész sem produkált valami nagy eladásokat japánban….

 36. Második sor harmadik: azért Yoda Mester támogatja őket útmutatásaival.. – ez nem számít jogosulatlan előnyszerzésnek? XD

 37. na ez azért már valami :Prossz sorsuk van nekik az már biztos :DDD , tisztán mint az én szobám :PPP

 38. Uccsó sor bal oldali képen SDTV-vel nyomatják! Tehát csírák! Mintha pont most olvastam erről egy blogot. Egyébként király munkahely, de az SDTV miatt fingjuk sincs a mai játékokról és a játékkészítésről.

  • Egy japán játék sosem a grafikáról, hanem a tartalomról szól.Persze vannak kivételek, de a level 5 gamek tartalmilag erősek.Ezzel szemben a nyugati gameknek király a grafikájuk, de tartalmilag a béka segge alatt vannak…

  • Kár hogy éppen DS-re fejlesztenek, ha nem derülne ki a képből.

  • Gyorsan csinálj egy játékot a HDTV-cskéddel. Aztán dobd piacra mert Te értesz ám hozzá, ha már nem SDTV-d van.

  • ja, valszeg a tv miat nem is ertenek a jatek-kesziteshez, azert dolgoznak ok OTT, te meg itt jatszol a homokozoban :Pa felso kepek olyanok mintha 3d vizualizaciok lennenek.. ezek most ha eredetiek fotok akkor baxott rendrakos takaritono geisha serenykedhet arrafele 😀 a mi irodank ehhez kepest szemetkupac 😀

  • Lehet, hogy a kisképernyős nintendóra játékfejlesztés nem igényel HD-t?

  • Ó bazdmeg, mert Te! Te aztán tudod a dörgést nagyfejkapitány!….Nem egy kib*szott jó játék került már ki a kezeik alól (A Dark cloud személyes kedvencem) szóval ők tudják hogyan kell jó játékot csinálni te viszont nem!

 39. Nájsz!