Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Lehetséges átigazolások jövőre

A legnagyobb kérdés Fernando Alonso átigazolása. Már szinte nyílt titok, hogy jövőre a Ferrarinál folytatja. Még úgyis, hogy mind Kiminek, mind Felipének érvényes szerződése van jövőre. Sokan tudni vélik, Kimi lesz az akitől a Ferrari megválna, hogy helyet adjon a kétszeres világbajnoknak. Massa balesete viszont beárnyékolja a lehetséges monzai bejelentést – vagy inkább nem tudják, Massa mikor térhet vissza és érdemes-e rá számítani Kimi helyett.[I]”A bejelentés Monzában történt volna meg, ahogy erre már egy ideje lehetett számítani” – mondta a GPWeeknek egy Alonsóhoz és a Ferrarihoz egyaránt közel álló forrás (vajon ki lehet ez). – “Ugyanakkor Massa visszatérése kérdéses a balesete miatt, ezért a csapat arra kényszerül, hogy elhalassza a bejelentést. Fernando a Ferrari versenyzője lesz 2010-ben. A szerződést már aláírták. Az egyetlen kérdés a csapattársának személye, és a Felipe iránti tisztelet miatt a Ferrari nem tesz bejelentést, amíg meg nem bizonyosodnak arról, hogy képes lesz visszatérni.”[/I]Miközben erről folynak a találgatások kérdéses lett Button állása, akinek nincs szerződése jövőre a Brawn-al és mivel nincs sok pénz a csapatnál, a fejlesztések nem biztos, hogy jövőre versenyképes autót produkálnak. Jensont viszont imádják Japánban, ezért elképzelhető, hogy a Toyotához szerződik, ami nem muzsikál idén jól, ellentétben jelenlegi csapatával, de bőven van pénzük.Következő személy Nico Rosberg, akiről említést kell tennünk, hiszen neki most nagyon jól megy a szekér. 7. futamon folyamatosan pontot szerez a Williamssel. Jövőre ő is szabadul jelenlegi csapatától. Azt beszélik a McLaren igen komolyan érdeklődik iránta. Maga Nico is mondta, hogy szívesen lenne Hamilton csapattársa, aki egyébként jó barátja is. Ez esetben Kovalainen a helyére mehetne a Williamshez, akinek jövőre még nincs motorszállítója. Ha viszont a Williams-Toyota együttműködés megszűnik, Nakajima is megy a csapattól.A BMW kiszállásával van két jó pilóta autó nélkül a piacon. Kubica és Heidfeld. Kubica valószínűleg a Renaulthoz megy Alonso helyére, mivel Briatorenak szüksége van egy első számú pilótára az újonc Grosjean mellé.Heidfeldnek illetve az “elbocsátott” pilótáknak pedig ott vannak az újonnan érkező csapatok.Hogy mi lesz a tényleges felállás az csak a jövő év elején derül ki igazán, de néha jó elmélkedni, hogy hogyan is lehetne…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát érthető, hogy Kimi helyére jönne Fernando, mivel Räikkönen nem épp a top-on van..

  • Mert Massa pl. rengetegszer állt idén a dobogón. A kocsijuk is tényleg lehetővé teszi, hogy futamot nyerjenek, csak ők nem akarták? Vagy hogy?

 2. Sato, we want you back!

 3. Slow Nick mióta jó? :)Bocsánat, csak kikívánkozott.

 4. Nem örülnék neki, ha Kimi kiszállna a versenyből. Csak miatta nézem a F1-et és sztem elképesztő amit ki tud hozni a kocsiból főleg, hogy mennyire rosszul ment a kezdésnél.

 5. Azért Alonsóra kíváncsi leszek, hogy foglya bírni a konkurenciát a Ferrarinálvagy 1 év után megint visszamegy a Renault-hoz

  • Szerintem, ha korrekt verseny lesz, akkor egy szava sem lesz.Én várom már, hogy újra egy versenyképes csapatnál legyen, mert mindig látványosan vezetett, és tudott versenyben is előzni, amire mostanában nem nagyon van példa.Én inkább Roseberget sajnálom, mert a Mclarennél egyértelműen Hammilton a kedvenc, ő ott csak másodpilóta lesz.És szerintem Kubica sem járna jól ezzel a csapatcserével (persze valahova mennie kell). A Renault amikor világbajnok csapat volt, akkor Alonso köré építették az autót, de ugye ez már nem megy, egy olyan emberrel aki még az autó beállításokat sem tudja megtalálni nagyon nehéz dolguk lesz.

   • Kubica és Alonso vezetési stílusa nagyon hasonló, majdnem megegyezik, nem lesz baja.

    • Ha jól emlékszem volt egy nyilatkozat, hogy a BMW legnagyobb problémája, hogy egyik pilótájuk köré sem tudják építeni az autót, mert nem jó tesztpilóták. Konkrétan erre gondoltam, hogy gond lehet. De ki tudja, lehet, hogy jövőre beindul újra a szekér a Renaultnál.

 6. Nem akarom hogy KUBICA a renault-hoz mennyen

 7. Alonso Ferrarihoz való érkezése örvendetes lenne tényleg,kíváncsi lennék,Alo mennyire tudná motiválni a csapatot.Rosberg megérdemelné a pilótaülészt a Mekinél,csak az a nagy kérdés,Lújza hogy fogadná,ha edzésen elkalapálná őt Nico.Button a Toyotánál?No,az érdekes lenne,de szerintem Jenson visszasüllyedne a hondás-nívóra.

 8. én annak nem örülnék, ha nico menne a mclarenhez.

 9. Úgy vettem ki Agent cikkéből (meg már mondták is néhányan), hogy a Brawn jövője sem biztos,,,szóval úgy néz ki, Kimi mehet rallyzni.Az meg mekkora hülyeség, hogy a Ferrari három (vagy négy!) kocsit indítana? Ilyet nem tehetnek meg, erről ne is álmodozzatok. Ha mégis, az marha nagy pofátlanság a többi csapattal szemben.

 10. “Kimi olyan szinten lazán és fapofával hozza be a “”rossz”” Ferrarit a dobogóra, hogy nagyon nagy kár lenne érte! baromira csípem a palit, mégha a Ferrari nem is tartozik a kedvenceim közé…”

 11. Hát, ha 3 autó lenne, az érdekes lenne. A 3. autót szerintem sztárkocsinak neveznék, mert vagy Schumacher vezetné, vagy aki bevásárolja magát egy-egy futamra. Pl. Rossi, Loeb, stb. 🙂

 12. “Én is örülnék, ha Alonso a Ferrarihoz igazolna. Kimi nagyon valószínű, hogy távozik (a rally-ról mindig “”csillogó szemekkel”” beszél, szerintem ott folytatja). Jók ezek a pletykák, ha így lenne, nem is lenne rossz…”

 13. Remélem Alonso a Ferrarihoz megy! engem csak ez érdekel 🙂

 14. sztem Massa már nem ül nyitott F1 autóba.Az asszony tuti nem engedi.(amit meg is értek,hisz jön a pici stb)

 15. Schumi továbbra is edz…hümm…2010-Ferrari-Alonso&Schumi? de jóóó lenne:)

 16. Jó kis összefoglaló. :)Ehhez nincs mit hozzá fűzni, így lesz ahogy leírtad (szerintem). Nagy kérdés a Ferrari lesz, Massa balesete felborított mindent, ha javul az állapota akkor Kimi megy ralizni a Ferrari támogatásával, ha nem akkor Kimi/Alono páros lesz.De ez csak tipp.