Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

LEGO MARVEL SUPER HEROES (PS4)

Ennek a játéknak korábban már [URL]http://playstationcommunity.hu/note/10047]bemutattam a PlayStation 3-as változatát[/A] a PSC hasábjain. Úgy érzem legjobb tudásom szerint leírtam minden lényeges dolgot róla, úgyhogy most inkább az esetleges különbségekre térnék ki a két változat között, továbbá megmagyarázom az értékelőben látott magas pontszámot. ([i]Még véletlenül se felejtsétek el leírni kommentbe, hogy szerintetek nem ér meg 18 ezer forintot.[/i])

[YOUTUBE]T487PBAYfNs[/YOUTUBE]Az első dolog, ami szembetűnik a PlayStation 4-es [B]LEGO Marvel Super Heroes[/B] láttán, az rögtön az, hogy ezt “kár volt megjelentetni” az előző generációra. (Ezt persze csak képletesen mondom, a PS3 változat is nagyon szuper.) A game egyszerűen gyönyörűen fest és remekül fut PS4-en. Sosem láttunk még ilyen szép műanyagot mozgásban!A tesztelés alatt pont nálunk vendégeskedett az egyik ismerősünk, aki ránézésre bemondja az fps- és poligonszámot bármely játéknál. Nem tudott belekötni a Marvelbe, bár a játék nem az ő világa, azért a tudása előtt fejet hajtott.A PS3-as verziót korábban a kétjátékos módban tapasztalt képfrissítési problémák miatt hurcoltam meg, aminek itt nyomát sem látni. (Egy kis motion blur azért került a Hulkra fordulás közben az osztott képernyős kalandba.)Remote Play-t használva hívtam be a második játékost a PS Vitát használva. (Természetesen egy második DS4 irányítóval is lehet párban játszani.) Kézi konzolunkon a PS4 link/Remote Play-t választva kell egy második felhasználót kiválasztva csatlakozni a nagygéphez. Innentől vagy a tévét bámuljuk második játékosként, vagy pedig elheveredünk az ágyon és a kis gépet markolászva vetjük bele magunkat a szuperhősök világába. A PSP-vel is próbáltam anno 1-2 alkalommal irányítani a PS3 konzolomat, de az eredmény kiábrándító volt (homályos, béna, lassú). Most azonban 100%-ig meg vagyok elégedve a mostani technológia által nyújtott teljesítménnyel! Ezt a távvezérlést szerencsére a legtöbb PS4 cím támogatja, aminek személy szerint nagyon örülök. Egyetlen negatívum, hogy ebben az állapotban nem tudsz megosztani semmit a Share gombbal vagy videót feltölteni.[50592]A grafikai javuláson túl a Marvel Super Heroes nem sok újdonságot fog nyújtani annak, aki játszott az előző generációs változattal. Ugyanazok a pályák és karakterek, ugyanúgy lehet Vasemberrel repkedni New York városában, csak mindez ezúttal penge éles 1080p-ben, bármiféle akadás nélkül.Ha kimaradt a PS3-as és valami jópofa gyerekjátékra vágysz, vagy csak nagy képregény fan vagy, akkor a Lego Marvelnél keresve sem találhatsz jobb alternatívát. Hangulatilag és technológiailag a legjobb LEGO szoftver a jelenlegi piacon (kíváncsi leszek, ezek után mit fognak kihozni a jövőre érkező Hobbitból). Nem igazán tudok több szót fűzni a témához, ha felkeltettem az érdeklődésed, mindenképpen tégy vele egy próbát.(A remek PS4 játékot partnerünk, a Sony Computer Entertainment Europe biztosította tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható támogatónk, a [URL]http://www.konzolokszervize.hu/playstation4/lego-marvel-super-heroes-the-video-game-ps4]Konzolok Szervize[/A] budapesti boltjában, illetve webshopjából meg is rendelhető.)

9/10
Látványosság:
Játszhatóság:
Szavatosság:
Zene/Hang:
Hangulat:

18 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Most toltottem le a PSN rol, akcioba volt a hetvegen. Kivancsi vagyok meg egy lego jatekkal se toltam

 2. Demó jó, de biztosra nem veszem meg, nem az én világom.

 3. Ez a játék 1080p-ben elképesztően durva. A minőségi depht of field + fasza motion blur nagyon adja.

 4. Iszonyat jo jatek lett, tobbet nyomom ezzel, mint a Shadow Fallal, es nincs ketkedes: gyonyoru.A nevekrol: Rozsomak es Veronto a kepregenyekben volt olvashato, a Pezsmapatkany meg Meszarszek pedig a rajzfilmekben hangzott el!

 5. Lego Vasember benne a legkirályabb 😀

 6. Ez grafikailag kiemelkedő? Még a PS3as színvonalat sem éri el.

  • Nem értem mit vársz egy Lego játéktól?:DMűanyagot ennél szebben játékban még nem láthattál.

  • Próbáld ki PS3-on a demo-t és rájössz miért írják, hogy kiemelkedő. 🙂

  • Ahogy nézem a screenshot-okat, nem adják át az igazi grafikát. Valami mocskosul szép full hd-ba tv-n.

  • Ezt nagyon elnézted. Szuperszép.

  • a kép meg sem közelíti a valóságot. olyan szép ps4-en minden játék, hogy lepetézel. ezen filóztam magamban, hogy most már nem lesz olyan, hogy rossz grafikájú játék. nem létezik innentől kezdve ilyen.mert ez a minimál, ez az alap MINDEN játéknál. ennél már csak még jobb lesz.hihetetlen jó ez bakker, hogy már egy szar játék, egy bármilyen game csodálatosan észveszejtően néz ki. mert ez lett az új gép új ereje. mondjuk ezek után már neccesebb lesz ps3-on játszani a régebbi game-eket. 😀 ez olyan mintha ha látsz egy full extrás tv-n egy game-et teljes valójában, akkor utána mar neccesebb a rosszabb minőségen nézni. 😀